Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kobe24
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la kobe24 » 14 jul 2011, 09:35

el-fighter je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Neznam koliko je dobro za Pjanica da predje u Englesku. On je jos mlad, a nema mi nesto kila za Engleske. Svaki malo jaci stoper bi ga raznio. Ako vec treba preci u Englesku, onda bi to trebao biti Arsenal, jer Wenger preferira mlade igrace, a savrseno bi se uklopio i u njihocu fizionomiju igre. Totenham jeste jedna dobra ekipa, ali nemaju konstantu u igri. Odigraju veoma dobro par utakmica, pa onda sve useru, pa opet dobri i sve tako. Jos sto im nevalja je to sto imaju mnogo igraca koji se bori za prvih 11 pa se bojim da bi Pjanic mogao vrlo lako sjediti i na klupi, a to svakako nie nikome u interesu.
Halo bola pa pricamo o fudbalu a ne hrvanju cu nema kila. Kila i snaga su bitna ovim sporacima tipa Dzeko koji ne mogu potrcati a Pjana je vizljast i brz i u nogama i u glavi . Upravo bi mu zato odgovarala Engleska liga da se zalijecu oni krkani na njega kao bikovi.
Da pricamo o fudbalu. Engleski fudbal je najbolji na svijetu, a podrazumijeva veoma ostre startove i veoma snaznu duel igru. Moze Pjanic biti brz u nogama i glavi, ali ako ce ga skoro svaki drugi igrac bez problema gurnuti u svakom duelu, to nie to. Malo teretane mu nebi naskodilo. Pored toga on je jos mlad i lako bi mogao zaraditi neku tezu povredu, kao sto je to slucaj sa Arsenalovim vrticem.
Tacno je da u engleskoj poprilicno veliku ulogu ima ta fizicka spremnost igraca, ali po meni to vise treba igracima na nekim drugim pozicijama, a ne na ovim/ovoj gdje Pjanic igra. Iako, ni njemu to ne bi bilo na odmet, stavise i treba on malo do teretane! :D Npr. Ramires igra u Chelsea-u skoro svaku utakmicu a covjek nema ni 60kg, a sto se tice visine, pa ni tu nije nista bolji. Jeste da je malo cudno za njega da je igrac koji nenormalno puno dobija zute kartone, ali vjerovatno se ne moze da izbori sa "divovima" u EPL-u, pa ti kartoni "dodju" kao neka neminovnost. Zatim, Modric - igrac koji nije nista fizicki jaci i spremniji od Pjanica a igraju slicne, ako ne i iste, pozicije.... U svakom slucaju, Miralemu vjerovatno ne bi bilo lose u Engleskoj, ali nije to njemu neki trenutni prioritet. A sto se tice ovog transfera u Totenhem, e od toga sigurno nema nista, a volio bih da grijesim!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jul 2011, 20:03

Je l' igro Pjanke danas?Vidim da su izgubili od Genka 3-1 :shock: .
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 jul 2011, 20:20

Megamon je napisao/la:Je l' igro Pjanke danas?Vidim da su izgubili od Genka 3-1 :shock: .
jeste od 30. minute

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jul 2011, 20:35

Daj boze da predje u Lazio !!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 17 jul 2011, 01:56

Usao kao zamjena, nakon povrede Edersona...Dabome. Fina najava sta ce se desavat u narednoj sezoni.

Decko, **** te Francuska, saberi 1 i 1!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 17 jul 2011, 02:03

Jako dobro odigrao,ekipa zivnula nakon njegovog ulaska gledao sam do 60 i nekog minuta tekme,razigravao,izvodio prekide, dosta je pretrcao za taj period sto sam gledao

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 jul 2011, 00:09

E 'ebiga, 3 sedmice van terena :? :? :? .
Sad ce propustiti i ove pripreme, i sezona ce mozda opet biti u qrcu . :evil:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 19 jul 2011, 01:12

Sa ovom povredom je izgubio i mjesto u prvoj ekipi.E brate ako sad produzi ugovor sa Lyonom onda stvarno..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2011, 10:43

Gourcuff se takodje povrjedio, i odsustvovace 4 sedmice sa terena ..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 21:32

Ko ne zeli te? - Pjanic Miralemeeeeee :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 26 jul 2011, 21:38

Jutros "ga traži" Schalke...

Poslijepodne "ga traži" Liverpool...

Navečer ostaje u Lyonu...

:roll: :roll: :roll:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 26 jul 2011, 21:42

Ujutro potpisuje za Barcelonu. :D :D

Pa ko se sve jos nece dovesti u kontekst dovodjenja Pjanica. Toliko klubova je zainteresovano za njegove usluge, a on zeli samo Lyon.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 26 jul 2011, 21:44

Jesu zainteresovani, al ni jedna ponuda jos nije stigla na adresu Lyona :)
Go Gunners!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 jul 2011, 21:44

mirza_9 je napisao/la:Jutros "ga traži" Schalke...

A sedam dana unazad obisao sve od Rusije do Spanije, sutra ocekujemo da se i Kinezi jave :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 jul 2011, 21:45

Slično k'o sa Džekom, samo što se ovom ne ide nigdje.
100% sportski i krajnje opušten potpis

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 26 jul 2011, 21:52

mirza_9 je napisao/la:Jutros "ga traži" Schalke...

Da, trazi ga Schalke jer imaju problema u sredini odkad je Ozil otisao u Real.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ja novinara i sprdnje

Twinky
Kontakt:

Post Postao/la Twinky » 26 jul 2011, 21:58

Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji :mrgreen: :mrgreen:

ebo ga dokle vise sa tim razvlacenjem pjanica po svim mogucim klubovima lige 5, stvarno vise nemam zelju da ulazim na sportsport dok traje prelazni rok..Vise se isplati citati upustvo za toalet papir nego ovakve clanke, pjanic tamo pjanic ovamo(to je sad samo za pjanica a inace ima 1000 ovakvih clanaka za razne igrace), mislim da bi novinari malo trebali malo smanjiti sa ovim tracevima, barem na ovom portalu da bude koliko toliko provjerene informacije a ne sve rekla kazala :!:

Buki
Kontakt:

Post Postao/la Buki » 26 jul 2011, 22:09

Twinky je napisao/la:Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji :mrgreen: :mrgreen:

ebo ga dokle vise sa tim razvlacenjem pjanica po svim mogucim klubovima lige 5, stvarno vise nemam zelju da ulazim na sportsport dok traje prelazni rok..Vise se isplati citati upustvo za toalet papir nego ovakve clanke, pjanic tamo pjanic ovamo(to je sad samo za pjanica a inace ima 1000 ovakvih clanaka za razne igrace), mislim da bi novinari malo trebali malo smanjiti sa ovim tracevima, barem na ovom portalu da bude koliko toliko provjerene informacije a ne sve rekla kazala :!:
hahahhahaa bas se slatko nasmija za onu pjesmicu :D
A sta se tice ovih nasih portala, stvarno su suplji... Samo neki tracevi ovo ono, nista konkretno!
Go Gunners!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 jul 2011, 22:38

soko je napisao/la:Da, trazi ga Schalke jer imaju problema u sredini odkad je Ozil otisao u Real.. :lol: :lol: :lol: :lol:
ja novinara i sprdnje
:mrgreen: I ja sam se ismijao ali su evo ispravili
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 jul 2011, 19:35

Fudbaleri kalesijske Bosne u narednoj takmičarskoj sezoni Druge lige FBiH „Sjever“ nastupat će u izuzetno kvalitetnoj opremi marke „Adidas“, koju su na poklon dobili od bh-a reprezentativca i fudbalera francuskog Liona, Miralema Pjanića. Komplet opreme, kopačke i fudbalske lopte predsjedniku kluba, Hazimu Jusufoviću, uručio je Miralemov otac, Fahrudin Pjanić, nekadašnji igrač ovog kluba, koji ovih dana sa porodicom boravi na odmoru u Kalesiji.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.