Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Ocekivano, odlaskom Teveza, trebali su jednog vrhunskog napadaca. Ocekujem jos da ce dovesti Nasrija, ili makar igrac jednog ofanzivnog veznog ..
--------------------Hart-------------------
Richards--Kompany--Lescott--Chlichy
------------------Yaya---------------------
Milner--------------------------------Silva
----------------Nasri------------------------
---------Balo(Dzeko)---Aguero-----------
Ma kakvi! Ovo ti je previse ofanzivno! Gdje je tu De Jong, Barry.. Kakav Milner, sumnjam da ce on dobivati previse prilika. Isto tako, nekad ce sigurno poceti s jednim napadacem, koji se od njih najbolje pokaze.Goalgetter je napisao/la:Ocekivano, odlaskom Teveza, trebali su jednog vrhunskog napadaca. Ocekujem jos da ce dovesti Nasrija, ili makar igrac jednog ofanzivnog veznog ..
Izdržati, to je temelj vrline!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovako bi im bilo najbolje, ali u pravu si, tu ce vecinom irgati 4-5-1, sa isturenim Kun-om, dok ce u igru uci Balo, A Dzeki ce preostati da igra u FA Kupu 

- Megamon
- Kontakt:
Kun je precijenjen igrac.Tesko da ce se on snaci u cityu.Predividjam da se tamo zadrzi maximalno jednu sezonu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Taman da Dzeko odigra jos jednu losu sezonu, da mu opadne cijena, pa da ga Magath vrati u Wolfsburg
Reko je Magath da se ovu sezonu nece boriti za naslov, a onda nakon te sezone...

Reko je Magath da se ovu sezonu nece boriti za naslov, a onda nakon te sezone...

To si upravu! Nije on neki extra igrac, ali ipak mislim da ce se itekako snaci u City-u! I Dzeko bi se vjerovatno bolje snasao da je fizicki drugaciji igrac. Dakle, mislim da je malo manji i pokretljiviji, tipa Teveza ili Silve. I Aguero je slican njima. Takvi igraci sami sebi mogu stvoriti priliku, za razliku od Dzeke, koji nema potrebnu brzinu i spretnost. On je, u vecini slucajeva, zabijao golove iz nekih ubacivanja, ili izlaskom 1 na 1 sa golmanom. Rijetko je tu bilo nekih solo prodora. Sad mu u City-u nema Misimovica, Gentnera, i ostalih koji su svaku loptu slali njemu. I misljenja sam da ce Dzeki stvarno biti tesko u City-u u ovakvim okolnostima (jedini izlaz je bar jedan ofanzivni veznjak, koji zna "podvaliti" loptu!)Megamon je napisao/la:Kun je precijenjen igrac.Tesko da ce se on snaci u cityu.Predividjam da se tamo zadrzi maximalno jednu sezonu.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Aguero na lijekarskom ceka se samo potpis
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 76,00.html
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 76,00.html
HZ87
Aguero je vrhunski igrac koji ce dobro doci Cityu,pogotovo Dzeki u napadu...jos ako dovedu Nasrija mislim da ce City biti glavni favorit za titulu u Engleskoj,a u LP mogu daleko dogurati...
- Megamon
- Kontakt:
Aguero kad nastrada u jednom u duelu sa mesarima iz Stoka nece mu biti ni do cega.Zivi bili pa vidjeli.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Moze on da divlja koliko mu dusa hoce, jer ce opet igati u prvom sastavu. Sve zahvaljujuci nejgovom sunarodnjaku Manciniju.Zeljovac je napisao/la:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- majestic24
- Kontakt:
Mislim da ce ovaj biti najplaceniji igrac na otoku. Plata izmedju 250-300 hiljada funti sedmicno. Vidjet cete.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da je vrhunski igrac, stoji, ali, na neki nacin to se ne moze vidjeti u nekom prosjecnom klubu, kao sto je Atletico. Ipak su on i Forlan bili sve u tom klubu. Da je neka igracina, vidjece se sada, jer Engleska odbrana je nesto iznad svega. I Dzeko je bio "ubica" u BL, ali vidi sta se desilo. Ali ja ne sumnjam u Edina! Mislim da se dolaskom Aguera nece nista postici, jer njima treba ofanzvini vezni (neko je vec spomenuo Samira, takav tip igraca im treba). To je po mom misljenju glavni nedostatak ekipe Citija. Treba im neko ko ce im dijeliti lopte, Silva je doveden da to radi, medjutim, nije se najbolje snasao. Tako da, sve dok se ne dovede jedan takav igrac, titula je PREdaleko, LP je maksimalni domet!k_c je napisao/la:Aguero je vrhunski igrac koji ce dobro doci Cityu,pogotovo Dzeki u napadu...jos ako dovedu Nasrija mislim da ce City biti glavni favorit za titulu u Engleskoj,a u LP mogu daleko dogurati...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako neko ima obraza reći da je Kun precijenjen igrač, a jedan Džeko je plaćen 30 miliona Eura?
Kun je isplativiji u svakom pogledu. Prvo, sasvim je sigurno da će se dresovi sa njegovim imenom prodavati više negoli dresovi sa Džekinim. A, sasvim sam siguran da će već u prvim mečevima pokazati svoju klasu; klasu zbog koje su ga tražili i Juventus i Real Madrid, a nemojmo zaboraviti i Chelsea. Dakle, jasno je k'o dan da je Aguero vrhunski fudbaler. Ovim se ništa ne mijenja u postavci City-ja. Odlazak Teveza je nadomješten kupovinom Kuna; isti su tip igrača, samo sam ubijeđen da Kun neće plakati i tražiti odlazak zbog vremenskih (ne)prilika na Otoku.
Što se tiče postavke City-ja, sigurno je da će igrati i Yaya i De Jong (Yaya je centralni vezni kod Mancinija, dok je De Jong klasični destruktivac). Ne treba zaboraviti ni Barry-ja i Silvu, a onda u napadu ostanu još 2 mjesta. Da l' će se Edin izboriti za poziciju sa Balotellijem, ostaje nam da vidimo. Da rođeni Talijan
nije onako udaren, sigurno da Džeko ne bi mog'o računati na prvu postavu, no s obzirom na stanje svijesti kod Maria, onda će Edin biti taj koji će činiti udarni napadački tandem. Sumnjam da će City sada igrati sa jednim napadačem, jer je Milner višak na terenu, što se moglo vidjeti i prošle sezone, a i u ovim pripremnim mečevima ove sezone.

Što se tiče postavke City-ja, sigurno je da će igrati i Yaya i De Jong (Yaya je centralni vezni kod Mancinija, dok je De Jong klasični destruktivac). Ne treba zaboraviti ni Barry-ja i Silvu, a onda u napadu ostanu još 2 mjesta. Da l' će se Edin izboriti za poziciju sa Balotellijem, ostaje nam da vidimo. Da rođeni Talijan

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A nemojmo zaboraviti ko je sve Dzeku trazio i koliko se novca sve spominjalo. A da je vrhunski fudbaler, jeste. Ali, sve ce se pokazat u prvoj sezoni.Monolog je napisao/la:klasu zbog koje su ga tražili i Juventus i Real Madrid, a nemojmo zaboraviti i Chelsea. Dakle, jasno je k'o dan da je Aguero vrhunski fudbaler.

--------------------------hart------------------------
-richards-------kompany-----toure------kolarov--
--------------------de jong---bary-------------
--johnson----------------yaya-------------silva-------
---------------------------aguero-----------------------
ovako mislim da ce igrat city.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Što se tiče Edina, koliko znam, Juve je bio konkretan, Bayern bi ga možda doveo da se Mario nije raspuc'o i to je to (uz City naravno). Poslije je rek'o Redknapp da ga je želio u svojim redovima, al' nije bila ponuda nikakva. Aguero je pregovar'o sa Juventusom, Chelsea je prošle sezone posl'o vrtoglavu ponudu koja je glatko odbijena, Real se opasno raspitiv'o za njega ove sezone i sada evo dolazak u City. U svakom slučaju, nema smisla govoriti da je Aguero precijenjen igrač, jer je to i Džeko.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sigurno i onda ce Dzeko opet poslije Maria biti 3 napadac.jasmin256 je napisao/la:--------------------------hart------------------------
Dzeko je napravio gresku sto je otisao u City sto nije sacekao kraj sezone pa otisao u pravu ekipu i kod pravog "trenera" i sada ispasta zbog te pocetnicke greske.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
dzeko je ove godine standardan, aguero ce igrati krilnog igraca, uostalom nije KUN vanzemaljac pa da pocne zabijati ko lud, nije ni u atleticu imao bajne sezone
4-IN-A-ROW
- Goalgetter
- Kontakt:
U City-u ne postoji krilni napadacemir_ je napisao/la:dzeko je ove godine standardan, aguero ce igrati krilnog igraca, uostalom nije KUN vanzemaljac pa da pocne zabijati ko lud, nije ni u atleticu imao bajne sezone

Imas 3 defnzivna vezna, u tog Silvu, koji je nesto izmedju, i Milnera, koji eto nesto pokusava po krilu.
Dzeko na pripremama igra slabo, odnosno prosjecan iskreno govoreci. Trebao je makar jedan gol dati na pripremama radi samopouzdanja i radi cuvanja statusa prvog napdaca.emir_ je napisao/la:dzeko je ove godine standardan, aguero ce igrati krilnog igraca, uostalom nije KUN vanzemaljac pa da pocne zabijati ko lud, nije ni u atleticu imao bajne sezone
There is only one United!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.