FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arnelinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2011, 21:08

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna :D .
Ispali bi u polufinalu na penale.
Od Sekesfehervara.
Video-betona :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2011, 21:09

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:Mislim ako ostane ova ekipa,nama je grupna faza EL sigurna :D .
Ispali bi u polufinalu na penale.
Od Sekesfehervara.
Pa stani, to je i bilo polufinale, jel' tako? Ne sjećam se, tada sam se rodio? Pomozi mi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BRUTALFANS
Kontakt:

Post Postao/la BRUTALFANS » 27 jul 2011, 21:09

23 Centotransa i 17 Sol Azura............Ne razbacujte se brojkama kad neznate.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 27 jul 2011, 21:14

BRUTALFANS je napisao/la:23 Centotransa i 17 Sol Azura............Ne razbacujte se brojkama kad neznate.

samo :lol: :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 21:16

@Jeste @virtual i cika cuhai.
ko zna ako se ponovo rodis mozda opet se desi polufinale.
A dotad sjedi i uzivaj do treceg ili cetvrtog kola.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 jul 2011, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2011, 21:18

Izgleda ništa od Torlaka.
E u mp3, ovo je nenadoknadivo. Čizmić je previše zelen, ne znam, ne znam...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 21:20

VanBasten je napisao/la:Izgleda ništa od Torlaka.
Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 27 jul 2011, 21:23

Nadam se da cemo sutra pokazati karakter. Drago mi je sto plisek razmislja kako ce nas napasti u prvih pola sata. Ja se slazem da je bitno izdrzati pocetni pritisak, a i poslije toga ostati jako koncentrisan jer najbolje smo vidjeli na primjeru borca sta znace 3 minute odsustva koncentracije. To ih je kostalo prolaska dalje. Ako ne bude igrao torlak bice to veliki hendikep ali nadam se da ce onda vezni red uspjeti to nadomjestiti i bar malo umanjiti pritisak na odbranu. Danas svi igraju nogomet, senzacije se desavaju svakodnevno pa nek' se jedna takva i sutra aBd desi. Nek' nase Sarajevo osvjetla obraz ovoj nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini.

PS Ako i ne izborimo play off, prosli smo Orebra, uzeli pare, otjerali karcinome iz kluba (ne mislim na Mirzu iako je jiri bolji strucnjak) i s ovim kadrom bicemo u vrhu premier lige sto je sasvim dovoljno razloga za zadovoljstvo. Zao mi je sto veceras ovo pisem iz Sarajeva umjesto da sam medju putnicima za prag ali bice prilika aBd...
Mi nikada odustati necemo...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 jul 2011, 21:24

HEJ ljudi, JEL ONI PROLAZE KROZ BIHAC? :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2011, 21:25

Bice ebeno ali vjerujem u Pliseka tj da ce igracima reci kako da zatvore Spartu i prije dolaska do stopera :mrgreen: :mrgreen:

Nama pod hitno treba stoper, nekih srednjih godina. Da nije ni zelen a ni starudija vec neki stoper izmedju 24-28 godina srednjih kvaliteta da moze uletit umjesto Dupovca ili Torlaka. U tom slucaju bi imali 3+1 stopera. Tj Torlaka,Dupovca tog novog i Maksumica kao bas zadnju opciju. Ako bi to uspjeli i Skoru imali bi dobar tim, za nasu ligu predobar. Na zimu dovest i nekog ofanzivnijeg i kreativnijeg veznog i to je to ;)

Sutra samo hrabro jer sreca prati hrabre. Kazu da bi Torlak mogoa pauzirat i do 8 sedmice, tj 2 mjeseca sto bi znacilo da smo izgubili i za prvih 7-8 kola sigurno. A i onda kad se vrati brzo mu sljedi zimska pauza, VELIKA steta jer je covjek bio u formi kakvoj odavno nije a i niti ce.Nadam se da ce se oporavit vec do sljedeceg cetvrtka!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 27 jul 2011, 21:26

harishp je napisao/la:
Imao je Torlak sansu za poziv i u repku.Ovako da bogdo da izdje na dobro.Dva fakat stuba odbrane fale.

Na ovo su davno upozoravali navijaci da imamo tanku klupu, i da u slucaju zutih i povreda nemamo zamjenu.Sad je problem u odbrani ,ali nek nam se povrijedi bilo koji igrac iz prve postave bice isti slucaj,jer na svim pozicijama smo tanki sa klupom. :?: Evo desni bocni je odavno problem sta da se povrijedi Comor, za kojeg smo do jucer kukali da je los igrac ,sad nam je ko kec na desetku daj sta das.Do lige se moramo pojacati sa najmanje 2-3 igraca da nam se ovo nikad ne ponovi.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 27 jul 2011, 21:26

QUARESMA 18<<< je napisao/la:HEJ ljudi, JEL ONI PROLAZE KROZ BIHAC? :D
Koliko ja znam ne :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2011, 21:26

harishp je napisao/la:
Maksumić nema takmičarske utakmice u nogama haman godinu dana, a i stoper je po potrebi.
Ovaj mali, iako je talentovan za svoje godine, ali je neiskusan pogotovo na nivou kakve su međunarodne utakmice.
Ne znam...ne liči na dobro, ali odbijam da se sjebajem....nadam se da će ovo momcima iti i motiv više sutra da poderu guzove na terenu.. Čaša je napola puna :D

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 27 jul 2011, 21:28

Virtual na jednoj temi sam te lagahno odbranio ali ovdje onako ljudski srcano bih te zamolio da ne sereš !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 jul 2011, 21:33

senci-071 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

Na ovo su davno upozoravali navijaci da imamo tanku klupu, i da u slucaju zutih i povreda nemamo zamjenu.Sad je problem u odbrani ,ali nek nam se povrijedi bilo koji igrac iz prve postave bice isti slucaj,jer na svim pozicijama smo tanki sa klupom. :?: Evo desni bocni je odavno problem sta da se povrijedi Comor, za kojeg smo do jucer kukali da je los igrac ,sad nam je ko kec na desetku daj sta das.Do lige se moramo pojacati sa najmanje 2-3 igraca da nam se ovo nikad ne ponovi.
nismo na svim pozicijama slabi bas..
slabi smo na stoperu i desnom beku

na krilima smo dobri, na ljevom beku imamo kakvog takvog Trebinjca
Na zadnjem veznom smo najbolji u napadu imamo Obucu,Haskica,Skoru aBd i Handzica po potrebi...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 jul 2011, 21:36

samosarajvo je napisao/la:
Bice ebeno ali vjerujem u Pliseka tj da ce igracima reci kako da zatvore Spartu i prije dolaska do stopera :mrgreen: :mrgreen:

Nama pod hitno treba stoper, nekih srednjih godina. Da nije ni zelen a ni starudija vec neki stoper izmedju 24-28 godina srednjih kvaliteta da moze uletit umjesto Dupovca ili Torlaka. U tom slucaju bi imali 3+1 stopera. Tj Torlaka,Dupovca tog novog i Maksumica kao bas zadnju opciju. Ako bi to uspjeli i Skoru imali bi dobar tim, za nasu ligu predobar. Na zimu dovest i nekog ofanzivnijeg i kreativnijeg veznog i to je to ;)

Sutra samo hrabro jer sreca prati hrabre. Kazu da bi Torlak mogoa pauzirat i do 8 sedmice, tj 2 mjeseca sto bi znacilo da smo izgubili i za prvih 7-8 kola sigurno. A i onda kad se vrati brzo mu sljedi zimska pauza, VELIKA steta jer je covjek bio u formi kakvoj odavno nije a i niti ce.Nadam se da ce se oporavit vec do sljedeceg cetvrtka!
Navodno ej s onim iz GOŠK-a sve dogovoreno, Mujkić Nihad neki. Koliko me sjećanje služi. Treba još samo da se parafira ugovor. Navodno, ne držite me za riječ.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 27 jul 2011, 21:51

Velika podrška bordo timu
Navijači FK Sarajevo s pjesmom krenuli u Prag
Pet autobusa punih veselih i optimističnih navijača FK Sarajevo večeras je krenulo put Praga. Iz glavnog grada BiH brojni navijači su krenuli i privatnim automobilima i kombijima. Svi dijele isti optimizam i nadu da će se iz Praga vratiti podjednako veseli.
Ovu su samo autobusi od Centrotransa ,te jos cetri su krenula od agencije Sol Azura,te privatni automobili :o

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 jul 2011, 21:54

Što se mene tiče, ja bih izašao na teren, ali će konačnu riječ o tome dati klupski medicinski tim - rekao nam je Torlak neposredno prije današnjeg leta za Češku.
Hrabar je to momak, vjerujem da će stisnuti zube i odigrati sutra meč.

Sutra samo hrabro, bez ikakvog straha i respekta prema Spartancima. Čuvati se ranog gola. ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BRUTALFANS
Kontakt:

Post Postao/la BRUTALFANS » 27 jul 2011, 22:06

senci-071 je napisao/la:Velika podrška bordo timu
Navijači FK Sarajevo s pjesmom krenuli u Prag
Pet autobusa punih veselih i optimističnih navijača FK Sarajevo večeras je krenulo put Praga. Iz glavnog grada BiH brojni navijači su krenuli i privatnim automobilima i kombijima. Svi dijele isti optimizam i nadu da će se iz Praga vratiti podjednako veseli.
Ovu su samo autobusi od Centrotransa ,te jos cetri su krenula od agencije Sol Azura,te privatni automobili :o
Ukupno je krenulo 5 autobusa 3 Sol-Azura i 2 Centotransa.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 jul 2011, 22:12

Joj sve vise nervoze iz minuta u minut :D NEcu moc spavat, imam neki predosjecaj da cemo se vratiti sa dobrim rezultatom ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mire971 i 33 gosta.