Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
to mu ja i govorim,al ja lud,,a on dijete,,tony-mortale je napisao/la:
evo ga s travom friška sličica.
a što se tiče ljubomore i sl. da si naveo bilo koji drugi razlog ali stadion![]()
![]()
ne ispunjava uopšte uefine kriterije za veliko natjecanje i teško da će se ikad na njemu odigrati neko finale bilo EL bilo LP, ok nov je, vjerovatno će biti komforan za gledaoce, ali opet to je mali stadion od cca 40-ak k, daleko od grada, jedino dobro je što je klub vlasnik
Ti hoćeš da kažeš da trenutno Milan nema svoj stadion i da mora plačati gradu da bi igrao na istomtony-mortale je napisao/la:e jbg sad ćeš i od ovg stadiona napraviti neko svjetsko čudo nikad viđeno, ok stadion, lijep, funkcionalan, ali ništa spektakularno ni posebno, takvih imaš more u svijetu.
a što se tiče vlasništva milan je imao vlastiti stadion tj ovaj na kojem sad igraju dok ga nisu nacionalizirali tj grad oduzeo, napravio ga predsjednik milana na milanovoj zemlji za svoje pare, tad je primao i 100 000 gledaoca, ali totalno nebitno i dan danas je stadion sa 5 zvjezdica koji zadovoljava ama baš sve i jedan uefin kriterij, a što se tiče zarade jbg kad imaš 80000 ljudi i kad platiš neku kiriju gradu opet ostane više nego od 40000(a juve nema ni upola toga prosjek)
Drugi će nam zaviditi što smo mi prvi klub u Italiji koji će biti vlasnik stadiona, ja nigdje nisam napisao da je to najljepši stadion...Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ovako nešto je teško i u photoshopu napraviti...![]()
Eto još jedan u nizu od mnogo razloga da nam u Italiji zavide...
Nisamo rekli da će igrati bolje, ali će se sa finasijskog aspekta odraziti na ekipu, samim tim više para za transfere i poboljšanje ekipe! Mislim da nema trunutno ni jedan klub u Serija A osim Juventusa da ima vlastiti stadion svi su ostali pod vlasništvom države!tony-mortale je napisao/la:pa ok, ali vidiš da juve nije prvi klub u italiji koji je vlasnik stadiona, ima dobrih 90 godina kad je to jedan drugi klub imao, a čisto sumnjam da sad nema još koji ali neda mi se tražiti, jer glupo je, sad će juve odmah igrati vrhunski samo zato jer je vlasnik kluba napravio stadion
prvi sto mi je naumpao je Udinese,,juventus 0244 je napisao/la: Nisamo rekli da će igrati bolje, ali će se sa finasijskog aspekta odraziti na ekipu, samim tim više para za transfere i poboljšanje ekipe! Mislim da nema trunutno ni jedan klub u Serija A osim Juventusa da ima vlastiti stadion svi su ostali pod vlasništvom države!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.