jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- roy_makaay
- Kontakt:
Biće 100% večerašnja tekma.Edvin_Mg je napisao/la:jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
bit će sigurno, ova ti prva ima na live streamu na zdf-ovoj stranici, a bayern-milan regularno na zdf-u večerasEdvin_Mg je napisao/la:jel 100%,jer nema ove Inter-Barca,ocel bit Bayern-Milan ???effe_sa je napisao/la:prenosi ZDF
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Megamon
- Kontakt:
A jbt jest vam suplja odbrana.Stoji Ibrahimovic izmedju dvojice i prolazi k'oda ih nema i lagano zabija.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
tanka je ova bayernova odbrana za predatore tipa ibrahimovic, drogba itd, malo je falilo i da vam čviljo casano uvali
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Joj Gomez nisam ono morao vidjeti
Bayern fino napadački,Rafinja je skoro u svakom napadu a opet imaš osjecaj da ce cijela odbrana ispasti kad bi neko iz Milana poslao jednu dobru loptu..
Badstuber i Buyten stoje jedno 30 metara jedan od drugog.
Bayern fino napadački,Rafinja je skoro u svakom napadu a opet imaš osjecaj da ce cijela odbrana ispasti kad bi neko iz Milana poslao jednu dobru loptu..
Badstuber i Buyten stoje jedno 30 metara jedan od drugog.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Iskreno,nisam se nadao ovakvoj igri Bayerna 
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa
B&B nisu pazili na Ibrahimovica i bezveze primismo gol,a prije toga 2 ciste prilike masili,sve bilo u prve 4 minute
Od tad' Milan bunker pred golom,u sesnaestercu im po 8 igraca,Cassano trckara van seasnaesterca,a Ibra ceka na centru,smijesno posto je ovo prijateljska,ne igra se LP.Ali sta drugo od Italijana ocekivat
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno
Jednom je stativu pogodio,a jednom perfektno gadjao u raslje,ali Abbiati izbi i opet u precku udari
Kroos i Schweini su pucali po 2-3 puta,Gomez popio neki speed boost,lik leti po terenu,Muller 2 dobre prilike promasio i to je to
Tymo solidno,jedina slaba karika odbrana,k'o i uvijek.Koncentracija i pokrivanje nula.
Meni bi bilo zao izvesti bilo koga od njih,osim B&B,posto odlicno igraju
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa
B&B nisu pazili na Ibrahimovica i bezveze primismo gol,a prije toga 2 ciste prilike masili,sve bilo u prve 4 minute
Od tad' Milan bunker pred golom,u sesnaestercu im po 8 igraca,Cassano trckara van seasnaesterca,a Ibra ceka na centru,smijesno posto je ovo prijateljska,ne igra se LP.Ali sta drugo od Italijana ocekivat
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno
Jednom je stativu pogodio,a jednom perfektno gadjao u raslje,ali Abbiati izbi i opet u precku udari
Kroos i Schweini su pucali po 2-3 puta,Gomez popio neki speed boost,lik leti po terenu,Muller 2 dobre prilike promasio i to je to
Tymo solidno,jedina slaba karika odbrana,k'o i uvijek.Koncentracija i pokrivanje nula.
#miasanmia
schweinsteiger je napisao/la:Iskreno,nisam se nadao ovakvoj igri Bayerna
Ili smo odjednom proradili da valja,ili je Milan rupa![]()
Kroos s ivice sesnaesterca pucao i fino zabio,od ostalih prilika bih izdvojio dvije Rafiinhe,jest co'jku drago kad opuca na gol,to je nevjerovatno![]()
Ti bi trebao znati koliko duze trenira Bayern od ekipe Milana i koliko Milanu fali igraca (kljucnih). Opet je 1-1. Jos je vas stadion i vasa publika.
- el-fighter
- Kontakt:
Za sada odlicna igra naseg tima. Milan 2 puta presao centar, dali 1 gol i imali jednu dobru priliku. Nasi pravo raspolozeni, ali ovaj bunker pravo cvrst. Sreca nasa sto imamo ovakav atomski napad, pa mogu zabit vise golova, nego sto ih protivnici mogu proturiti izmedju Produznog i Kecera.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
FMBosnia Admin
- Kontakt:
Na kojem pratite Bayern - Milan?
eno robbena opet ozljeda
ko da je od g.ovana slipljen....
dabar jarane jel fakat se ozbiljno povrijedio jel van igre bem ti kablovsku moram pod hitno mijenjati
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Izasao iz igre, ali nije iznesen. Normalno je hodao.GAL je napisao/la:dabar jarane jel fakat se ozbiljno povrijedio jel van igre bem ti kablovsku moram pod hitno mijenjati
Moguce da nije nista ozbiljno.
Inace, sad ce penali.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Prodje Bayo dalje, ja gledao od 70. minuta, totalna dominacija, imali smo par prilika za go, steta sto se nije prije penala rijesilo, a Njemci ko Njemci, beton u penalima
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
vidim dobili smo na penale 5:3 samo ne znam ko je promasio ili je noer skinuo.
stvarno treba uvesti pravilo da igrac kad krene da suta penal nesmije stati pa makar tenk kreno na njega
ovo je glupost
jest mi drago sto je moj Bayern dobio al igraci i baye i milana su vecinom izvodili penale na ovakav nacin
ovo je glupost
jest mi drago sto je moj Bayern dobio al igraci i baye i milana su vecinom izvodili penale na ovakav nacin
Thomas Müller - Fußballgott
Ne bi ovi odbranili do sutra,PaloŠČI tako nešto promašio čitav golGAL je napisao/la:vidim dobili smo na penale 5:3 samo ne znam ko je promasio ili je noer skinuo.
dobra utakmica Bayerna,standardno dobri naprijed,konfuzni nazad,povreda Robbena ma uobičajna utakmica
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I opet standardni problemi oko odbrane.
Poslije one prilike Cassana konsolidovali su malo redove i nije bilo previse prostora za napadace Milana, dok je na drugoj strani Bayernova navala igrala izuzetno dobro i samo bunker Italijana je zasluzan sto nisu primili jos poneki gol.
Rafinha me definitivno odusevio, zapravo potvrdio je ono sto se o njemu pricalo da je strasno dobar bek i da Bayern nije pogrijesio sa njegovim dovodjenjem.
Takodjer bih izdvojio Kroosa, koji sve bolje i bolje igra, a vecerasnji gol je odraz nejgovih dobrih partija.
Samo se nadam da povreda Robbena nije teze prirode, jer gubitak jos jednog krila bi bilo pogubno. Do njegovog izlaska bio je najbolji igrac uz Rafinhu i Kroosa.
Ono sto me raduje je da sam vidio novi Bayern, koji dosta strpljivo napada i gradi napade korak po korak. Rezultat toga je skoro 20 suteva na gol Milana.
Poslije one prilike Cassana konsolidovali su malo redove i nije bilo previse prostora za napadace Milana, dok je na drugoj strani Bayernova navala igrala izuzetno dobro i samo bunker Italijana je zasluzan sto nisu primili jos poneki gol.
Rafinha me definitivno odusevio, zapravo potvrdio je ono sto se o njemu pricalo da je strasno dobar bek i da Bayern nije pogrijesio sa njegovim dovodjenjem.
Takodjer bih izdvojio Kroosa, koji sve bolje i bolje igra, a vecerasnji gol je odraz nejgovih dobrih partija.
Samo se nadam da povreda Robbena nije teze prirode, jer gubitak jos jednog krila bi bilo pogubno. Do njegovog izlaska bio je najbolji igrac uz Rafinhu i Kroosa.
Ono sto me raduje je da sam vidio novi Bayern, koji dosta strpljivo napada i gradi napade korak po korak. Rezultat toga je skoro 20 suteva na gol Milana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Zadovoljan sam prilično prikazanim,posebno bih izdvojio Kroosa,Rafinhu i Gomeza kao najbolje.Nazad smo kod primljenog gola ponovo loše stajali al bolje sada nego kasnije u toku sezone.Jupp je rekao da Robben nije teže ozljeđen i da će već za 2-3 dana biti fit.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.