ma ovaj sastav sam uzo sa Goal.com nisam ni gledomeskalin je napisao/la:
kako Flamini moze biti na dva mjessta i ozljedjen i u prvom timu...mislim da ce umjesto njega igrati divlji konj

Ma Ringhio to uzima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ma ovaj sastav sam uzo sa Goal.com nisam ni gledomeskalin je napisao/la:
kako Flamini moze biti na dva mjessta i ozljedjen i u prvom timu...mislim da ce umjesto njega igrati divlji konj
Slazem se za Bommela igra jednostavno, doavanje iz prve i to odma ide brze,dok je Pirlo ovu sezonu dosta usporavao a i prije je,samo sto je jednom dubinskom loptom znao uposliti napadaca..ronaldo99 je napisao/la:jaooo kad covjek vidi ovu vezu bomel--gattuso- seedorf, tacno mi dosta te veze vise treba nam svjeza krv, montolivo + fabregas pod hitno....van bomel moze jos jednu odlicnu sezonu odigrati, meni se licno dopala njegova igra u drugoj polusezoni bio je i vise nego dobar
Milan (4-3-1-2): C. Abbiati; I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo; G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson; K-P Boateng; Z. Ibrahimovic, A. Cassano. All.: Massimiliano AllegriA_d_0 je napisao/la:Eh nocas ce da bude interesantno. Jaki oni, mi jbg jaci al eto bice interesantno.![]()
Sastav:Abbiati,Abate,Mexes,Nesta,Zambro,Bommel,Princ,Seedorf,Robinho,Cassano,Tata.
Ovako najavljuju nadam se dobroj utakmici.
Cim nas slatki bonera igra treba bit ubjedjen da ce utakmica biti sa dosta golova. Ne mozemo mi dat koliko on moze puta kiksat.tony-mortale je napisao/la:Milan (4-3-1-2): C. Abbiati; I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo; G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson; K-P Boateng; Z. Ibrahimovic, A. Cassano. All.: Massimiliano AllegriA_d_0 je napisao/la:Eh nocas ce da bude interesantno. Jaki oni, mi jbg jaci al eto bice interesantno.![]()
Sastav:Abbiati,Abate,Mexes,Nesta,Zambro,Bommel,Princ,Seedorf,Robinho,Cassano,Tata.
Ovako najavljuju nadam se dobroj utakmici.
znači milan prima najmanje jedan a vrlo moguće i više golova jer daniele je u prvih 11![]()
ma nije uopšte bitan rezultat nek se oni uigravaju i nek max vidi na koga može računati, šteta samo što je mali faraon ozljeđen volio bi ga vidjeti na djelu.
a i taiwa treba pratiti, očekujem da bude veliko pojačanje, a kažu nema pravo nastupa u pekingu u superkupu zbog kartona koje je skupio u francuskojpa koja je to logika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.