Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 10:20

Monolog je napisao/la:Što se tiče Sammira, ja ne vidim da on ima mjesta u ovoj reprezentaciji. Da se razumijemo, moje mišljenje nije bazirano na Sammirovoj boji kože, nacionalnosti ili tim nefudbalskim stvarima, već isključivo zbog (ne)kvaliteta pojedinca. Kranjčar i Modrić su mnogo, mnogo bolji igrači od njega. Dodajmo tome i malog Vukojevića koji je klasični defanzivni vezni (da, nije Sammirova pozicija, ne morate mi to naglašavati), a nemojmo zaboraviti ni izuzetno nadarenog Badelja, te odličnog Rakitića. Kako i gdje se tu uklapa Sammir?

Bilo je izjava od strane njegovog stožera da će zaigrati za Brazil :mrgreen: . E to su već notorne gluposti. Ovaj Sammir nema mjesta ni u Hrvatskoj, a kamoli da zaigra za reprezentaciju Brazila. Klasično pumpanje cijene igrača ne bi li ga Mamić prodao za 15+ miliona (mada ne vidim kako je to moguće). :mrgreen:
Sammir po kvaliteti ima mjesto za popis od 23 igrača ali ništa više od toga, naravno da je domaći dečko.
Ovako će se morati gurati kod Brazilaca, kaže da ima mjesta pa vidjet ćemo. :mrgreen: :lol:

P.S

Tako se pričalo i za Eduarda pa kasnije kad je onu sezonu prije ozljede rasturao u Arsenalu mogao je komotno u prvih 11 u Brazilu.
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jul 2011, 13:26

jacky09 je napisao/la:Čovječe jesi ti svjestan šta si ti napisao?
Uspoređuješ jednog Brazilca Sammira koji do dolaska u Dinamo vjerovatno nije znao ni gdje je Europa kamoli Hrvatska sa Rapaićem, Pršom, Subašićem?! :lol: Pa kao da bi se dizalo ovoliko buke da je Sammir npr. rođen u Puli. :lol:

Subašić:
http://www.hrvatskipravoslavci.com/inde ... &Itemid=10" onclick="window.open(this.href);return false;
Pršo:
http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/redir/172002.aspx

Po čemu si molim te zaključio da je Srđan Lakić Srbin?! Po imenu? Kao da je nepoznato da je Srđana bilo i u Hrvatskoj, kao i Slobodana u to doba. Uostalom rođen je u Dubrovniku i izjašnjava se kao Hrvat.
Sharbiniju je otac Palestinac, majka Hrvatica, živi tu cijeli život, tu je i rođen. Kako to možeš uspoređivati sa Sammirom?

Uostalom da se svi ti izjašnjavaju kao Eskimi, Srbi (a nisu nego su Hrvati) rođeni su u Hrvatskoj i imaju pravo igrati za nju ako postoji obostrani interes.
Svjestan sam šta sam napisao, nego me zasmetalo kod tebe to što si napisao na prethodnoj stranici:"da je hrvat imao bi mjesta". E, to zvuči kao da je reprezentacija isključivo rezervirana samo za Hrvate, pa sam naveo neke igrače koji nisu Hrvati (osim toga, još sam i napisao da su to naši Srbi, tj.rođeni u RH)! To je jako ružno i za pomisliti,a kamoli za kazati. Ista stvar vrijedi i za Sharbinije kojima je ćaća Sirijac. Ali,velim, nebitno je to uopće tko je i šta je.
A za ovo ostalo što si napisao mi se neda trošiti vrijeme, a i otišli smo van zadane teme.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 15:34

Što te to čudi od Jacky-a... Samo nek je 'Rvatina i more igrat' ! :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 jul 2011, 16:23

Sammir nije ni Eduardo, ni Irina Kirilova

Sammir nije Hrvat, što god rekli Slaven Bilić i njegov mecena Zdravko Mamić, koji novog hrvatskog reprezentativca zove "filho" (sin). Jorge Sammir Cruz Campos, kako mu ime govori, nije ni pripadnik neke od nacionalnih manjina koji bi mogao igrati za Hrvatsku zbog rođenja u RH

slika

Sammir je doduše dobio domovnicu i putovnicu i nakon godina medijskog guranja u reprezentaciju, tamo ga se uspjelo instalirati. Za sada samo kroz instituciju "pretpoziva", ali svima je jasno da je stavljanje Sammira na "treći popis", kako Bilić zove širi reprezentativni spisak, u funkciji aklimatizacije. Index je prošle godine jedini prenio ono što je član Izvršnog odbora HNS-a nepažljivo otkrio novinarima oko Sammirovog pozivanja u reprezentaciju. Tada je svađa Mamića i Bilića malo usporila realizaciju projekta, ali nakon što je prije mjesec dana izbornik posjetio Mamića u Maksimiru, došlo je do otopljenja odnosa i na popisu za Irsku samo što se nije našao i Dinamov tehnički tajnik Bukovina.
Sammir je na Bilićevom popisu jer je igrao dobro "lani u prvom dijelu sezone"

Evo kako je Bilić objasnio (pret)pozivanje Sammira: "Neke stvari prelaze kompetenciju izbornika, ali pošto u tom slučaju nitko nije preuzeo odgovornost, ja ću preuzeti. Gledam ga kao igrača. Sammir je Hrvat, ima putovnicu i želi igrati za reprezentaciju, gledam ga čisto nogometno. Kada će on i hoće li biti pozvan, ovisi o njegovom ponašanju na terenu i van njega, ali i o kvaliteti drugih igrača koji su njegovi konkurenti. Nadam se da će u kontinuitetu pokazati ono što je radio lani u prvom dijelu sezone."

U tekstu koji slijedi, podsjećamo da Sammir nije Hrvat, da Bilić na Sammira ne gleda "čisto nogometno", da njegovo "ponašanje na terenu" nije za poziv u reprezentaciju, jer je tamo mjesecima neprimjetan. Sammir "van terena" je potpuno druga priča - čest je gost noćnih klubova, a nedavno je noć proveo i na policiji jer je vozio pod utjecajem alkohola. Što se tiče "kvalitete igrača koji su mu konkurenti", valjda je i Biliću jasno da su po tom kriteriju ispred njega barem petorica. Što izbornik misli o Sammirovim igrama posljednjih mjeseci, dovoljno govore ove Bilićeve riječi: "Nadam se da će u kontinuitetu pokazati ono što je radio lani u prvom dijelu sezone". Pridružujemo se željama, ali u reprezentaciju se nekoga ne zove jer je igrao dobro "lani u prvom dijelu sezone"(!?)

Sammir nije ni Eduardo, ni Irina Kirilova

Nije problem što "Sammir nije Damir", nego što nije Eduardo - u Hrvatsku koliko-toliko integrirani Brazilac, koji je tu došao kao dječak, oženio se i zasnovao obitelj, nakon čega je procvjetao kao nogometaš i postao hrvatski reprezentativac. Nije ni Irina Kirilova, ruska odbojkašica svjetskog glasa, koja je hrvatsko državljanstvo i dres dobila zbog svoje sportske veličine i kvalitete.

Sammir, koji je u Zagreb došao kao 19-godišnjak, nakon što je igrao za mlađe brazilske reprezentacije, nije ništa od ovog, ali je nešto drugo i puno bitnije - štićenik Zdravka Mamića, koji mu (osim po 500 eura za svaki gol), daruje i poziv u reprezentaciju Hrvatske, koja je iznimno atraktivan i blještav izlog za plasman proizvoda na jednako takve adrese i to je jedini razlog glumljenja da je Sammir Hrvat i sjajan igrač.

On je jedan od tipičnih brazilskih "meia atacante", sa svim manama i vrlinama koje ta odrednica nosi. Ofenzivni veznjak koji će sjajno odigrati nekoliko utakmica, ali ga nakon toga nigdje neće biti nekoliko mjeseci. U Dinamu je gotovo pet godina i za to vrijeme je odlično odigrao tri velike utakmice: Werder, Villarreal i Brugge. Specifično za ovog hipersenzibilnog umjetnika je što "saudade", brazilsku nostalgiju za dalekim rodnim krajem, ne liječi, poput Ronaldinha, Ronalda i Adriana, bjegovima na Copacabanu ili Karneval u Riju.

U reprezentaciji je igrač kojeg mjesecima nema nigdje, osim u noćnim klubovima i na trježnjenjima

On svoju integraciju u ovdašnje društvo pokazuje ne samo "papirom", nego i provođenjem u "urbanim" klubovima hrvatske metropole i već odavno nije vijest kada ga kamera uhvati kako dočekuje zoru. Bjesomučno je partijao i njegov donedavni sunarodnjak Romario, pa je svejedno Brazilu i Barceloni donosio najprestižnije naslove. Od Sammira međutim na terenu nismo vidjeli ni traga ni glasa još od Bruggea u jesen prošle godine

Štoviše, njegovu zimu, proljeće i ljeto, obilježila su teška kršenja klupske discipline, koja bi u nekom drugom slučaju završila letom iz kluba. Ali na Sammira Vaha i Kruno ne smiju jer ne da Mamić. Pa će tako njegova vožnja s promilima "u ofsajdu", nakon čega završi na triježnjenju u policijskom pritvoru, biti objašnjena kao mladenački nestašluk. Što se tiče Sammirovih najrecentnijih predstava, u maksimirskom trijumfu nad Neftchijem bio je potpuno neprimjetan, pa Bilić nema opravdanje za poziv ni po tom kriteriju. Međutim, Bilić je i objasnio da ga zove zbog dobrih partija protiv Villarreala i Hajduka u rujnu 2010.

Biti Hrvat nije nikakva privilegija ili čast, ali ni reprezentacija hrvatske države nije Dinamo, Arsenal ili NBA "franšiza"

Na kraju, recimo nešto i o pozivanju u reprezentaciju Hrvatske onih koji ne samo da nisu "etnički" Hrvati, niti pripadnici nacionalnih manjina rođenih na teritoriju ove zemlje, nego su s drugih kontinenata, a Hrvatsku su prvi put vidjeli u poodmaklim tinejdžerskim godinama. To je čista glupost i besmislica, koja ubija ono malo preostalog užitka u gledanju reprezentacije. Zna se tko bi trebao igrati za reprezentaciju koja se zove "hrvatska", koja ipak nije europski klub ili američka multinacionalna franšiza.

Pod egidom "globalizacije" događa se samo još jedna u nizu svinjarija karakterističnih za "moderni nogomet": Nema čak više onih grčkih običaja, kada se strancima izmišljala grčka baka da bi igrali za njihov klub ne dirajući kvotu stranaca, ili recentnijih turskih, kada su Sandžaklija Jahović i Brazilac Aurelio postajali Turkcan i Mehmet kako bi zaigrali za turske reprezentacije.

U Hrvatskoj se ne zamaramo tom nepotrebnom kozmetikom, niti će kod nas novi nadimak "Vatrenih" - "Momci iz Brazila", biti produkt globalnog nogometnog sela. Ovdje je na djelu tek tko zna koji dokaz svemoći jednog čovjeka (javno obećava izborničku poziciju onom tko mu je taj tjedan u milosti) i pokornosti njegovog sluge, koji se pak pravi hrabar, jer je u slučaju Sammira "preuzeo odgovornost".
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 17:50

dubrava je napisao/la:
Svjestan sam šta sam napisao, nego me zasmetalo kod tebe to što si napisao na prethodnoj stranici:"da je hrvat imao bi mjesta". E, to zvuči kao da je reprezentacija isključivo rezervirana samo za Hrvate, pa sam naveo neke igrače koji nisu Hrvati (osim toga, još sam i napisao da su to naši Srbi, tj.rođeni u RH)! To je jako ružno i za pomisliti,a kamoli za kazati. Ista stvar vrijedi i za Sharbinije kojima je ćaća Sirijac. Ali,velim, nebitno je to uopće tko je i šta je.
A za ovo ostalo što si napisao mi se neda trošiti vrijeme, a i otišli smo van zadane teme.
U čemu je problem? Svima je barem jedan roditelj Hrvat i osjećaju se Hrvatima inače bi igrali za druge reprezentacije. Da je Sammiru majka Hrvatica i da je rođen npr. u Zadru ili Bjelovaru kao da bi itko imao išta protiv da igra za Hrvatsku. Nikako ne možeš usporediti jednog Subašića koji sam kaže da mu je otac Hrvat pravoslavac, a majka Hrvatica katolkinja sa Sammirom koji pri dolasku u Dinamo nije znao ni gdje dolazi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2011, 07:12

Sammir: 'Bilić može mirno spavati! Sad sam ozbiljniji, smirio me sin Noah!'

U to više nema sumnje, jer više nema ni jedne prepreke. Izbornik Slaven Bilić najavio je na jučerašnjoj press-konferenciji u Sheratonu „urbi et orbi“ da će Sammiru uputiti pozivi ako ponovi igre iz prošle jeseni.

„Nisam znao da je to rekao!“ kazao je Sammir, u čijem glasu se moglo razaznati da je iznenađen, ali brzo se pribrao:

„Dugo sam to čekao. Zna se koliko želim igrati za Hrvatsku. Sad je sve na meni. Moram se vratiti u formu od prošle jeseni. Osjećam se super, treninzi kod Jurčića su jako dobri, pa vjerujem da će to biti vrlo brzo“, poručio je Sammir.

Bilić je naglasio da će osim Sammirove forme pratiti i kako se ponaša izvan terena. Aludirao je izbornik na Sammirove nepodopštine u posljednjih godinu dana kada je nekoliko puta uhvaćen „u briji“ po zagrebačkim noćnim klubovima.

„To se više neće ponoviti. Sada sam ozbiljniji, izbornik može biti miran. Smirio me sin Noah kojeg svaki dan vidim preko interneta“, otkrio je Dinamov „fantazista“, čija je djevojka Yasmin nedavno rodila u Brazilu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jul 2011, 10:53

'ta ce Sammir. Evo sto je Brazilac, nego jednostavno i Kranjcar i Modric i Rakitic su bolji od njega. Odigraj cijelu sezonu na istoj razini, pa se onda mozda moze razgovarati o nastupu za reprezentaciju.
...Život za Široki...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 jul 2011, 11:07

Koji Modric i Raketic??? Raketic ima sposobnost samo da opali loptu i to je to. Nikakve vizije ni p.m

O Modricu i Hrvatskoj reporezentaciji bi se moglo pisati danima. Cinjenica je jedno...Modric u Hrvatskoj reprezentaciji nije ni 5% onog modrica u Tottenhamu. Jel sladje igrati za pare ili....uglavnom,nemoze se reci da nema kvalitetne suigrace u repki.

Ja mislim da je i Bilicu jasno da mora naci jos nekog igraca za tu poziciju. Jel Sammir pravo rijesenje-NEZNAM. Nepratim toliko Dinamo da bi to mogao reci,al iz 10 ak utakmica koliko sam ga gledao mogu reci da se radi o (ako nista drugo) SOLIDNOM IGRACU kojeg vrijedi provjeriti u repki. Ono sto je bitno,Hrvatska nemoze nista s tim izgubiiti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 jul 2011, 11:18

De ne provaljuj se. RakItic igra sjajnu ulogu u Sevilli gdje je pokazao koliko je u kratkom roku postao jedna od kljucnih figura i vrstan egzekutor, a jedan je od tehnicki najpotkovanijih u reprezentaciji.
Modricev koncept se gubi zbog nepostojanje centralne figure poput Kovaca na terenu. Da Bilic zna ispraviti neke pozicije, izvrsiti korekcije, krenulo bi naprijed, medjutim izdvojiti Modrica kad cijela reprezentacija duze vrijeme stoji na mjestu, je smijesno, nece sam uzeti loptu i trcati sa njom kad se gubi koncept igre.
...Život za Široki...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 jul 2011, 14:08

Stvar je u tome što Hrvatska igra standardnih 4-4-2, tu Sammir nema mjesta jer on centralnog veznjaka ni u snovima ne može igrati. Ako bi se mjenjala formacija da se dobije ta pozicija mislim da bi tu Rakitić bio adekvatnije rješenje. Tj. ne mislim nego znam.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 jul 2011, 15:33

FIFA rang lista:

1. (1) Španjolska 1.588
2. (2) Nizozemska 1.542
3. (3) Njemačka 1.305
4. (5) Brazil 1.202
5. (18) Urugvaj 1.156
6. (4) Engleska 1.146
7. (7) Portugal 1.076
8. (6) Italija 1.059
9. (8) Hrvatska 1.033
10. (10) Argentina 1.013

jos smo u prvih 10,extra
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 15:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Sammir. Evo sto je Brazilac, nego jednostavno i Kranjcar i Modric i Rakitic su bolji od njega. Odigraj cijelu sezonu na istoj razini, pa se onda mozda moze razgovarati o nastupu za reprezentaciju.
+1

Sammir nema kvalitet za reprezentacije, pobogu. Izgleda da taj kvalitet vide samo Dinamovi navijači i Mamić koji ga žarko želi utopiti nekom klubu iz liga petice. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2011, 17:38

Monolog je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:'ta ce Sammir. Evo sto je Brazilac, nego jednostavno i Kranjcar i Modric i Rakitic su bolji od njega. Odigraj cijelu sezonu na istoj razini, pa se onda mozda moze razgovarati o nastupu za reprezentaciju.
+1

Sammir nema kvalitet za reprezentacije, pobogu. Izgleda da taj kvalitet vide samo Dinamovi navijači i Mamić koji ga žarko želi utopiti nekom klubu iz liga petice. :mrgreen:

Slabo pratiš Dinamo drug :)
Sammir je samo prošlom sezonom mogao komotno dobiti poziv svojim predstavama, a da je Hrvat sigurno i bi. Niko ne govori da je bolji od Modrića ili Kranjčara ali bi im itekako mogao biti dostojna zamjena.

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 17:45

Vjeruj da sam pratio Dinamo (ne zbog njih, već zbog Vahe) i Sammir je odigr'o dobre mečeve samo na početku sezone (i dalje mi u glavi onaj meč kontra Villareala kada je bio jedan od najboljih na terenu). Poslije je igrao sve gore i gore, forma mu uopće nije bila na nivou. Tja, pa lik ne čini razliku na terenu protiv Cibalie, Istre i takvih ekipa, a da bude oslonac u reprezentaciji protiv mnogo jačih ekipa. Sammir da je dobar, davno bi napustio Dinamo i tu je kraj svake priče. On možda ima kvalitet za klub koji bi se borio za opstanak u ligama petice (Monchengladbach, Getafe, Lorient), nikako za neku jaču ekipu. No, izgleda da ipak nešto ima u njemu, čim se Brazil opasno raspituje za njega te ga žele u svojoj reprezentaciji. Za njega su i Raketa i Kranjčar izmislili loptu. O Modriću neću ni pričati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 jul 2011, 17:59

Monolog je napisao/la:Vjeruj da sam pratio Dinamo (ne zbog njih, već zbog Vahe) i Sammir je odigr'o dobre mečeve samo na početku sezone (i dalje mi u glavi onaj meč kontra Villareala kada je bio jedan od najboljih na terenu). Poslije je igrao sve gore i gore, forma mu uopće nije bila na nivou. Tja, pa lik ne čini razliku na terenu protiv Cibalie, Istre i takvih ekipa, a da bude oslonac u reprezentaciji protiv mnogo jačih ekipa. Sammir da je dobar, davno bi napustio Dinamo i tu je kraj svake priče. On možda ima kvalitet za klub koji bi se borio za opstanak u ligama petice (Monchengladbach, Getafe, Lorient), nikako za neku jaču ekipu. No, izgleda da ipak nešto ima u njemu, čim se Brazil opasno raspituje za njega te ga žele u svojoj reprezentaciji. Za njega su i Raketa i Kranjčar izmislili loptu. O Modriću neću ni pričati.
potpis

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2011, 22:57

Monolog je napisao/la:Vjeruj da sam pratio Dinamo (ne zbog njih, već zbog Vahe) i Sammir je odigr'o dobre mečeve samo na početku sezone (i dalje mi u glavi onaj meč kontra Villareala kada je bio jedan od najboljih na terenu). Poslije je igrao sve gore i gore, forma mu uopće nije bila na nivou. Tja, pa lik ne čini razliku na terenu protiv Cibalie, Istre i takvih ekipa, a da bude oslonac u reprezentaciji protiv mnogo jačih ekipa. Sammir da je dobar, davno bi napustio Dinamo i tu je kraj svake priče. On možda ima kvalitet za klub koji bi se borio za opstanak u ligama petice (Monchengladbach, Getafe, Lorient), nikako za neku jaču ekipu. No, izgleda da ipak nešto ima u njemu, čim se Brazil opasno raspituje za njega te ga žele u svojoj reprezentaciji. Za njega su i Raketa i Kranjčar izmislili loptu. O Modriću neću ni pričati.

Jedini razlog sto Sammir i dalje nosi Dinamov dres je taj sto je Mamic kada je bila aktuelna prica o njegovom odlasku iz kluba trazio previse love, isto ko i za Badelja, i na kraju su kupci i odustali.
Ja i dalje tvrdim da covjek ima potencijal za repku, a manu vidim u njegovim oscilacijama i desavanjima izvan terena, medjutim on je tip igraca koji jednim potezom moze totalno preokrenuti utakmicu sto se recimo vidilo i danas protiv Helsinkija.

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jul 2011, 09:27

30.srpnja zdrijeb za kvalifikacije SP 2014 u brazilu

JAKOSNE SKUPINE:

Skupina 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka

Skupina 2: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska

Skupina 3: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska

Skupina 4: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska

Skupina 5: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales

Skupina 6: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jul 2011, 09:29

najbolja grupa

1. hrvatska
2. slovenija
3.irska
4. armenija
5.azerbajdzan
6. andora

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 jul 2011, 09:53

Nije ti to nešto točno. Ovo je pravo:

slika

Kakva Irska pa oni su najjači iz 3. jakosne skupine.

U drugoj bi bile idealne Slovenija ili Slovačka. U trećoj Mađari, BiH ili eventualno Izrael.
U četvrtoj izbjeći Gruziju :mrgreen: Sj. Irska, Litva ili Bugarska. Iz petog Farske Otoke :lol: a može i Latvija ili Estonija. Iz 6. bilo koga osim Walesa i Kzakhstana.

Uglavnom što slabiji protivnici i što manje ovih azijskih država.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jul 2011, 14:13

@Jacky sta ti ja rekoh za Pletikosu,nema sanse da on bude prvi golman Celtica. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.