Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edin TM87
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edin TM87 » 27 jul 2011, 14:16

Sta vam je ba, Tevez ide 100% iz kluba, Aguero i Dzeko tandem, Dzeko mu dodje k'o Forlan, sad ce bit vise lopti za Dzeku ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2011, 14:17

Aguero i Dzeko mogu igrati zajedno a kad bi dosao Nasri, sve bi ja to ubacio da igra.
Balo ce vjerovatno biti kaznjen a koliko i kako ce vrijeme pokazati. Mozda ga i utrpaju nekom?! (ako mognu, hoce sigurno)
Tevez ide, to je skoro pa sigurno.
Znaci, Dzeki ostaje dovoljno mjesta za koje se kao i svako drugi mora boriti.
Svi engleski top klubovi imaju vise igraca na istoj poziciji, to nije nista cudno.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 14:18

Ne vidim razlog zasto Tevez ne bi napustio klub?! Jel vi mislite da bi oni davali toliki novac za Aguera kad bi Tevez ost'o?
Izdržati, to je temelj vrline!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 jul 2011, 14:19

SamoZeljo je napisao/la:Aguero i Dzeko mogu igrati zajedno a kad bi dosao Nasri, sve bi ja to ubacio da igra.
Balo ce vjerovatno biti kaznjen a koliko i kako ce vrijeme pokazati. Mozda ga i utrpaju nekom?! (ako mognu, hoce sigurno)
Svi engleski top klubovi imaju vise igraca na istoj poziciji, to nije nista cudno.

Ti kako to opisa, ostadose samo Dzeko i Kun u napadu.
Pretanko je to drug moj, ako misle ici na vise frontova, zar ne???
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 14:22

Adinjo je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Aguero i Dzeko mogu igrati zajedno a kad bi dosao Nasri, sve bi ja to ubacio da igra.
Covjek je rekao da ce oni bit u pocetnih 11, odnosno da bi oni trebali dobivati najvise sansi, a ne da ce samo oni ostat u klubu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2011, 14:23

Adinjo je napisao/la:

Moja prva recenica je Dzeko i Aguero mogu igrati zajedno. Znaci mogu zajedno ali ne i da ce biti jedini.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 27 jul 2011, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 jul 2011, 14:24

rogeRF je napisao/la:Ne vidim razlog zasto Tevez ne bi napustio klub?! Jel vi mislite da bi oni davali toliki novac za Aguera kad bi Tevez ost'o?
A ko ce dat ogromni novac za Teveza? Nece ga pustit samo tako. Jasno su izjavili da je cijena za evropske klubove 50 miliona funti. Ko ce to platit? A Citya boli qurac koliko igraca imaju, uostalom 4 napadaca svakako nije previse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 14:30

Cartman je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Ne vidim razlog zasto Tevez ne bi napustio klub?! Jel vi mislite da bi oni davali toliki novac za Aguera kad bi Tevez ost'o?
A ko ce dat ogromni novac za Teveza? Nece ga pustit samo tako. Jasno su izjavili da je cijena za evropske klubove 50 miliona funti. Ko ce to platit? A Citya boli qurac koliko igraca imaju, uostalom 4 napadaca svakako nije previse.
Pa nisu oni ludi da drze nezadovoljnog igraca u timu. A to za 50miliona je prevelika cijena, i siguran sam da ce ona biti znatno manja. Pa nije City ni Dzeku doveo da sjedi na klupi (doveli su ga za osvajanje trofeja), ni Balo sigurno nije tu da sjedi na klupi, pa sad Aguero... jedino ako oni svi mogu igrati zajedno.. :?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 jul 2011, 14:32

Ako ga ne prodaju, onda ce ga posuditi. Inter je za tu opciju ali City bi radije da ga proda (razumljivo).
Vrijeme ce pokazati sta ce se desiti. Ja mislim da Tevez ide.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jul 2011, 14:34

Kod Ragnicka bi sve cetvorica igrali. :lol:A Manciniu je previse i dva napadaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 jul 2011, 14:37

Tevez se ne želi vratiti, al' će ga Mancini objeručke prihvatiti ukoliko Carlos promijeni mišljenje (to je izjavio prije par dana). Helem, mišljenja sam da Tevez odlazi (ne zbog dolaska Aguera, već zbog zasićenja). Odložio je odlazak na pola godine (svi znamo šta je bilo zimus), tako da je za očekivati taj bum-transfer koji će zasjeniti sve ostale ove sezone. Ima ekipa koje ga žele vidjeti u svojim redovima (Juventus, Inter, spominj'o se i Real), samo što je problem u visini odštete. Niko nije spreman odmah izdvojiti 50 miliona, al' Inter bi ga doveo ili kao zamjenu za Sneijdera (otiš'o bi u suprotnom pravcu) ili na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora (nešto k'o Milan Ibrahimovića). Ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, City je trenutno sa 3 napadača (Džeko, Balotelli i Aguero, te sa mladom nadom Guidetijem, koji bi sljedeće sezone mog'o dobijati dosta šansi).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 27 jul 2011, 15:05

Pasodzigera je napisao/la:
malta071 je napisao/la:
@hare nisam ni mislio da neko blati Dzekija nego da se ne priznaje da je on Zeljino dijete i kao da mi nemamo nikakvih zasluga za njegov uspijeh
Ma ko ba ne priznaje da je Dzeko Zeljino dijete,ma nije on samo to ,on je i stasao u kadar prvog tima,ne dobija Cukaricki lovu od svih buducih transfera Dzeke,nego Zeljo,al da su ga Zeljinovci zvali kloc i to stoji :mrgreen:,a sto je najgore,Amar prevodi kloc za njemacku TV (stange) ,sto u prevodu znaci sipka :mrgreen:
Deplasirana ti je prica, samo procitaj komentare koji se ostavljaju na ovoj temi svaki dan. U Dzeku se sumnja svaki dan i pisu gluposti od strane kompleksasa koji Grbavicu nikad ocima nisu vidjeli. Gdje god u BiH da je Edin poceo, bilo bi onih koji sumnjaju u njega i uvijek ce sumnjati. Sudbina svakog covjeka na planeti, koji vjeruje u sebe i radi na ostvarenju svojih snova, je da bude na meti kompleksasa.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 jul 2011, 08:59

Ako ode Tevez, City ce dovesti jos jednog napadaca, zivi bili pa vidjeli.

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 28 jul 2011, 12:23

Aguero je tu. Znaci dzeko 3. opcija. Ipak Balonja i Khun mislim da imaju prednost ;)
Go Gunners!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2011, 12:29

Da hoce ostati ovako, pa da imaju 3 napadaca. Igrace ionako na 3 fronta, (Liga prvaka, Premier Liga, FA Cup), tako da ce svaki od njih sigurno dobiti svoju sansu.
A ostane li Tevezito, tesko se Dzeki ..

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 28 jul 2011, 12:44

Dzeki je konkurencija Balo, ova dvojica su polspicevi. Jedino ako zabac igrao s jednim napadacem, e onda...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 28 jul 2011, 12:57

Koliko samo vi spekulisete ko ce od napadaca biti u Citiju. To je najmanje bitno. Ako Dzeko bude davao golove igrace, bez obzira ko bio konkurencija, ako ne bude davao nece igarti.

SVE je do Dzeke.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 jul 2011, 12:59

Edo_77 je napisao/la:Koliko samo vi spekulisete ko ce od napadaca biti u Citiju. To je najmanje bitno. Ako Dzeko bude davao golove igrace, bez obzira ko bio konkurencija, ako ne bude davao nece igarti.

SVE je do Dzeke.
Naravno, ali isto tako ce dobivati sve manje prilika, ako je veca konkurencija. Niko njega nece cekati u Manchesteru da on proradi. Radije ce oni iskrcati jos jednom 40 Miliona za jos jednog napadaca.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 28 jul 2011, 16:41

Goalgetter je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Koliko samo vi spekulisete ko ce od napadaca biti u Citiju. To je najmanje bitno. Ako Dzeko bude davao golove igrace, bez obzira ko bio konkurencija, ako ne bude davao nece igarti.

SVE je do Dzeke.
Naravno, ali isto tako ce dobivati sve manje prilika, ako je veca konkurencija. Niko njega nece cekati u Manchesteru da on proradi. Radije ce oni iskrcati jos jednom 40 Miliona za jos jednog napadaca.
a ti to kao znas!? :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jul 2011, 16:53

Ma Dzeko i da hoce da ide ili da ga vec otjeraju, tesko bi se nasao neki klub koji moze podnijeti njegovu platu.
Ne vjerujem da bi on zelio puno da je smanji, a i sto bi, City je taj koji je pristao na njegove zahtjeve.
Sami pali, sami se ubili.

Ovo moje sve pada u vodu ako se u prvim kolima pokaze kao dostojan napadac i igrac koji ce City voditi do samog vrha. Nije lako zaboraviti postizati golove, pogotovo napadacima kakav je Dzeko.
Jos mislim da bi mu trebao saigrac koji ce mu koliko toliko davati upotrebljive lopte, jer Dzeko zivi od tih lopti a Bgm i mi navijaci. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, mavi, Micron i 41 gost.