Ovo je sto
devil vidim odma se neki upalili kontaju eto bas to ce biti,zapravo i ja sam jos prosle godine cuo da imaju namjeru prenosit neke zanimljive utakmice iz ex-yu liga ,tipa sarajevski derbi,hrvatski,makedonski ...i na tom je ostalo tako da ovo samo treba prihvatit kao jednu rekla-kazala informacija
A sad moje misljenje ,nekad kad preko neta trazim neke zanimljive utakmice i vidim kako neke druge tv stanice,ne samo lige petice,sad nije bitno sto su to mnoge jace ...i sta sve ne bolje lige od nasih,prenose skoro sve utakmica svojih liga bas mi bude krivo sto nema i vise prijenosa ove nase liga koja je kakva-takva al ja bi je prvi gledo,cinjenica jeste da BHT nema tehniku za prijenos svih utakmica al da se moze nekom "mrezom" bht i neke privatne stanice pokrit makar 50% utakmica nase lige to je vec onako moguce,druga stvar ako ovo nije moguce onda moze BHT makar 2 utakmice prenosit al za mene idealni termini su petak nocni termin i nedelja popodne,subota nikako nocni termin ,a evo i sto ,petak navece manje vise raja je kuci,subota od omladine(koja i najvise gleda ovu ligu) izadje navece i odma imas minus postotak gledanosti te utakmice,nedelja ko nedelja uvijek dosadna i cak najbolji termin za utakmice jer vecina nedelju provede kuci.
To je neko moje vidjenje prijenosa nase lige koje moze BHT da uradi i jos jedna stvar sto neko ovdje spominje da treba sve prenosit iskreno receno ja za to nisam,treba da se prenose samo najaci klubovi i klubovi koji imaju "armije" navijaca,jer nije isto kad bi se prenosila npr.utakmica Sarajevo-borac,zeljo-zrinjski il tipa leotar-olimpic jer sta ce vise privuc i sponzore i vecu gledanost, to se se naravno podrazumijeva,ali ipak iskreno relanost je da ce biti i super ako se i ova 1 utakmica bude prenosila al bi volio da moze vise samo treba da se potrude puno vise i klubovi i BHT i eventualno neki drugi tv kanali, te savez

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...