Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ILoveLFC
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 26 jul 2011, 22:33

Mislim da je to samo bezveze neka izmisljotina, jer bi dovodjenje Pjanica bila najveca glupost. Vec imamo toliko igraca za sredinu, a jos saljemo igrace poput Aquilanija na posudbu...smijesno.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jul 2011, 22:39

Jen Chang
Re: Aquilani, Italian reports say LFC rejected loan move but have agreed fee with Fiorentina (approx €11M) - but personal terms a problem

Kako kaže novinar Jen Chang, Liverpool je odbio dati Aquamana na posudbu, a mogu ga jedino kupiti ako iskeširaju 11 miliona eura (cca 9m funti). Izgleda da Aquaman traži previše love. Stvarno ne bih želio da ode, ali ako oni nude 11 miliona što da ne, taman ćemo osloboditi jedno mjesto više i idemo u dovođenje Danna i Perreire (Cissokha) :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 26 jul 2011, 22:59

ma bice nesto od Pereire nije Porto bezveze doveo beka od 10M da im sjedi na klupi a Rizo ima li kakve sanse da dodje Adam Johnson
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 23:07

Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci 8-) 8-)

Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 26 jul 2011, 23:27

jajaja je napisao/la:Po meni bi Pjanić bio odlično pojačanje , ne vidim baš puno boljih igrača njegovih godina ...

Registrujte se na naš forum , na kojem se sve više i više piše
slika

Uh bilo bi prelijepo..... Pjanić je kreativan igrač a i iz Bosne i Hercegovine je.....

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 27 jul 2011, 01:41

Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more :D :D.

Jedino sto znam da Cole ostaje i da smo "zainteresovani" za Pjaninja.

Pozdrav !

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 jul 2011, 07:37

Joj Kenny-a kaze nece jos da salje ponudu za Enrique-a cekat ce da cijena padne na 5 mill :? :? pa dao si 20 mill za Downinga i on ce cekati :lol: :lol: lud je skroz...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jul 2011, 10:17

scouser_zauvijek je napisao/la:Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more :D :D.

Pozdrav !
Kako si ti naporan lik sa tim istim pitanjem evo vec mjesec dana. :?
Pa je l ti ovo jedini izvor informacija vezano za Liverpul ?
Ponos Torina je napisao/la:Joj Kenny-a kaze nece jos da salje ponudu za Enrique-a cekat ce da cijena padne na 5 mill :? :? pa dao si 20 mill za Downinga i on ce cekati :lol: :lol: lud je skroz...
Ja mislim da nece slati ponudu dok ne vidi sta ce biti sa Pereirom ili Cissokhom. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

scouser_zauvijek
Kontakt:

Post Postao/la scouser_zauvijek » 27 jul 2011, 10:51

Jimmy from the hood je napisao/la:
scouser_zauvijek je napisao/la:Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more :D :D.

Pozdrav !
Kako si ti naporan lik sa tim istim pitanjem evo vec mjesec dana. :?
Pa je l ti ovo jedini izvor informacija vezano za Liverpul ?

Zato sto mi je najbrze i zato sto je bilo kasno ;),a za tvoju informciju idem i na druge sajtove o LFC-u.
I necu se vise bezveze prepirati da ne smetam.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 27 jul 2011, 11:47

Aguero u Cityu, a evo pise se i Mata u Arsenalu, to četvrto mjesto bi sad potpiso, bez razmisljanja. Realno i objektivno imamo najlošiju ekipu od timova koji se bore za TOP 4, izuzev Tottenhama :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jul 2011, 12:08

Vozdra raja, par dana odmarao na Jadranu, pa da malo prokomentarisem zbivanja u i oko LFC-a...
Prvo, Pjanica, kao svaki patriota, veoma cijenim, ali ga ne bih volio u dresu Liverpoola, jednostavno zato sto mislim da ne posjeduje dovoljan kvalitet, a drugo zato sto je nejak za Engleske. Toliko o nasem Miralemu.
Dalje, Poulsena bih dao Fulhamu, i platio bih im milion Eura da ga ni slucajno ne vrate.
Sto se tice Ngoga, puno trazimo za njega, ja bih bio zadovoljan i sa 3 ponudjena miliona.
Sto se tice Aquilanija, ne bih ga prodao ni za koju cijenu, sjajan tehnicar, igrac koji zna stati na loptu, posjeduje lucidnost i ima dobar zadnji pas. Takav nam igrac treba, da se ne zavaravamo...
A sto se tice Perreire, nadam se da dolazi, fakat me covjek odusevio... ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jul 2011, 12:14

Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.
E sad, možda upravo zbog toga Kenny ne dovodi Danna, jer kada bi Birmingham otišao pod stečaj onda bi Scota Danna dobili po duplo jeftinijoj cijeni a ujedno ako bi ga sad kupili spasili bi Birmingham od stečaja ;)
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 jul 2011, 12:25

Rizah je napisao/la:Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.
E sad, možda upravo zbog toga Kenny ne dovodi Danna, jer kada bi Birmingham otišao pod stečaj onda bi Scota Danna dobili po duplo jeftinijoj cijeni a ujedno ako bi ga sad kupili spasili bi Birmingham od stečaja ;)
neka i nas u evropi umjesto tih losih klubova stoke,fulham birmbgham u evropi a nas nema
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2011, 13:10

Jimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci 8-) 8-)

Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll. :mrgreen:
jesi vidio pereiru kako igra na krilu ? on je meni bolji od cissokhoa jer ako bi morao mogao bi igrati i krilo. al nesto sam prilicno siguran da nasi nece nikog vise dovesti.
You are someone else I am still right here

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 jul 2011, 13:17

Jimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci 8-) 8-)

Al si ih poslozio kapa dole, samo da im jos puste da igraju sa 12 igraca, gazili bi sve redom :) 4-5-2 ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 27 jul 2011, 13:25

mirzza je napisao/la:

Al si ih poslozio kapa dole, samo da im jos puste da igraju sa 12 igraca, gazili bi sve redom :) 4-5-2 ;)
ako nisi vidio pored perreire i cissokha ima crtica sto znaci da ce igrati sa onim koga dovedu od njih dvojice
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jul 2011, 14:06

mirzza je napisao/la:

kad si vec tako pametan cudi me kako onda nisi skontao da je na spisku 5 odbrambenih igraca tako da ni formaciju nisi pogodio.
jimmy trebao si staviti ILI umjesto crtice da se ljudi ne prosipaju :D
You are someone else I am still right here

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 27 jul 2011, 14:30

Arsenal compete with Liverpool for Porto fullback Alvaro Pereira

http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ra-1781021" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 27 jul 2011, 14:33

Liverpool are looking to bid for Reading striker Shane Long
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

pklat
Kontakt:

Post Postao/la pklat » 27 jul 2011, 14:42

Rizah je napisao/la:Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.
Ja licno nebih volio da odemo u EL,vishe bih voli na prvenstvo da se skoncentrisemo,to po meni nije dobra vijest osim to za Danna..:)))YNWA
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.