FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 27 jul 2011, 22:39

Realno gledajuci mi sutra moramo pobjediti, sto vecim rezultatom to bolje - jer u uzvratoj utakmici ce pritisak na nas biti duplo jaci nego protiv Seriffa.

Ja se jako pribojavam sudjenja, pogotovo u Izraelu. :| U Sarajevu sudija Michael Lerjeus :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2011, 22:40

lisander je napisao/la:
propuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali :twisted:
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji :lol: :lol:
Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobri 8-)
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimo
i iskreno ako zmajceki prodju haifu a mi ispadnemo od ovih blago je reci da cu biti razocaran
al eto mi se **** bojimo ko da su vanzemaljci, a ima i ona koga zmija ujede i gustera se boji ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2011, 22:43

lisander je napisao/la:sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta
Ma, zašto ga oni nebi primili u prvih 15. minuta... ne moramo se uvijek mi pribojavati toga...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 jul 2011, 22:44

propuh je napisao/la:
lisander je napisao/la:
propuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali :twisted:
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji :lol: :lol:
Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobri 8-)
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimo
i iskreno ako zmajceki prodju haifu a mi ispadnemo od ovih blago je reci da cu biti razocaran
al eto mi se **** bojimo ko da su vanzemaljci, a ima i ona koga zmija ujede i gustera se boji ;)
no sikiriki sutra je rasturanje makabija samo tako,protiv šerifa su prvo poluvrijeme igrali malo pod strahom a sutra imam osječaj da ćemo od prve minute krenuti agresivno i napadački

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 jul 2011, 22:47

Realno gledajuci mi sutra moramo pobjediti, sto vecim rezultatom to bolje - jer u uzvratoj utakmici ce pritisak na nas biti duplo jaci nego protiv Seriffa.

Ja se jako pribojavam sudjenja, pogotovo u Izraelu. :| U Sarajevu sudija Michael Lerjeus :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

crni_vilenjak
Kontakt:

Post Postao/la crni_vilenjak » 27 jul 2011, 22:51

Danas je prodato 2 180 ulaznica za Jug .. 890 za Istok svih 300 za Zapad i nesto sitno oko 20-30 komada za sjever et toliko da se nepravi buka da nema karti ..

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 jul 2011, 22:53

Maccabi je za nas piČČČkin dim :)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ninho
Kontakt:

Post Postao/la ninho » 27 jul 2011, 22:58

Trebaju li djeca ispod 13 godina uzimat kartu ?? :) msm.mogu li proci sa roditeljom ? :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 27 jul 2011, 23:03

crni_vilenjak je napisao/la:Danas je prodato 2 180 ulaznica za Jug .. 890 za Istok svih 300 za Zapad i nesto sitno oko 20-30 komada za sjever et toliko da se nepravi buka da nema karti ..
Hvala za info vilenjace :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 jul 2011, 23:08

Ne sviđa mi se što smo toliko samouvjereni i optimistični...

Svaki rezultat sutra bez primljenog gola je i više nego odličan...Sutra su nam šanse podjednake...Jer nije baš uredu da mi nekako omalovažavamo Maccabi, a svi znamo redom da su bolja ekipa od nas htjeli mi to priznati ili ne...

Započeti utakmicu isto kao protiv Sheriffa...

Osim zna kako se igraju nock-out utakmice i on je svjestan toga da je prioritet kući odbraniti gol, a ne postići...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 jul 2011, 23:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se što smo toliko samouvjereni i optimistični...

Svaki rezultat sutra bez primljenog gola je i više nego odličan...Sutra su nam šanse podjednake...Jer nije baš uredu da mi nekako omalovažavamo Maccabi, a svi znamo redom da su bolja ekipa od nas htjeli mi to priznati ili ne...

Započeti utakmicu isto kao protiv Sheriffa...

Osim zna kako se igraju nock-out utakmice i on je svjestan toga da je prioritet kući odbraniti gol, a ne postići...
po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski gol

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2011, 23:22

Moj jaraaaaaaaneeeeeeeeeeee Suuuuleejmaneeeee, jel ti zao ****.. :D
Imam osjecaj da ce ga upravo on zabiberiti prvi sutra..

FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 jul 2011, 23:32

nidi je napisao/la: po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski gol
Bolje je 0:0 nego 1:1...

Prije ćemo zabiti gol u Izraelu sa 0:0 nego sa 1:1 ili nekim drugim neriješenim rezultatom...

Ja sam samo htio reći da je važnije ne primiti gol, nego se zaletiti grlom u maline, pa na kraju ispušimo...

Znam da ima ovdje preoptimističnih koji su sigurni u našu pobjedu, ja samo iznosim svoje neko mišljenje...

Pokušavam biti objektivan, a ne iznositi neko navijačko mišljenje...
Ž '21!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 27 jul 2011, 23:40

Sutra cemo da karnemo židove nece znati sta ih je snašlo **** ce jeza u ledja eto toliko od mene nadam se da sam bio objektivan hha.....FORZA ZELJOOOOOOOOOOOOO :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 jul 2011, 23:40

Bianconeri1988 je napisao/la:
nidi je napisao/la: po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski gol
Bolje je 0:0 nego 1:1...

Prije ćemo zabiti gol u Izraelu sa 0:0 nego sa 1:1 ili nekim drugim neriješenim rezultatom...

Ja sam samo htio reći da je važnije ne primiti gol, nego se zaletiti grlom u maline, pa na kraju ispušimo...

Znam da ima ovdje preoptimističnih koji su sigurni u našu pobjedu, ja samo iznosim svoje neko mišljenje...

Pokušavam biti objektivan, a ne iznositi neko navijačko mišljenje...
bolje 2-1 nego 0-0 da se ne svađamo neka bude 2-0 :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 jul 2011, 23:42

Nek zabiju Adilović i Bogičević :lol:

E vala ako mi i na ovo budeš kontrirao :P :lol:
Ž '21!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jul 2011, 23:45

Bianconeri1988 je napisao/la:Nek zabiju Adilović i Bogičević :lol:

E vala ako mi i na ovo budeš kontrirao :P :lol:
bio bi red, adilovic na pripremama zabijao, sad u evropi stao, mora ga ponovo krenuti protiv zidova
Za zivot cijeli!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 27 jul 2011, 23:46

Otkud toliki pesimizam neznam ima li gorih ljudi od nas Bosanaca uvjek skidamo gace prije nego sto treba u svakom sportu , mislite da je Dinamo toliko jace od nas, ne brate imaju ljudi mentalitet .
Kod Hrvata je to Ciro ugradio jos krajem 90-tih, jbg kod nas je pokusao al ne ide mi smo jednostavno pesimisti po prirodi i svi su iznad nas i jaci od nas.
Izadjes na teren pa udri 11 kontra 11. Kazete fizicki jaci pa sto nasi idu u Medjugorje da suncaju m... treba ih na planinu pa svaki dan 2X trcanje po 90 min pa da vidis kako jedu travu , al ne mi smo unaprjed otpisani u europi i zatvori se u tor, a ako nekog slucajno pobjedis dobro i je...
nemogu dalje prsti me zabolise :lol: :lol: :lol:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 27 jul 2011, 23:48

Svidja mi se ovaj optimizam kod Brke. 8-)
Sutra samo hrabro pa sta bude, i ovo sto su momci do sad napravili je dobar rezultat. :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 27 jul 2011, 23:48

Ma jesu qrac fizicki jaci. Ja sam mislio da su oni iz Serifa fizicki jaci, sve neki gorostasi sa crnog kontinenta, dave lavove golim rukama, a ono nasi momci ih nadtrcali i to big time. Mislim da je jedan od najvecih pluseva strucnog staba na celu sa Herr Osimom od kako se vratio ofkors, upravo ta fizicka sprema. Treniramo ozbiljno, barem se meni tako cini.

I ono sto rece trener Maccabija:"Najbolji bosanski igrac igra u Maccabiju, ne u Zelji!"
E moj levatu, jedan je Zajko Zeba. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: VVM i 34 gosta.