Trebala bi da bude. Svaki put je tako!VanBasten je napisao/la:Auu, mogla bi tu biti lijepa golijada i solidan lijek za moju insomniu.Rooney88 je napisao/la:VS MLS All-Stars
02.30h
Hvala drug.
Samo se nadam manje u nasoj mrezi.

Nista.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Trebala bi da bude. Svaki put je tako!VanBasten je napisao/la:Auu, mogla bi tu biti lijepa golijada i solidan lijek za moju insomniu.Rooney88 je napisao/la:VS MLS All-Stars
02.30h
Hvala drug.
Nece valjda.Virtu4l je napisao/la:Ima da ih ovi ameri prepolove.
Ma slabo im ide ovo foliranje, jedan je Berbatov...Rooney88 je napisao/la:Nece valjda.Virtu4l je napisao/la:Ima da ih ovi ameri prepolove.
@RiNo
Vidi gospode na zadnjoj slici.
KraljevaRiNo je napisao/la:
Oba ozenjena lika, a nemaju ni 20... gdje lete u pm!Virtu4l je napisao/la:Ovu dvojicu majka rođena ne može raspoznavati.
Sigurno su se oženili da mogu mijenjat žene ponekad.haxonja je napisao/la:Oba ozenjena lika, a nemaju ni 20... gdje lete u pm!Virtu4l je napisao/la:Ovu dvojicu majka rođena ne može raspoznavati.
Ma sa tim stvarima se nikad ne zna. Svako ima svoje, nema nista lose u tome, djeluju kao fini momci, stvoreni za fakultet i nauku, takvi se vrlo rano smirehaxonja je napisao/la:Oba ozenjena lika, a nemaju ni 20... gdje lete u pm!
Tako je i Pato,pa se razveo i nastavio daljehaxonja je napisao/la:Oba ozenjena lika, a nemaju ni 20... gdje lete u pm!Virtu4l je napisao/la:Ovu dvojicu majka rođena ne može raspoznavati.
Za to vrijeme Raul i Beckham napraviše fudbalsku ekipuArnelinho je napisao/la:Thomas Muller se sa 19 oženio,kol'ko znam, nije to ništa.![]()
A Drogba nakon što je mor'o.
Cristiana ne može niko naĆerat da se oženi.![]()
Svašta se na ovom svijetu dešava.
Teško za slike, nisu još toliko zanimljive medijima. Btw, zovu se Carla i Barbara, sad ko je s kojom...Dylan Dog je napisao/la: Ima li gdje slika postovanih supruga,da vidimo jel opravdano sto su se ozenili
Neko napisa da je Fergie izjavio da ne računa na njega da bude prvi golman odmah ove sezone. Ali mislim da će De Gea dobit priliku protiv Barcelone.haxonja je napisao/la:Startong 11 v MLS all-Stars: Lindegaard, Phil Jones , Evra, Rio, Vidic, Anderson, Carrick, Ashley Yoúng,. Park, Wayne 'Wazza' Rooney, Dimitar Berbatov
Subs : Subs: Amos, Fabio, Smalling, Nani, Cleverley, Owen, Welbeck, Macheda, Diouf
Evo ga i nema Davida D.G.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.