Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

-e-d-o-
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la -e-d-o- » 27 jul 2011, 19:02

Raul_64 je napisao/la:Igramo ko barcelona vec drugi meč zaredom,koji qurac :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Abidal The King

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 19:05

Jest,jest Edo moj mali,samo pravimo trokut i jedna naprijed,dvije nazad ma goli ****...umrtvili a ne znamo,znači igramo ko barcelona ali se nadam da ce ovaj expreminet ostati na pokušaju
i da cemo se vratiti starom dobrom okomitonom napadanju gdje krila mijenjaju pozicije a bekovi su u svakoj akciji.
što smo počeli raditi nakon Ronaldovog slobodnjaka i odmaH je dalo rezultata.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

KiNg_SeRgiO_RaMoS
Kontakt:

Post Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 27 jul 2011, 19:06

[youtube][/youtube]

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 27 jul 2011, 19:12

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:08, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 19:14

ek0 je napisao/la:Pauza po sata :roll: , evo Khedire sad smo ga tek popusili :D
Ustani na ime Khedire 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 19:19

ek0 je napisao/la:Pauza po sata :roll: , evo Khedire sad smo ga tek popusili :D.
Pa zar Khedira nije trebao pauzirati nekoliko mjeseci zbog neke povrede, ili je to pak bila neka patka? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 19:20

Omerbavarac je napisao/la: Pa zar Khedira nije trebao pauzirati nekoliko mjeseci zbog neke povrede, ili je to pak bila neka patka? :?
tako je prvobitno bilo al jak je on konj(što je očigledno kad ga vidiš :mrgreen: )

usput sjajno je namjestio ovaj drugi gol Benzemi.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jul 2011, 19:26

Bankia usará el préstamo del fichaje de Cristiano Ronaldo para pedir liquidez al BCE

Izvjesna španjolska banka nudi igrače Reala (tj. Ronalda) kao hipoteku za uzimanje kredita od Evropske centralne banke. :lol: Inače, Real je od te banke posudio novac za dovođenje Ronalda. Nevjerovatno. :lol: :lol:

Btw, kad se Sahin vraća???
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 19:32

Hare_BvB je napisao/la:Btw, kad se Sahin vraća???
Sljedecu utakmicu (30.7) bi trebao biti u sastavu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 19:57

Dobro pripreme,noge su još teška.
Bolja igra od sredine prvog poluvremena,nadam se da je Mou konačno vidio da Coentrao ne može igrati zajedno sa Alonsom,stalno ide na svoju lijevu stranu,pa onda se vracaj nazad,iskače iz formacije a ni sam ne zna šta konkretno igra.Vec sam rekao da smo igrali glupe trokutove dok nismo počeli napadati okomito kako znamo.
Benzema je bio dosta dobar,zabio svoje 2...mogao još al je bio nesebičan kad je trebalo biti sebičan.
Ostalo tako,tako..

Znači zajedno sa Alonsom Khedira ili Sahin(da i njega vidimo) i to je to..
vrijeme je i da Angel i Gonzalo uđu u proces i to ce biti u redu,i još jedan napadač Ema ili Neymar?
to ce se znati do kraja sedmice.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 jul 2011, 19:59

Gotovo! Nije bas da su me odusevili al' nije ni lose za pripreme!
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 27 jul 2011, 20:07

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 jul 2011, 20:45

ek0 je napisao/la:Ovo je najlakse opisati rijecju MLAKO. Nema onog jurisanja naprijed, pokusavaju mrljati loptu na sredini i vracaju stoperima (Barcelona style) koji se uspanice pa je prodaju protivniku. Ali eto treba imati u vidu da su ipak pripremne utakmice. NIko me nije nesto posebno odusevio, mozda Kaljehon. Za Ronalda i Benzemu se moze reci da su bili na svom nivou, doduse Ronaldo je bio "pod rucnom" ali opet dao dosta. I jos nesto mi ide na neku stvar, dodavanje, pa dodaj je muski il je nemoj ni dodavat. Lopte idu presporo, al ni to nije dosta, nego je cekaju u mjestu umjesto da idu na nju.
Pricas ko da su utakmice LP a ne pripremne tekme. Najbitnije je da se niko nije povrijedio, sve smo tekme dobili, nebitno kojim rezultatom pobjede su i polako se uigravamo. Bice ovo dobra sezona ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 jul 2011, 20:51

Cuj Ronaldo odigrao dobru utakmicu :lol: . Pa on osim par suteva(ubrajam i onaj slobodnjak) nista nije pokazao. Cak stavise, izgubio je previse lopti za igraca takvog kalibra.
Po meni je jedan od najboljih bio Sami Khedira. Pogledajte kakav je posao obavio oko prvog gola 8-) . Plus sto je dobio 15156 duela i oduzeo 4485 lopti. A prva utakmica poslije povrede :roll: :lol: .
Ovo jesu pripremne utakmice, ali osjetan je nedostatak ozbiljnosti i nediscipline. Odbranu boli qrac hoce li protivnicki igrac proci ili ne :cry: :evil:. To je los pristup, pa makar bila i pripremna.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 20:54

Šta mislite može li onaj Callejon (il' kako se već piše) igrati u iole ozbiljnijim utakmicama? Da l' će mu Jose davati šansu il' će i ovo biti još jedan Pedro Leon? Danas je ovaj momak bio dobar (2. poluvrijeme nisam gled'o), te vjerujem da može tu i tamo uletiti i odigrati protiv nekih levatskih ekipa. Btw, Coentrao je danas bio slab. Vidi se htijenje, al' je odigr'o veoma loše (linija ga vuče sebi). :mrgreen: Nekako mi ovo izgleda da njega nećemo više gle'ati na poziciji zadnjeg veznog, no vrlo je moguće da griješim. Je li i u prethodnim pripremnim utakmicama igr'o na toj poziciji? Ako jeste, kakav je bio?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 jul 2011, 20:59

Callejon definitivno vise pokazuje od Pedra Leona. Zna sta znaci igrati za ovaj klub, veliki pro a i svojevremeno je bio Canteran. Ono sto ga razlikuje od Pedra jeste sigurno brzina i bolji dribling, po pitanju tehnickih mogucnosti. Ja sam uvjeren da ce biti i naredne sezone s nama :D, medjutim, tesko ce on igrati u jacim utakmicama. Tu primat ima Di Maria, ali mislim da ce Callejon svakako biti u rotaciji.
Sto se tice Kanarinca, njemu DM nije prirodna pozicija i mnogo se bolje snalazi na beku i krilu gdje mislim da ce ga Jose i koristiti. Ima brzinu, tehniku, lako se oslobadja protivnickog igraca...ali nije za defanzivnog veznog. Khedira koji je veceras briljirao i Sahin kojeg cekamo ce biti u izboru.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 21:03

Caljeon nije talentovaniji od Pedra Leona ali ima bolju radnu etiku,solidan backup koji se nece buniti..
u svakom slučaju Angel ima prednost
A što se tiče Coentrao igrao je do sada sve utakmice kao DMF i mislim da se je Mou uvjerio da nece ici to..
Pokušava ga nedje ugurati ali Khedira je doktor za njega na toj poziciji,a nadam se i Sahin..

Još taj 3 napadač koji ce se znati do kraja sedmice,ako se Neymar ne dovede onda ce Adebayor biti taj 3 izbor..
što je dobro,drugačiji tip napadača koji se ne buni klupom a i jedan je od glavnih za zabavu
To je manje više to..
riješiti se par igrača i sezona može početi...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 jul 2011, 21:14

Callejon je bolji od Di Marie ;)
Dosadna tekma ja ovo ne volim ovako igra Barca,a mi pokušavamo.
P.S.Kako samo Sami igra to je nevjerovatno čini mi se da je čak napredovao u odnosu na prošlu sezonu :D Ako je do sada bilo dileme ko je prvi destruktivac onda više nema.Po meni jedino Iker ima sigurnije mjesto u timu od njega 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 21:21

LBJ MVP je napisao/la:Callejon je bolji od Di Marie ;)
Nema puno krila koji su bolji od Angela i mani se njega..

Igrač koji uvijek najviše pretrči,obavi svoje,MArcelove i Ronaldove defanzivne zadatke..
u svakom napadu je,sa najviše upotrebljivih lopta još kažu gubi dosta lopta...
gubi i Ronaldo al baš zbog toga što Angel kreira,što napada,što konstanto stvara nešto,normalno ce izgubiti par lopti.
Angel je savršen,al dobro `ta cu ja tebi što ti smeta,nekom smeta Ronaldo,nekom Benzema/Higuain ima vas svakakvih :arrow: :arrow:

[youtube][/youtube]

Franco $
Kontakt:

Post Postao/la Franco $ » 28 jul 2011, 05:23

Pozdrav raja, kako tecu pripreme?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.