Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislim da je to samo bezveze neka izmisljotina, jer bi dovodjenje Pjanica bila najveca glupost. Vec imamo toliko igraca za sredinu, a jos saljemo igrace poput Aquilanija na posudbu...smijesno.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Jen Chang
Re: Aquilani, Italian reports say LFC rejected loan move but have agreed fee with Fiorentina (approx €11M) - but personal terms a problem
Kako kaže novinar Jen Chang, Liverpool je odbio dati Aquamana na posudbu, a mogu ga jedino kupiti ako iskeširaju 11 miliona eura (cca 9m funti). Izgleda da Aquaman traži previše love. Stvarno ne bih želio da ode, ali ako oni nude 11 miliona što da ne, taman ćemo osloboditi jedno mjesto više i idemo u dovođenje Danna i Perreire (Cissokha)
Re: Aquilani, Italian reports say LFC rejected loan move but have agreed fee with Fiorentina (approx €11M) - but personal terms a problem
Kako kaže novinar Jen Chang, Liverpool je odbio dati Aquamana na posudbu, a mogu ga jedino kupiti ako iskeširaju 11 miliona eura (cca 9m funti). Izgleda da Aquaman traži previše love. Stvarno ne bih želio da ode, ali ako oni nude 11 miliona što da ne, taman ćemo osloboditi jedno mjesto više i idemo u dovođenje Danna i Perreire (Cissokha)

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma bice nesto od Pereire nije Porto bezveze doveo beka od 10M da im sjedi na klupi a Rizo ima li kakve sanse da dodje Adam Johnson
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci
Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll.

Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
- scouser_zauvijek
- Kontakt:
Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more
.
Jedino sto znam da Cole ostaje i da smo "zainteresovani" za Pjaninja.
Pozdrav !

Pozdrav !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Joj Kenny-a kaze nece jos da salje ponudu za Enrique-a cekat ce da cijena padne na 5 mill
pa dao si 20 mill za Downinga i on ce cekati
lud je skroz...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Kako si ti naporan lik sa tim istim pitanjem evo vec mjesec dana.scouser_zauvijek je napisao/la:Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more![]()
.
Pozdrav !

Pa je l ti ovo jedini izvor informacija vezano za Liverpul ?
Ja mislim da nece slati ponudu dok ne vidi sta ce biti sa Pereirom ili Cissokhom.Ponos Torina je napisao/la:Joj Kenny-a kaze nece jos da salje ponudu za Enrique-a cekat ce da cijena padne na 5 mill![]()
pa dao si 20 mill za Downinga i on ce cekati
![]()
lud je skroz...

Jimmy from the hood je lud.
- scouser_zauvijek
- Kontakt:
Kako si ti naporan lik sa tim istim pitanjem evo vec mjesec dana.Jimmy from the hood je napisao/la:scouser_zauvijek je napisao/la:Mozete li mi ukratko reci sta se desavalo posto nisam bio tu nekoliko dana,a necu biti ni sljedecih nekoliko jer napokon odoh na more![]()
.
Pozdrav !

Pa je l ti ovo jedini izvor informacija vezano za Liverpul ?
Zato sto mi je najbrze i zato sto je bilo kasno

I necu se vise bezveze prepirati da ne smetam.
Aguero u Cityu, a evo pise se i Mata u Arsenalu, to četvrto mjesto bi sad potpiso, bez razmisljanja. Realno i objektivno imamo najlošiju ekipu od timova koji se bore za TOP 4, izuzev Tottenhama 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Vozdra raja, par dana odmarao na Jadranu, pa da malo prokomentarisem zbivanja u i oko LFC-a...
Prvo, Pjanica, kao svaki patriota, veoma cijenim, ali ga ne bih volio u dresu Liverpoola, jednostavno zato sto mislim da ne posjeduje dovoljan kvalitet, a drugo zato sto je nejak za Engleske. Toliko o nasem Miralemu.
Dalje, Poulsena bih dao Fulhamu, i platio bih im milion Eura da ga ni slucajno ne vrate.
Sto se tice Ngoga, puno trazimo za njega, ja bih bio zadovoljan i sa 3 ponudjena miliona.
Sto se tice Aquilanija, ne bih ga prodao ni za koju cijenu, sjajan tehnicar, igrac koji zna stati na loptu, posjeduje lucidnost i ima dobar zadnji pas. Takav nam igrac treba, da se ne zavaravamo...
A sto se tice Perreire, nadam se da dolazi, fakat me covjek odusevio...
Prvo, Pjanica, kao svaki patriota, veoma cijenim, ali ga ne bih volio u dresu Liverpoola, jednostavno zato sto mislim da ne posjeduje dovoljan kvalitet, a drugo zato sto je nejak za Engleske. Toliko o nasem Miralemu.
Dalje, Poulsena bih dao Fulhamu, i platio bih im milion Eura da ga ni slucajno ne vrate.
Sto se tice Ngoga, puno trazimo za njega, ja bih bio zadovoljan i sa 3 ponudjena miliona.
Sto se tice Aquilanija, ne bih ga prodao ni za koju cijenu, sjajan tehnicar, igrac koji zna stati na loptu, posjeduje lucidnost i ima dobar zadnji pas. Takav nam igrac treba, da se ne zavaravamo...
A sto se tice Perreire, nadam se da dolazi, fakat me covjek odusevio...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.
E sad, možda upravo zbog toga Kenny ne dovodi Danna, jer kada bi Birmingham otišao pod stečaj onda bi Scota Danna dobili po duplo jeftinijoj cijeni a ujedno ako bi ga sad kupili spasili bi Birmingham od stečaja
E sad, možda upravo zbog toga Kenny ne dovodi Danna, jer kada bi Birmingham otišao pod stečaj onda bi Scota Danna dobili po duplo jeftinijoj cijeni a ujedno ako bi ga sad kupili spasili bi Birmingham od stečaja

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
neka i nas u evropi umjesto tih losih klubova stoke,fulham birmbgham u evropi a nas nemaRizah je napisao/la:Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
jesi vidio pereiru kako igra na krilu ? on je meni bolji od cissokhoa jer ako bi morao mogao bi igrati i krilo. al nesto sam prilicno siguran da nasi nece nikog vise dovesti.Jimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Al si ih poslozio kapa dole, samo da im jos puste da igraju sa 12 igraca, gazili bi sve redomJimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci![]()
![]()

Cuva Bog Zelju svog!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ako nisi vidio pored perreire i cissokha ima crtica sto znaci da ce igrati sa onim koga dovedu od njih dvojicemirzza je napisao/la:Al si ih poslozio kapa dole, samo da im jos puste da igraju sa 12 igraca, gazili bi sve redomJimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci![]()
![]()
Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll.4-5-2
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
kad si vec tako pametan cudi me kako onda nisi skontao da je na spisku 5 odbrambenih igraca tako da ni formaciju nisi pogodio.mirzza je napisao/la:Al si ih poslozio kapa dole, samo da im jos puste da igraju sa 12 igraca, gazili bi sve redomJimmy from the hood je napisao/la:Joj, Pereira me odusevio. On ili Cissokho moraju doci![]()
![]()
Reina, Glen, Carragher, Skrtel, Pereira - Cissokho, Lucas, Gerrard, Adam, Suarez, Downing, Carroll.4-5-2
jimmy trebao si staviti ILI umjesto crtice da se ljudi ne prosipaju

You are someone else I am still right here
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Arsenal compete with Liverpool for Porto fullback Alvaro Pereira
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ra-1781021" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ra-1781021" onclick="window.open(this.href);return false;
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Liverpool are looking to bid for Reading striker Shane Long
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Ja licno nebih volio da odemo u EL,vishe bih voli na prvenstvo da se skoncentrisemo,to po meni nije dobra vijest osim to za Danna..Rizah je napisao/la:Znači draga braćo ipak mi idemo u Evropu i to u EL umjesto Birmibghama, naravno ukoliko ovaj klub ode u administraciju tj. pod stečaj.Ukoliko tako bude, klub koji je završio na šestom mjestu će ići umjesto Brminghama u EL, a to smo mi.

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.