Dobar, a glup.harishp je napisao/la:Culo se do Semizovaca,eto sad vam ni Nidjo ne valja.Virtu4l je napisao/la:Ma zna hare, svojim ušima slušao kad su ga zvali šljivotres.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tajna uspjeha.Virtu4l je napisao/la:Dobar, a glup.harishp je napisao/la:Culo se do Semizovaca,eto sad vam ni Nidjo ne valja.Virtu4l je napisao/la:Ma zna hare, svojim ušima slušao kad su ga zvali šljivotres.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Nikola Nikic sta god da je reko,ovo za sljivotres je istina,kao i ono za KLOC,to je potvrdio Amar Osim,kad je njemacka televizija bila gost u Sarajevu,javno pred TV kamerama je Amar rekao da su ga u klubu zvali kloc,ovo su svi gledali,nemoj mi reci da ovo nisi gledao!Virtu4l je napisao/la:
Dobar, a glup.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
ovi pitari poludise sto je Dzeko zeljovac pa bi na bilo koji nacin da blate
samo ignorisati, ko ih hebe
samo ignorisati, ko ih hebe
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
ma evo me ofalio zbog Džeke par kila 

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Isti Vucina taj na avataru.padobranac1978 je napisao/la:ma evo me ofalio zbog Džeke par kila

@malta ni jedan pitar ili bilo ko' normalan nije se sprdao na racun Dzeke cak naprotiv.Pise se o tome ko je u stvari naljusio dijamanta a ko sljivotresa.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jul 2011, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne. Par idiota na sjeveru ga je zvalo kloc, a ovi su to generalizovali...Pasodzigera je napisao/la:kao i ono za KLOC,to je potvrdio Amar Osim,kad je njemacka televizija bila gost u Sarajevu,javno pred TV kamerama je Amar rekao da su ga u klubu zvali kloc,ovo su svi gledali,nemoj mi reci da ovo nisi gledao!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ta prica KLOC je smijesna. Nema Zeljinog igraca kojeg niko nije zvao kloc i kojem niko nije psovao. Licno sam slusao lika i to na Jugu kako psuje Sehicu. Navodno je osijedio zbog Sehicevog neznanja. Znamo da je Sehic otisao za pola miliona eura i da je to pravo puno para za nekog iz PL BiH, jos je golman! Sjever je jos gori a za Zapad da ne govorim, njih bi volio namlatiti ali kao malu djecu kad ne slusaju. Kais iz pantola i dobro namlatiti po goloj guzici.Virtu4l je napisao/la:Ne. Par idiota na sjeveru ga je zvalo kloc, a ovi su to generalizovali...Pasodzigera je napisao/la:kao i ono za KLOC,to je potvrdio Amar Osim,kad je njemacka televizija bila gost u Sarajevu,javno pred TV kamerama je Amar rekao da su ga u klubu zvali kloc,ovo su svi gledali,nemoj mi reci da ovo nisi gledao!
Edin Dzeko je maloljetan prebacen u prvi tim a to je dovoljan dokaz kako su ga smatrali oni cija se pika a ne oni psovaci koji su svakom Zeljinom djetetu spominjali clanove familije.
Ja sam gledao taj intervju i jeste Amar to rekao, da su ga zvali kloc ali ne on i tadasnja struka.
Kod nas na sjeveru je i Zeba ponekad kloc, medju napacenima, ali to nije misljenje navijaca niti struke nego nekih neznalica.Svaki klub ima te svoje "strucnjake" samo sto nemaju svi Dzeku pa da bi posle moglo da seru
Pa jug je pjevao pjesme Lazaru koji je stavrno kloc sto se tice postizanja golova (na stranu druge stvari).
@hare nisam ni mislio da neko blati Dzekija nego da se ne priznaje da je on Zeljino dijete i kao da mi nemamo nikakvih zasluga za njegov uspijeh
Kod nas na sjeveru je i Zeba ponekad kloc, medju napacenima, ali to nije misljenje navijaca niti struke nego nekih neznalica.Svaki klub ima te svoje "strucnjake" samo sto nemaju svi Dzeku pa da bi posle moglo da seru

Pa jug je pjevao pjesme Lazaru koji je stavrno kloc sto se tice postizanja golova (na stranu druge stvari).
@hare nisam ni mislio da neko blati Dzekija nego da se ne priznaje da je on Zeljino dijete i kao da mi nemamo nikakvih zasluga za njegov uspijeh
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ma Plisek je te ''probleme''rjesio zato i jeste sada u drugom Sarajevskom klubu u slicnom ''pohodu''.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ma ko ba ne priznaje da je Dzeko Zeljino dijete,ma nije on samo to ,on je i stasao u kadar prvog tima,ne dobija Cukaricki lovu od svih buducih transfera Dzeke,nego Zeljo,al da su ga Zeljinovci zvali kloc i to stojimalta071 je napisao/la:

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Toliko o tome da Mancini nece dovesti novog napadaca
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110727058
Pu ebem ti Mancinija i Dzeku kad i ode u City,sad ce konkurencija jos da bude veca a sanse da se nadje u prvom sastavu su ravne nuli

Pu ebem ti Mancinija i Dzeku kad i ode u City,sad ce konkurencija jos da bude veca a sanse da se nadje u prvom sastavu su ravne nuli

-
- Kontakt:
sto se bojite kad imate toliko visoko misljenje o Dzeki???sto bi sjedio na klupi ako je igracina??jessus123 je napisao/la:Toliko o tome da Mancini nece dovesti novog napadaca![]()
Pu ebem ti Mancinija i Dzeku kad i ode u City,sad ce konkurencija jos da bude veca a sanse da se nadje u prvom sastavu su ravne nuli![]()
![]()
![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam vam rekao neki dan. Citi ide na titulu a sa Dzekom naprijed koji ne daje golove, nece moci. Nemogu oni Dzeku cekati toliko vremena.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko ce po svim prilikama biti 4. napadac ove sezone.
Tevez, pa Kun, pa ce jos forsirati onog idiota Balotellija, pa tek onda Dzeku. Kao Jo prosle sezone
Tevez, pa Kun, pa ce jos forsirati onog idiota Balotellija, pa tek onda Dzeku. Kao Jo prosle sezone

- Megamon
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Dzeko ce po svim prilikama biti 4. napadac ove sezone.
Jesi li ironican ili pocinjes da patis od sindroma kimbo,jask_juve

Nemoj ti,samo ne ti.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne patim nicim, nego samo naslucujem sta ce se desiti. I dalje mi je Dzeko jako drag igrac, ali ova sezona ce biti jako teska za njega.Megamon je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Dzeko ce po svim prilikama biti 4. napadac ove sezone.
Jesi li ironican ili pocinjes da patis od sindroma kimbo,jask_juve![]()
Nemoj ti,samo ne ti.
Mancini ce Kuna odmah ubaciti u prvu postavu, kao i Dzeku, dok ako Tevez ostane, naravno ce i njega gurati u prvu postavu. Onda ce jos Balo i Dzeko biti na klupi, a dobro znamo kako Mancini voli svog Balonju

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 27 jul 2011, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko nazalost propo ko Grcka. Ebo ga Man Sity, bolje da je osto u Wolfsburgu 

Go Gunners!
Neka moli Boga da Tevez napusti klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrace onoliko kolio bude zasluzio. Ako bude davao golove igrace. Bio tu Tevez, Balo, Ibrahimovic, Saban Saulic, Dzeko ce igrati onoliko koliko bude dobar. A sansu ce dobiti, to jest vec je dobija.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hansestadt, hurem, Roki50 i 40 gostiju.