jarane mislim da ima popust za penzionere jutros mi stari išao vidjeti godišnju za jug kaže 30 KMBa Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jarane mislim da ima popust za penzionere jutros mi stari išao vidjeti godišnju za jug kaže 30 KMBa Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte

Tako je mamamamaSmurf je napisao/la:Dres(bijeli,prva liga)- 90,00 KM
Karte za utakmicu (tri,jug-nikad više na istok)- 15,00 KM
Godišnja karta(sjever-ostarilo se)- 80,00 KM
Moja familija i ja spremni za sutra,a bogami i za narednu sezonu.Samo valja dočekati....

Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...

Daj Boze da je tvoj upravuBianconeri1988 je napisao/la:http://local.msn.com/worldweather.aspx? ... c=Windows7
Evo šta meni moj gadget prognozira, djelimično oblačno i bez kiše...

To mi je i bila glavna nadaSirenje je napisao/la:Pokusaj na skenderiji jer ona kucica radi do 3 zbog koncerta u domu mladih pa iskoristi i kupi kartuŽvaka je napisao/la:Nego ljudstvo da i ja malo upeglam sa kartama, ima li šanse da će neko od prodajnih mjesta raditi večeras oko 9, ako hoće recite i koje?
I danas i sutra radim do 8 pa ne mogu drugačije a volio bih ugrabiti jug naravno...
http://weather.edition.cnn.com/weather/ ... recast.jsp" onclick="window.open(this.href);return false;
a evo ovi lose vrijeme najavljuju, ako bude ovako sigurno 2-3 hiljade manje
 Kontam onaj kod tržnice može zbrisati kad mu se prohtije, hvala!
 Kontam onaj kod tržnice može zbrisati kad mu se prohtije, hvala!Biti će druže ništa se ne brini.apgang je napisao/la:Ljudi molim vas za informaciju potrefio sam se za vrijeme tekme u austriji i da li neko zna hoce li sutra na forumu biti nekih linkova da se utakmica preko neta gleda.molim vas javite poludicuu
 Samo uđi na forum prije utakmice.
  Samo uđi na forum prije utakmice. )hvala
)hvalaGodišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte

jel treba samo ček od penzije, ili šta ?zlaja-73TM87 je napisao/la:Godišnje karte ze Nas penzose iznosi 30km!Ba Ze je napisao/la:Zna li iko ima li opet popust za penzionere na godišnje karte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.