jarane mislim da ima popust za penzionere jutros mi stari išao vidjeti godišnju za jug kaže 30 KMBa Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jarane mislim da ima popust za penzionere jutros mi stari išao vidjeti godišnju za jug kaže 30 KMBa Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
Tako je mamamamaSmurf je napisao/la:Dres(bijeli,prva liga)- 90,00 KM
Karte za utakmicu (tri,jug-nikad više na istok)- 15,00 KM
Godišnja karta(sjever-ostarilo se)- 80,00 KM
Moja familija i ja spremni za sutra,a bogami i za narednu sezonu.Samo valja dočekati....
Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...
Daj Boze da je tvoj upravuBianconeri1988 je napisao/la:http://local.msn.com/worldweather.aspx? ... c=Windows7
Evo šta meni moj gadget prognozira, djelimično oblačno i bez kiše...
To mi je i bila glavna nadaSirenje je napisao/la:Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...
http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... recast.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo ovi lose vrijeme najavljuju, ako bude ovako sigurno 2-3 hiljade manje
Biti će druže ništa se ne brini.apgang je napisao/la:Ljudi molim vas za informaciju potrefio sam se za vrijeme tekme u austriji i da li neko zna hoce li sutra na forumu biti nekih linkova da se utakmica preko neta gleda.molim vas javite poludicuu
Godišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
jel treba samo ček od penzije, ili šta ?zlaja-73TM87 je napisao/la:Godišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Levin, nindza i 37 gostiju.