Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 15:29

Kao prvo strasno dobar potez Citya je odvodjenje Aguera, jer mislim da ce se Argentinac naviknuti na novi stil nogometa vrlo brzo, nesto slicno kao sto je Torres uradio pri dolasku u L'pool.
A kao drugo, siguran sam da Dzeko nece biti zapostavljen, bez obzira ko dosao medju Gradjane.

Aguero ce samo zauzeti Tevezovo mjesto a sve ostalo ce biti isto, dakle sa Dzekom u vrhu. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 15:31

Milner nit' je standardan, nit' koji vrag. Pa u poređenju sa Johnsonom (bio je i povrijeđen jedno vrijeme), odigr'o je 10 utakmica manje. To dovoljno govori o njemu. A što se tiče postave, vrlo je moguće da Mancini na startu krene sa 2 napadača, a ukoliko se to ne ispostavi kao dobro rješenje, onda se vraća onoj dobro poznatoj taktici sa samo jednim isturenim (prošle godine je to bio Tevez, ove bi to treb'o biti Aguero).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 jul 2011, 15:34

Ovako bih ja to postavio :

______________Hart_____________
_Richards__Kompany__Toure__Kolarov
________De Jong___Yaya___________
__Aguero_____ Silva_____Johnson___
_____________Dzeko______________

Jedino pitanje je kako bi Aguero odgovorio na desnoj strani, al mislim da bi mogao to odigrati dosta dobro jer ima brzinu i dobro se ubacuje u prostor. Dzekson naravno sidras pravi, samo bi spustao lopte u mrezu. :D
Zola in, Zola passes, Zola scores !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2011, 15:39

City mi spasi pola života.Dok su ovi mediji pisali da Aguero dolazi u Real od nervoze sam znao pobudalit,a ovako je super nek ide gdje hoće samo što dalje od Madrida :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 jul 2011, 15:52

Ja mislim da će džeko bit klupa, nema šanse da Mancini igra sa dva napadača, u tom slučaju u ekipi moraš imati 4-5 napadača, oni trenutno imaju dva, a treći dolazi. I to je to, Aguero će 100% igrat u špicu, nikakve strane ili slično. Džeko odlazi dok možeš, traži transfer, moli da te puste, ali odlazi iz Citya.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2011, 16:03

Reports that suggest Sergio Aguero has gone off for lunch are true and the player will return to the Etihad Stadium later on today

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 16:10

Ne mogu da vas shvatim! Kako da covjek (Dzeko) ode, a tu je samo jednu polusezonu? Pa kolko je Tevezu trebalo da se adaptira?! Svi govorimo kao da ce Dzeko igrati u nekim nebitnim utakmicama, u FA cupu protiv nekih treceligasa.. Pa nece Dzeko tek tako posustati, borice se i on za prvih 11, najgore je sto mi ne vjerujemo u njegove kvalitete.. a kako bih volio da nas sve demantuje... Ako Bog Da doci ce i to!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jul 2011, 16:15

Johnyx95 je napisao/la:Ovako bih ja to postavio :

_Richards__Kompany__Toure__Kolarov
__Aguero_____ Silva_____Johnson___

Jedino pitanje je kako bi Aguero odgovorio na desnoj strani, al mislim da bi mogao to odigrati dosta dobro jer ima brzinu i dobro se ubacuje u prostor. Dzekson naravno sidras pravi, samo bi spustao lopte u mrezu. :D

A mozda ovako.............

_Richards__Kompany__Lescott__Clichy
__Aguero_____ Silva_____Balotelli___

:mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 27 jul 2011, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jul 2011, 16:24

Ja sam nakon njegovog prvog poluvremena protiv Wolvesa rekao da će Džeko već u ovom janaru otići na posudbu u QPR, Swaneu ili Norvich i stojim iza svojih riječi i dan danas. Kakav Džeko i EPL, napravio je svoju životnu grešku dolaskom u City, poletio je za parama i neka sada sam i ispašta. Nažalost, trpimo i mi, njegovim lošim nastupima za reprezentaciju.

Ne može Džeko nikako da se snađe u Cityju, zbog prvenstveno svog stila igranja, potom Mancinija a i same ekipe naravno.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jul 2011, 16:29

Dzeko ce da bude prvi topnik lige.Igrac koji posjeduje gotovo sve.Jak je ima odlican prijem i odlican udarac glavom.Sve sto je potrebno za Engleske.Aguero je precijenjeni igrac kome je najveci domet igranje u Atleticko Madridu i smijesnoj spanskoj ligi.Ne gine mu klupa,bit ce treci napadac iza Dzeke i Balonje. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jul 2011, 16:33

Megamon je napisao/la:Dzeko ce da bude prvi topnik lige.Igrac koji posjeduje gotovo sve.Jak je ima odlican prijem i odlican udarac glavom.Sve sto je potrebno za Engleske.Aguero je precijenjeni igrac kome je najveci domet igranje u Atleticko Madridu i smijesnoj spanskoj ligi.Ne gine mu klupa,bit ce treci napadac iza Dzeke i Balonje. 8-)

Upravo ovo Džeko i nema i upravo zbog ovoga on nema perspektive u EPL. Kada primi loptu ona se vraća na centar, odbija se od njega kao od dasku. Samim tim protivnička odbrana mu brzo oduzima loptu. Dalje, zračni duel ili duel igra su ravna nuli. Toliko minuta je proveo na terenu a još nije dobio nijedan zračnu duel. Kakav on i udarac glavom, kada zračnog duela ne može dobiti?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jul 2011, 16:39

Rizo jesi gled'o ove utakmice po americi??

Pa covjek svaku loptu spusti saigracima a igraci se od njega odbijaju k'o od beton.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jul 2011, 16:47

Megamon je napisao/la:Rizo jesi gled'o ove utakmice po americi??

Pa covjek svaku loptu spusti saigracima a igraci se od njega odbijaju k'o od beton.
Znaš li da je Ngog najbolji strijelac Liverpool u pripremnim utakmicama? :lol: Zabio je 3 komada na Azijskoj turneji :lol:

Ogromna je razlika između EPL i bilo koje druge lige, a pogotovo kad je skok igra u pitanju. Ne možeš porediti skok igru jednog meksikanca ili amerikanca, sa skok igrom engleza, škota, iraca ... ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jul 2011, 16:48

Rizah je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Rizo jesi gled'o ove utakmice po americi??

Znaš li da je Ngog najbolji strijelac Liverpool u pripremnim utakmicama? :lol: Zabio je 3 komada na Azijskoj turneji :lol:

Ogromna je razlika između EPL i bilo koje druge lige, a pogotovo kad je skok igra u pitanju. Ne možeš porediti skok igru jednog meksikanca ili amerikanca, sa skok igrom engleza, škota, iraca ... ;)

Jah ,zato skoti,irci i englezi inace haraju evropskim i svijetskim prvenstvima.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 jul 2011, 16:55

Mene zanima trenutna situacija sa Tevezom.

Dakle jel ostaje ili ide ?

Što se tiče Aguera,mislim da će se dobro uklopiti u City ali ne očekujem previše u 1.sezoni.
FK Pjetlovi

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 27 jul 2011, 16:56

Dzeko ima nevjerovatan prijem lopte, pogotovo kada prima loptu 'na grudi' (sto bi Zoran Šuko reko :lol: ). Gledo sam ga uzivo vise puta, fascinantno je kako mu se lopta lijepi za nogu il na prsa. To je nesto sto se ne moze vidjeti na TV-u. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 19:10

Razmisljao sam se izmedju opcija 2 i 4,ali ova druga mi je previse gruba(iako realna),tako da sam ipak za broj 4. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 jul 2011, 20:35

Dobro dosao "Kun".Blue Moon Rising.......
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2011, 23:14

M A J S T O R je napisao/la:__________________________________Hart__________________________________
Ovo bi bilo super. Nadam se da ce Mancini igrati sa dva spica. Pokusao je u zadnjoj pripremnoj sa Balom i Edinom dok Balo nije napravio glupost. Aguero na mjestu Bale ce biti jos bolje.
Mogao bi Silva igrati i u sredini, mislim da bi mu bolje odgovarala ta pozicija 10.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 jul 2011, 23:16

SamoZeljo je napisao/la:
M A J S T O R je napisao/la:__________________________________Hart__________________________________
Ovo bi bilo super. Nadam se da ce Mancini igrati sa dva spica. Pokusao je u zadnjoj pripremnoj sa Balom i Edinom dok Balo nije napravio glupost. Aguero na mjestu Bale ce biti jos bolje.
Mogao bi Silva igrati i u sredini, mislim da bi mu bolje odgovarala ta pozicija 10.
Ovo je super samo za Džeku, u stvarnosti ova formacija bi bila potpuni promašaj.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: UnitedWA i 4 gosta.