FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo se nadam da se neće desiti ono kao i prošle godine, katastrofalna igra i poraz sa ukupn 6 primljenih gola. Izraelske ekipe nam nikako neleze, to se potvrdilo prošle godine kad nas je Hapoel eliminisao ukupno 6-0. Evo ove godine Borac je zijanio 5-1 pa se oprostio pobjedom 3-2. Maccabi Tel-Aviv nemislim da je nešto puno slabiji od Hapoela iako su bili treći u Izraelskoj ligi a Hapoel drugi. Molim dragog Isusa da nam podari sreću i da nebude opet neka blamaža. Valjda se neće ponoviti nešto slično kao prošlog ljeta. No bolje nego da smo izvukli Spartu Prag jer oni su pravo zajebani.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ja kazem, nema iskustva u ovim tekmama, Stanic ih ima u nogama bar nekoliko, momak igra za MLADU repku, znaci mlad je i ima vremena... Nemojte pomislit' da branim Stanica, al' trenutno je bolje rijesenje...Bianconeri1988 je napisao/la:Ko ono kaže da je Kvesić mlad i nema iskustva, eto nek je Stanić stariji i iskusniji od Kvesića...![]()
Kvesa igra za mladu repku, to dovoljno govori...
Čovjek ima strašan centaršut, meni je bio dovoljan jedan trening prošle sedmice da se u to uvjerim...
I napisao sam da će on biti najbolje naše pojačanje ove godine, kakvi Adilović i Smajić, ostanak Nyeme ne računam jer je već bio tu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
U koliko sati pocinje prodaja karata ujutro ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- AzuR SlasH
- Kontakt:
12:00, ako se ne varambabilonTM je napisao/la:U koliko sati pocinje prodaja karata ujutro ?
Kako nema igrao je sa žilinom europske utakmice.Edin TM87 je napisao/la:Ja kazem, nema iskustva u ovim tekmama, Stanic ih ima u nogama bar nekoliko, momak igra za MLADU repku, znaci mlad je i ima vremena... Nemojte pomislit' da branim Stanica, al' trenutno je bolje rijesenje...Bianconeri1988 je napisao/la:Ko ono kaže da je Kvesić mlad i nema iskustva, eto nek je Stanić stariji i iskusniji od Kvesića...![]()
Čovjek ima strašan centaršut, meni je bio dovoljan jedan trening prošle sedmice da se u to uvjerim...
I napisao sam da će on biti najbolje naše pojačanje ove godine, kakvi Adilović i Smajić, ostanak Nyeme ne računam jer je već bio tu...
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
AzuR SlasH je napisao/la:12:00, ako se ne varambabilonTM je napisao/la:U koliko sati pocinje prodaja karata ujutro ?
Hvala, ako je neko siguran da se neće prevariti nek napiše ako nije u 12

ja mislim da je od 9 kao prosli put nezz nisam siguran
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Prestiže me ovaj momak, a isto sam ti htio reći, Kvesić igrao sa Širokim u Evropi, sa Žilinom u CL...Edin TM87 je napisao/la: Ja kazem, nema iskustva u ovim tekmama, Stanic ih ima u nogama bar nekoliko, momak igra za MLADU repku, znaci mlad je i ima vremena... Nemojte pomislit' da branim Stanica, al' trenutno je bolje rijesenje...
Znamo kako se Stanić proveo prošle godine na poziciji beka, preko njegove strane smo primili 3 komada u Izraelu...
Da je Osimu Stanić prvi izbor na poziciji beka, Kvesića sigurno ne bi dovodio...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja prosli put u 11 kupio kartu, trebali bi bit i ovaj put tako negdje od 10 pa nadalje
Jedna informacija, prije utakmice sa makabijem u prodaji ce opet biti majice koje ste do sad imali priliku kupiti, pored majica bit ce opet naljepnice kao i "šibice"..
Majica:20KM
Naljepnice: 3KM - 18 komada
Šibice: 0.50KM
Sto se ne proda do 17:00 imat cete opet priliku kupiti neposredno prije utakmice na kosevu..
Vrijeme-12:00 do 17:00
Mjesto-Udruženje navijača FK Željezničar
Majica:20KM
Naljepnice: 3KM - 18 komada
Šibice: 0.50KM
Sto se ne proda do 17:00 imat cete opet priliku kupiti neposredno prije utakmice na kosevu..
Vrijeme-12:00 do 17:00
Mjesto-Udruženje navijača FK Željezničar
Najvise me nervira ovo oko dresova. Kad najvise raje hoce da kupi dres, nema ih........ GRRRRRR
J*bes novi dres u Decembru, hocu ga u Julu!
J*bes novi dres u Decembru, hocu ga u Julu!

Kolko su karte za utakmicu Zeljo-Macabi T.A po tribinama ? 

JUG-5KMninho je napisao/la:Kolko su karte za utakmicu Zeljo-Macabi T.A po tribinama ?
SJEVER-5KM
ISTOK-10KM
Kvesic ce biti prvi izbor beka i jedan od najboljih nasih igraca, al' ko sto ovaj momak kaze:Bianconeri1988 je napisao/la:Prestiže me ovaj momak, a isto sam ti htio reći, Kvesić igrao sa Širokim u Evropi, sa Žilinom u CL...Edin TM87 je napisao/la: Ja kazem, nema iskustva u ovim tekmama, Stanic ih ima u nogama bar nekoliko, momak igra za MLADU repku, znaci mlad je i ima vremena... Nemojte pomislit' da branim Stanica, al' trenutno je bolje rijesenje...
Znamo kako se Stanić proveo prošle godine na poziciji beka, preko njegove strane smo primili 3 komada u Izraelu...
Da je Osimu Stanić prvi izbor na poziciji beka, Kvesića sigurno ne bi dovodio...
Dakle, tesko da ce igrati odmah prvu tekmu nakon sto je dobio papire, mislim da ni on treb'o revans poceti od prve minute...Omar500 je napisao/la:Što se Kvesića tiče, ne vjerujem da će igrati sad protiv Maccabija, iako mislim da će biti odličan igrač

Roger Federer the greatest of all time!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Dakle, tesko da ce igrati odmah prvu tekmu nakon sto je dobio papire, mislim da ni on treb'o revans poceti od prve minute...Omar500 je napisao/la:Što se Kvesića tiče, ne vjerujem da će igrati sad protiv Maccabija, iako mislim da će biti odličan igrač
Kakve to veze ima što je tek dobio papire!?

Kvesić trenira sa ekipom 15-tak dana, dovoljno je da se upozna i uigra...Nisu papiri jučer ili danas došli...
Ako je jedan igrač bolji od drugog igrača uvijek će imati prednost, bez obzira kad dobio papire ili se priključio ekipi,a u ovom slučaju Kvesić je bolji od Stanića na poziciji lijevog beka...
Uostalom na današnjem se treningu vidjelo kakve planove za četvrtak ima Osim...
Ekipa koja nema ljevaka u prvih 11 nije ekipa...

Ž '21!
može stanić odigrati stotinu utakmica na lijevom bočnom ali đžaba nije za tu poziciju i gotovo,to je jedini bočni u svijetu koji za čitavu sezonu nema centaršutaEdin TM87 je napisao/la:Ja kazem, nema iskustva u ovim tekmama, Stanic ih ima u nogama bar nekoliko, momak igra za MLADU repku, znaci mlad je i ima vremena... Nemojte pomislit' da branim Stanica, al' trenutno je bolje rijesenje...Bianconeri1988 je napisao/la:Ko ono kaže da je Kvesić mlad i nema iskustva, eto nek je Stanić stariji i iskusniji od Kvesića...![]()
nidi je napisao/la: može stanić odigrati stotinu utakmica na lijevom bočnom ali đžaba nije za tu poziciju i gotovo,to je jedini bočni u svijetu koji za čitavu sezonu nema centaršuta
Slažem se,to je razlog zašto Lazo nije davao golove

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
samo si sanela jahića mogao šaltati sa jednog mjesta na drugo njemu svejedno,frajer sve pozicije igrao za 10Colo Colo je napisao/la:nidi je napisao/la: može stanić odigrati stotinu utakmica na lijevom bočnom ali đžaba nije za tu poziciju i gotovo,to je jedini bočni u svijetu koji za čitavu sezonu nema centaršuta
Univerzalacnidi je napisao/la:samo si sanela jahića mogao šaltati sa jednog mjesta na drugo njemu svejedno,frajer sve pozicije igrao za 10Colo Colo je napisao/la:nidi je napisao/la: može stanić odigrati stotinu utakmica na lijevom bočnom ali đžaba nije za tu poziciju i gotovo,to je jedini bočni u svijetu koji za čitavu sezonu nema centaršuta
Idemo da napunime te 3 tribine

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ziva istina, frajer samo nije branionidi je napisao/la:samo si sanela jahića mogao šaltati sa jednog mjesta na drugo njemu svejedno,frajer sve pozicije igrao za 10Colo Colo je napisao/la:nidi je napisao/la: može stanić odigrati stotinu utakmica na lijevom bočnom ali đžaba nije za tu poziciju i gotovo,to je jedini bočni u svijetu koji za čitavu sezonu nema centaršuta

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.