FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 26 jul 2011, 23:14

Nije nista ozbiljnije Robbenu,Taiwo mu malo desnu nogu caprkn'o,vratio se i u igru Robben,ali poslije 2-3 minute se pozalio,normalno je odsetao na klupu,s tim da je zafijario desnu kopacku u pm :D

Neki mladi (da,ima i takvih u Milanu :D ) napadac,sto igra za U21 Italiju,promasio cetvrti penal,onda Basti nas peti zabio i to je to :)

K'o da su uvjezbavali penale,svi k'o iz topa pucali,a pucali su; Alaba,Gomez,Muller,Kroos i Basti.

U drugom poluvremenu ja mislim da Milan nije imao ni jednu priliku i ako je imao,imao je jednu.

I Boateng je igrao od neke 70. minute,usao umjesto Rafinhe...To mi je bilo malo cudno,jer je igrao na poziciji desnog beka :?

Jos je Gustavo zamijenio Tymoschuka,Alaba Robbena i to je to.
Posle ovih izmjena,Muller je otisao s lijeve na desnu stranu,Alaba je bio na lijevoj,Kroos iza ledja Gomeza,a Gustavo i Schweini Doppelsechs :)
#miasanmia

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 jul 2011, 23:17

izgleda da je nas bivsi trener gal moj prezimenjak hahahah vruc kandidat za klupu argentine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2011, 23:18

Robben nije povrijedjen, doktor potvrdio.
Taman da mogu mirno spavati. :P

Zaboravio sam napomenuti Gomeza koji je dosta popravio tehniku a i primanje lopte. Znamo vec kakvih je problema imao pocetkom prosle sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 26 jul 2011, 23:30

Iskreno Gomez,Kroos i Rafinha su bili nasi najdominantniji veceras,Milan nije prikazao ama bas nista,vise bi nas namucio nas drugoligas tako da odbrana i nije imala nekog exstra posla ili je mozda to dobro odradjivala pa se cini da je Milan ofanzivno bio uzasan,sem tog pogotka sto su zabili.Nas vezni red u prvom poluvremenu pa sve do ozljede Robena i prvih izmjena je stajao odlicno,tolika pomoc odbrani malo se kad vidjela,,a mali Krus :lol: igra fantasticno...Roben nije teze ozljedjen mada mislim da ga sutra nece biti u finalnoj utakmici.Riberi je jako falio i jako puno bi napravio desno d aje igrao Miller to nije mogao...Mada je ovo bila samo test utakmica dao sam si za pravo da malo pohvalim nase igrace,naravno treba sacekati kup i šrve ligaske tekme pa ce mo da vidimo na cemu smo,,,Nasem Bilalu zelim sto brzi oporavak,,a za vas bavarci veliki pozdrav..... ;)
VOLIM BAYERN

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 jul 2011, 23:56

Bitno je da smo počeli pobjeđivati Milan pa makar to bio i Audi kup. Od nečega se mora početi ;)
A sutra FCB protiv FCB . Jest da FCB neće biti sa punom ekipom, ali to je prilika da FCB pokaže da se može protiv FCB igrati ;)
Sent from my Philips Smart TV.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 26 jul 2011, 23:58

Ma dobro jos se ekipa mora ugirati mada je sezona na pocetku ali to su dvije , tri prvenstvene utakmice i ekipa je na nivou .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2011, 00:00

dr.adnan je napisao/la:Bitno je da smo počeli pobjeđivati Milan pa makar to bio i Audi kup. Od nečega se mora početi ;)
A sutra FCB protiv FCB . Jest da FCB neće biti sa punom ekipom, ali to je prilika da FCB pokaže da se može protiv FCB igrati ;)
Ovako smo poceli i one 2009-e i na kraju dogurasmo do dvostruke titule i finala LP-a, a da se ponovi isti scenario vjerujem da niko ne bi imao nista protiv. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 jul 2011, 00:26

Gledam snimak sad, i moram priznati da je Bayo dosta dobro izgledao na terenu. Kroos je odlično dirigovao napadima i vidi se da mu godi Juppovo prisustvo na klupi. Pod Glavonjinim patronatom, Toni je uvijek izgledao stegnuto na terenu. Sigurno je da sad ima mnogo veća ''ovlaštenja'' u igri i od njega se može očekivati dosta u ovoj sezoni.

Zašto BoatenK ne igra na štoperu?? Ak' se već neće dovoditi novi stoper, najbolje riješenje je da štoperski par čine BoatenK - Truba.

Rafinha će biti veliko pojačanje. U oba pravca je dobar, borbenosti i prgavosti na pretek, a ni fudbalsko znanje mu ne fali.

Gomez ima veliki problem kod šutiranja. ''Krkanski'' samo raspali nekontrolisano po lopti i zato mu većina završi preko gola. A kad pogodi, većinom je to pod prečku. Nevjerovatno koliko je on puta zapuco loptu, nije mi jasno kako je ne zna fino ''poklopiti''. :mrgreen: Al' dobro, da je i to, a većina drugih stvari jeste za jednog špica, na visokom nivou, dav'o bi cca 50 komada po sezoni. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 27 jul 2011, 00:52

Tymoschuck je dokazao da nije igrac kakav treba Bayernu.....Kroos,Gomez najbolji na terenu (da napomenem i Milanovog golmana Abbiatia koji je branio nevjerovatno i on je krivac sto Bayern nije svoju igru okrunio sa vise od jednog pogotka..;9 ).....svidja mi se igra,prezadovoljan sam kojom lakocom igraju (da ih ne ukletem)..:D..samo da nastave tako i ova sezona je nasa..:D
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jul 2011, 00:56

Hare_BvB je napisao/la: Gomez ima veliki problem kod šutiranja. ''Krkanski'' samo raspali nekontrolisano po lopti i zato mu većina završi preko gola. A kad pogodi, većinom je to pod prečku.
Isto Podolski :D :D
#miasanmia

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 27 jul 2011, 00:58

sto se mene tice.... licno bi gustava stavio u prvu... mada je tymo malo iskusniji i sigurniji, ali bayern treba malo mladje da forsira (to ja volim)... alaba ko da mu je 39 a ne 19 godina kad je penal pucao i to prvi :D...svajni standardno dobar... RAFINJA me odusevioooo vrh je :D

MIA SAN MIA

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 jul 2011, 01:49

Dio atmosfere sa utakmice KK Bayern Munchena:

[youtube][/youtube]

Inače na ovoj tekmi je bilo 12,200 gledalaca.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 27 jul 2011, 08:08

Istina da smo mi krenuli pripreme,treninge prije 7 dana i odigrali 1 prijateljsku protiv nekih outsidera, a vama prvensto počinje za 8 dana i stim ste davno krenuli pripreme govori da ste vi puno spremniji. Naši Brazilci su bili umorni s Cope tako da ... Abbiati se baš ofirno bacao, u stilu " Red je da domaćin osvoji, kao i uvijek " 8-)

Inzaghi - Die Nightmare fur FC Bayern :twisted:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2011, 09:02

Igra je bila prilicno solidna sinoc, ali opet se desava ono, da kad ne znaju sta ce lopstom samo je vrte sa jedne na drugu stranu. Ja i nisam toliko zadovoljan s obzirom da Milan vec nekoliko godina igra "drljav" fudbal. Sinoc se videlo koliko fali neki bolji igrac na poziciji Timoscuka. A i godinama nemamo nekog plejmejkera koji zna sta ce s loptom, pravog veznog igraca, sa dobrim pasovima. Jednostavno precestno se desava da kad dodjemo na 30m od gola, lopta smo kruzi, bez neke ideje. A onda sutni, pa gde ode. Mozda gresim, nemam pojma.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 27 jul 2011, 09:09

Misljenja sam da nam fale u najmanju ruku 2 igraca. Stoper i zadnji vezni. Nakon odlaska Lusija, druga stvar koju ne mogu da prezalim je sto Vidal nije dosao.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 jul 2011, 09:20

Sinoc, za onih 20-ak minuta sto sam imao da vidim, Alaba je poprilicno dobar utisak ostavio na mene, dosta je bio siguran sa loptom, cesto je mjenjao strane, jako je dobar trkac, nije mu se mrsko vratiti i po 50-ak metara nazad uzeti loptu, pa je opet naprijed povuci 50-ak metara. Ocito mu i suigraci vjeruju, jer Svajni nece svakoga pustiti da izvodi slobodnjak sa vece daljine, a pustio je Alabu :mrgreen: , a i trener mu vjeruje jer mu je dao da izvodi prvi penal :D, tako da je i to odlicno.

Jos jedino bih rekao, a vjerujem da ce se mnogi sloziti, Gustavo umjesto Tyme u prvi tim, meni je Gustavo dosta fizicki jaci igrac, a i zna dosta bolje da suta sa vecih distanci, tako da ga smatram boljim rijesenjem na toj poziciji, pogotovo sto imamo tu i Svajnija, koji takodjer ima topovski udarac, pa protivnicka odbrana ne bi znala odakle moze da "sjevne sut" :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 jul 2011, 11:20

nisam gledao sinoc tekmu ali sam pogledao snimak penala i mogu vam reci da se niko ne naljuti ali meni penali izgledaju da su namjesteni samo pogledajte kako se abiati baca u kontra stranu prije nego sto igrac bajerna osuta loptu sve nesto po sredini gola mozda grijesima ali mislim da je namjesteno .

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 jul 2011, 11:22

GAL je napisao/la:nisam gledao sinoc tekmu ali sam pogledao snimak penala i mogu vam reci da se niko ne naljuti ali meni penali izgledaju da su namjesteni samo pogledajte kako se abiati baca u kontra stranu prije nego sto igrac bajerna osuta loptu sve nesto po sredini gola mozda grijesima ali mislim da je namjesteno .
Oj namjesteni :lol: , pa de idi gledaj jedno 30 puta dok ne skontas sto je poletio u pogresnu stranu, a mozes i procitati ovdje malo postove pa mozda skontas, jedan od Bayernovaca je kritikovao taj nacin izvodjenja penala, eto hajd sada probaj skontati o cemu se radi. :lol: :lol: :lol:

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 jul 2011, 11:33

farinelli123 je napisao/la:Igra je bila prilicno solidna sinoc, ali opet se desava ono, da kad ne znaju sta ce lopstom samo je vrte sa jedne na drugu stranu. Ja i nisam toliko zadovoljan s obzirom da Milan vec nekoliko godina igra "drljav" fudbal. Sinoc se videlo koliko fali neki bolji igrac na poziciji Timoscuka. A i godinama nemamo nekog plejmejkera koji zna sta ce s loptom, pravog veznog igraca, sa dobrim pasovima. Jednostavno precestno se desava da kad dodjemo na 30m od gola, lopta smo kruzi, bez neke ideje. A onda sutni, pa gde ode. Mozda gresim, nemam pojma.
Ja mislim da grijesis,jer smo igrali protiv bunkera.Kako dat' gol kad ima 8 igraca u sesnaestercu + golman,nego pucati s distance :?
#miasanmia

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 27 jul 2011, 11:38

schweinsteiger je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Igra je bila prilicno solidna sinoc, ali opet se desava ono, da kad ne znaju sta ce lopstom samo je vrte sa jedne na drugu stranu. Ja i nisam toliko zadovoljan s obzirom da Milan vec nekoliko godina igra "drljav" fudbal. Sinoc se videlo koliko fali neki bolji igrac na poziciji Timoscuka. A i godinama nemamo nekog plejmejkera koji zna sta ce s loptom, pravog veznog igraca, sa dobrim pasovima. Jednostavno precestno se desava da kad dodjemo na 30m od gola, lopta smo kruzi, bez neke ideje. A onda sutni, pa gde ode. Mozda gresim, nemam pojma.
Ja mislim da grijesis,jer smo igrali protiv bunkera.Kako dat' gol kad ima 8 igraca u sesnaestercu + golman,nego pucati s distance :?
Slazem se sa tobom, bunker se probija sutevima sa distance, jer sve je ostalo jako jako tesko izvesti, eventualno preko krila, ali i to je jako tesko, jer opet mora se ubaciti ta lopta medju 7 ili 8 igraca na 2 ili 3 nasa igraca u 16 sto je jako tesko.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.