Ja se jako pribojavam sudjenja, pogotovo u Izraelu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji![]()
![]()
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
Ma, zašto ga oni nebi primili u prvih 15. minuta... ne moramo se uvijek mi pribojavati toga...lisander je napisao/la:sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta
no sikiriki sutra je rasturanje makabija samo tako,protiv šerifa su prvo poluvrijeme igrali malo pod strahom a sutra imam osječaj da ćemo od prve minute krenuti agresivno i napadačkipropuh je napisao/la:Gledao sam malo tekmu i nakon ovog ako mi sutra ne pobjedimo bit cu razocaran, malo sam gledao i pregled makabija protiv azerbejdzanaca mislim nisu ni blizu onoga sto mi mislimolisander je napisao/la:Bez ljutnje dobar je i Maribor, al i mi smo dobripropuh je napisao/la:M. Haifa 2 - 1 Maribor
Vi recite sta hocete al mene ovaj rezultat ohrabruje jos su i penal svirali![]()
nadam se sutra bar 2-0 pa u Izraelu nek pobjedi bolji![]()
![]()
sam da ga ne primimo u prvih 15 minuta i da se raspadnemo, ma samo u kost cvrsto i agresivno
i iskreno ako zmajceki prodju haifu a mi ispadnemo od ovih blago je reci da cu biti razocaran
al eto mi se **** bojimo ko da su vanzemaljci, a ima i ona koga zmija ujede i gustera se boji
Hvala za info vilenjacecrni_vilenjak je napisao/la:Danas je prodato 2 180 ulaznica za Jug .. 890 za Istok svih 300 za Zapad i nesto sitno oko 20-30 komada za sjever et toliko da se nepravi buka da nema karti ..
po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski golBianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se što smo toliko samouvjereni i optimistični...
Svaki rezultat sutra bez primljenog gola je i više nego odličan...Sutra su nam šanse podjednake...Jer nije baš uredu da mi nekako omalovažavamo Maccabi, a svi znamo redom da su bolja ekipa od nas htjeli mi to priznati ili ne...
Započeti utakmicu isto kao protiv Sheriffa...
Osim zna kako se igraju nock-out utakmice i on je svjestan toga da je prioritet kući odbraniti gol, a ne postići...
Bolje je 0:0 nego 1:1...nidi je napisao/la: po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski gol
bolje 2-1 nego 0-0 da se ne svađamo neka bude 2-0Bianconeri1988 je napisao/la:Bolje je 0:0 nego 1:1...nidi je napisao/la: po tebi sutra je dobro 0-0 pa ćemo napasti makabi u izraelu.Ja bih sutra krenuo otvoreno,muški pa šta Bog da,ako im pustimo da se osječaju komotno bojim se da ćemo primiti nekakav kretenski gol
Prije ćemo zabiti gol u Izraelu sa 0:0 nego sa 1:1 ili nekim drugim neriješenim rezultatom...
Ja sam samo htio reći da je važnije ne primiti gol, nego se zaletiti grlom u maline, pa na kraju ispušimo...
Znam da ima ovdje preoptimističnih koji su sigurni u našu pobjedu, ja samo iznosim svoje neko mišljenje...
Pokušavam biti objektivan, a ne iznositi neko navijačko mišljenje...
bio bi red, adilovic na pripremama zabijao, sad u evropi stao, mora ga ponovo krenuti protiv zidovaBianconeri1988 je napisao/la:Nek zabiju Adilović i Bogičević![]()
E vala ako mi i na ovo budeš kontrirao![]()
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Pablo11 i 55 gostiju.