AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jul 2011, 22:52

A_d_0 je napisao/la:Paloschi nikad igrac nije bio nece ni bit. Forsiraju ga a lik truba. Za poluvrijeme lopte nije primio i jos penal suta ko bik iz cevljanovica.
eto neko od nasih se naigrao u pm....eto ambrosini je primio nesto vise lopti ili nesto napravio u veznom za jedno poluvrijeme...moras znati da je bayernu ovo zadnja provjera pred pocetak sezone u subotu im pocinje kup igraju, a mi tek na pocetku priprema ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 jul 2011, 22:54

jel to neki novi look u Milanu(Ibra,Yepes,Gattuso)? :D zamislite Abbiatija takvog :lol: :lol:

ps:
meskalin je napisao/la:Paloshi je malo pisno u gace kad je krenuo izvesti penal, pa konju uci od Silve sve snage po sredini gola..... Abiatti izgubljen za penale :D
problem i jest sto je ucio od Silve kad je gledao Brazil :lol: a i Abbiati jbga,nijedne da procijeni,ni blizu,,
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 26 jul 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 jul 2011, 22:56

ma utakmica ništa posebno, bajern krenuo s najjboljim što ima na raspolaganju, jedino riberi ozljeđen, milan u kombinovanom sastavu kojeg je max u drugom još više izmješao, ništa specijalno nije milan pokazao, al isprobali su se neki koji slabije dobijaju šansu, valoti i paloshi nisu se nešto iskazali.
uglavnom poznato je sve pravi veznjak je potreban, pa i dva nebi bila na odmet, ostalo je ok manje više, kad zajedno igraju silva i nesta to je druga priča od ove sad s bonerom, pa pato u napadu ili robinjo umjesto casana.
s izmjenom ibra-paloshi odma na početku drugog max pokazao da mu ova cup nije baš nešto bitan, niko se nije previše umorio, samo bomel igrao svih 90. niko se nije ozljedio, sutra s internacionalom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 jul 2011, 22:56

onaj valoti, cojk ih naniza dole ja reko evo go kad se cojk s*eba ...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jul 2011, 23:00

dobro će to biti kad se sve posloži. brazilci umorni od cope, kad pato i binho budu svježi bit će to puno bolje. ibra će doći u formu, fali mu još kondicije. dok još flamini dođe sebi od povrede i taj famozni mr x. + montolivo bit će to kako treba jer su napad i odbrana veoma dobri.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jul 2011, 23:13

ronaldo99 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Paloschi nikad igrac nije bio nece ni bit. Forsiraju ga a lik truba. Za poluvrijeme lopte nije primio i jos penal suta ko bik iz cevljanovica.
eto neko od nasih se naigrao u pm....eto ambrosini je primio nesto vise lopti ili nesto napravio u veznom za jedno poluvrijeme...moras znati da je bayernu ovo zadnja provjera pred pocetak sezone u subotu im pocinje kup igraju, a mi tek na pocetku priprema ;)
Od Ambre niko i ne ocekuje spektatkl jer ga je on davno dao a ovaj nece nikad. I kakve veze imaju penali sa pripremama? Ne moze 7x2.3 da pogodi. Popisam se na igraca. A dobro pa pisao sam prije da razumijem sto su nas razbili sto se igre tice. I pripreme, a i fali igraca.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jul 2011, 00:28

Puma je napisao/la:Steta sto niste prosli u finale, bila bi vam dobra provjera protiv Barcelone

kakav je to go dao carobnjak :D
Jeste nakon omjera udaraca od 23-2.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 27 jul 2011, 00:43

@ Frank Ribery
Pa da s tim da je Milan prije 7 dana poceo sa treninzima i pripremama za narednu sezonu,a Bayern pocinje prvenstvo za nekih 8 dana,i da su puno spremniji trenutno od nas,i da je Bayern izasao sa najacim mogucim sastavom tako me ne cudi omjer tih tvojih suteva od kojih je jedan zavrsio u golu naseg KOMBINOVANOG sastava.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jul 2011, 00:45

FRANK RIBERY je napisao/la:
Puma je napisao/la:Steta sto niste prosli u finale, bila bi vam dobra provjera protiv Barcelone

kakav je to go dao carobnjak :D
Jeste nakon omjera udaraca od 23-2.
ne znam, iskreno nisam ni gledao utakmicu, ali znam da je Milan na pocetku priprema, a Bayern ih privodi kraju, pa vjerovatno i to nesto znaci
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 07:51

Mora se uzeti u obzir početak priprema. Nisu nam mogli meda iako su imali igrača više (Bonera) ... Abbiati se nije trudio da išta skine-ofirno, vjerovatno je namješteno da domaćin osvoji... znamo mi kako Abbiati brani penale ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 27 jul 2011, 10:10

Ja nisam ništa zabrinut, vidi se da su nespremni, koliko su puta abate i taiwo mogli potegnuti po bokovima ali su samo stali i vratili loptu. BTW kako mi je drago što neću gledati više antoninija na lijevom :lol: , naravno Bonera out of question. Kad Montolivo stigne ja bih s njim pokušao na mjestu MVB, dosta je pokretljiviji a i siguran sam da može na njegov način odigrati. I još toga X lika i to je to. Cassana ne dirati, koliko nas je puta spasio u rotacijama kad nam je falio AMF, kad su Ibra i ostali bili van forme, umorni, nisu mogli igrati il šta. Paloschi? ŠTo neko reče nikad od njega igrača, penal ne penal tako je, nesiguran u svakom prijemu mogućem još prijateljska, kako bi tek igrao u LP.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 jul 2011, 10:20

[youtube][/youtube]

Ja i dalje tvrdim da je Taye medju 3 najbolja beka na svijetu. Vidjecete vi njega u velikim utakmicama, tu je neprelazan. Sjecam se prije 2 sezone protiv Milana kad je Pata stavio u dzep a evo sada i Robbena. Milan nije mogao dovesti boljeg igraca za ovu poziciju.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 jul 2011, 10:24

:o impresivan je Taiwo bio protiv mozda najboljeg krila na svijetu, a Milan ga dzaba dovede, dobar posao, naravno uz uslov da nastavi ovako dobro igrat, ipak je ovo prijateljska.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jul 2011, 10:30

Dobar vam je ovaj Taiwo, jos ste ga doveli na free transfer. Vi jos da dovete nekog od Fabregasa/modrica i vi ste favorit za LS.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 10:57

a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH :o :o :evil: :evil:

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 jul 2011, 11:10

Boateng_27 je napisao/la:a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH :o :o :evil: :evil:
Ko da je on relevantan?

bolje pročitati Havaz nego to sranje..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 jul 2011, 11:12

Boateng_27 je napisao/la:a ja nemogu da vjerujem da je prema GOAL.COMU TAIWO FLOP OF THE MATCH :o :o :evil: :evil:
ma svi znaju da kad bonera igra da je on flop, mislim nema konkurenciju, osim u antoniniju kad mu je los dan .. :mrgreen:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 11:23

Imam neki predosjećaj da će uz 1 ili 2 pojačanja u veznom redu ovo biti Milanova ( Ibrahimovićeva ) godina ;)

Mašinerija je u pogonu, asistira podjednako dobro kao što pakuje golove u mrežu 8-)

slika

Očekujem :

_______________Abbiati
__Abate___Nesta_______T.Silva___Taiwo
_______________Bommel
____Montolivo____________Boateng
_______________Robinho
___________Ibra________Pato

s ovim sastavom možemo dogurati do polufinala LP a možda čak i dalje ... svi igrači imaju iskustva u Evropi i Seriji A osim Taiwa za kojeg to siguran sam neće biti problem jer je robusan a ima PUNO iskustva u LP ... Montolivo također je provjeren u Seriji A a i u Evropi je činio čuda ... S ovim sastavim imamo

Pozitivno:

1. Snagu (Bommel,Boateng,Taiwo,Montolivo,Nesta,Silva,Ibra)

2. Brzinu (Pato,Robinho,Abate,Prince)

3. Tehniku (Robinho,Pato,Ibra,Montolivo,T.Silva)

Negativno:

1. Pas igra (sa Montolivom i Bommelom koji jedini znaju igrati pass igru kako treba bit će teško)

2. Sreća (Ibrahimović je dokaz ... govorim o LP jer nam je to prioritet)

3. Iskustvo (Seedorf,Ambrosini i Gattuso su svoje sprdili, oni nemogu nešto veliko napraviti u LP ove sezone. Iskustvo koje imamo sa ovim sastavom nije dovoljno ... )

al opet ne brinem se za iskustvo jer ulaskom ovog čovijeka golovi su zagarantovani 8-)

slika

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 11:36

Poslata ponuda za Montoliva, 6miliona plus co-own sa Paloschijem 8-)

http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... montolivo/" onclick="window.open(this.href);return false;

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jul 2011, 12:30

Boateng_27 je napisao/la:Poslata ponuda za Montoliva, 6miliona plus co-own sa Paloschijem 8-)

http://martina22acm.wordpress.com/2011/ ... montolivo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh jos samo da fiorentina prihvati
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.