NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Utakmica je danas u pola 6 tako sam ja cuo reko mi je labus juce pa et danas cu ga opet pitat na cu na pisat igra se sa kozarom ovde na stationu a najvjerovatnije u modrici ce se igrat u nedelju nocna utakmica 

zvijezda kozara 6 : 2 prvo poluvrijeme 4:0
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Utakmica zavrsena 6-2 za Zvijezdu lijepo odigrano imalo je se sta vidjeti... Gosti slabi skroz ako im je ovo prva postava nece bas dugo ostati u PL, mislio sam da samo mi imamo loseg golmana ali ima i drugih ekipa hehehhe... Mesi za cudo Bozije dao 3 gola, Halilovis predobro odigrao uz 2 postignuta gola.. Serif Hasic 1 gol... uglavnomi vidi se napredak u igri... I kako cujem ako je to istina da je makedonac Pejev doslovno pobijegao nema ga na treningu niti je igrao danas...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
zar je kozara tako losa?onda su oni kandidat za ispadanje bar po meni
- neutralan__
- Kontakt:
Što smo vas pojačali sa Halilovićem.Na kojoj poziciji igra kod vas odnosno kakvu mu je ulogu Jović dao ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
igra poluspica-lijeva strana... odlican igrac i danas je se takodje Omić pokaza igra momak srcem bori se...neutralan__ je napisao/la:Što smo vas pojačali sa Halilovićem.Na kojoj poziciji igra kod vas odnosno kakvu mu je ulogu Jović dao ?
-
- Kontakt:
Halilovic je sjajan,vec se sada nametnuo kao lider u ekipi.Jovic ga forsira na poziciji lijevog veznog.Iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i sigurno ce biti jedan od nasih kljucnih igraca.Odlicna tehnika,brzina,centarsut...neutralan__ je napisao/la:Što smo vas pojačali sa Halilovićem.Na kojoj poziciji igra kod vas odnosno kakvu mu je ulogu Jović dao ?
u kojem je sastavu zvijezda igrala
- neutralan__
- Kontakt:
To je i kod nas većinom igrao.A Omić kao što sam i rekao kada je tek došao kod vas da je borben i da se ne štedi kada igra.elemental je napisao/la:igra poluspica-lijeva strana... odlican igrac i danas je se takodje Omić pokaza igra momak srcem bori se...neutralan__ je napisao/la:Što smo vas pojačali sa Halilovićem.Na kojoj poziciji igra kod vas odnosno kakvu mu je ulogu Jović dao ?
gdje je onaj igrac sto je nosio broj 9 protiv viteza ?
nema ni Makedonca ni mnogo njihFCL7 je napisao/la:gdje je onaj igrac sto je nosio broj 9 protiv viteza ?
Da nije zeznuo celu pricu oko makedonca taj kamatas koji je trebao da posudi lovu klubu da isplate PEEVA OLIVERA,,,,Jes mangup taj kamatas i sram ga bilo,,,elemental je napisao/la:Utakmica zavrsena 6-2 za Zvijezdu lijepo odigrano imalo je se sta vidjeti... Gosti slabi skroz ako im je ovo prva postava nece bas dugo ostati u PL, mislio sam da samo mi imamo loseg golmana ali ima i drugih ekipa hehehhe... Mesi za cudo Bozije dao 3 gola, Halilovis predobro odigrao uz 2 postignuta gola.. Serif Hasic 1 gol... uglavnomi vidi se napredak u igri... I kako cujem ako je to istina da je makedonac Pejev doslovno pobijegao nema ga na treningu niti je igrao danas...
prije bi rekao da je taj Makedonac daleko od profesionalcapabizo je napisao/la:Da nije zeznuo celu pricu oko makedonca taj kamatas koji je trebao da posudi lovu klubu da isplate PEEVA OLIVERA,,,,Jes mangup taj kamatas i sram ga bilo,,,elemental je napisao/la:Utakmica zavrsena 6-2 za Zvijezdu lijepo odigrano imalo je se sta vidjeti... Gosti slabi skroz ako im je ovo prva postava nece bas dugo ostati u PL, mislio sam da samo mi imamo loseg golmana ali ima i drugih ekipa hehehhe... Mesi za cudo Bozije dao 3 gola, Halilovis predobro odigrao uz 2 postignuta gola.. Serif Hasic 1 gol... uglavnomi vidi se napredak u igri... I kako cujem ako je to istina da je makedonac Pejev doslovno pobijegao nema ga na treningu niti je igrao danas...

Ma nema veze neka ide igrati u neki drugi klub za kifle ako nece kod nas za pare...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Cujem Adnan Jahić iz Buducnosti prelazi u Zvijezdu, koliko je to tačno NE ZNAM 

1947!
-
- Kontakt:
koju poziciju on igra? Hvala!Ljumani_Banovici je napisao/la:Cujem Adnan Jahić iz Buducnosti prelazi u Zvijezdu, koliko je to tačno NE ZNAM
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- neutralan__
- Kontakt:
Igra zadnjeg veznog.Igra skroz defanzivno,boji se krenuti naprijed,jer je prespor,kada mu dolazi lopta kao da je granata, pa je odmah iz prve predaje.necko_gradacac je napisao/la:koju poziciju on igra? Hvala!Ljumani_Banovici je napisao/la:Cujem Adnan Jahić iz Buducnosti prelazi u Zvijezdu, koliko je to tačno NE ZNAM
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Pa što će nam onda on. Imamo mi tu Šerifa Hasića, Mašića a i Omić je pokazao da odlično igra to mjesto.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- neutralan__
- Kontakt:
Ne znam ja.husein veličanstveni je napisao/la:Pa što će nam onda on. Imamo mi tu Šerifa Hasića, Mašića a i Omić je pokazao da odlično igra to mjesto.

-
- Kontakt:
Ako dodje Jahic u Zvijezdu,to je bespotrebno gomilanje igraca na jednoj poziciji.Tu je siguran Serif Hasic,rezerva Masic,Mujo i Omic takodjer mogu igrati tu poziciju.Mi imamo svega jednog napadaca u ekipi a da dovodimo zadnjeg veznog koji i nije neki igrac.Sa eventualnim dolaskom Jahica to bi bio peti igrac koji moze igrati tu poziciju.Ako vec dovodimo igrace iz Buducnosti bolje da dovedemo Muhameda Mujica u napadu.SVASTA !
Sta je sa makedoncem ?
Sta je sa makedoncem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.