AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 25 jul 2011, 15:06

meskalin je napisao/la:
kako Flamini moze biti na dva mjessta i ozljedjen i u prvom timu...mislim da ce umjesto njega igrati divlji konj
ma ovaj sastav sam uzo sa Goal.com nisam ni gledo :P

Ma Ringhio to uzima ;)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 jul 2011, 17:13

jaooo kad covjek vidi ovu vezu bomel--gattuso- seedorf, tacno mi dosta te veze vise treba nam svjeza krv, montolivo + fabregas pod hitno :D ....van bomel moze jos jednu odlicnu sezonu odigrati, meni se licno dopala njegova igra u drugoj polusezoni bio je i vise nego dobar

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 jul 2011, 20:22

ronaldo99 je napisao/la:jaooo kad covjek vidi ovu vezu bomel--gattuso- seedorf, tacno mi dosta te veze vise treba nam svjeza krv, montolivo + fabregas pod hitno :D ....van bomel moze jos jednu odlicnu sezonu odigrati, meni se licno dopala njegova igra u drugoj polusezoni bio je i vise nego dobar
Slazem se za Bommela igra jednostavno, doavanje iz prve i to odma ide brze,dok je Pirlo ovu sezonu dosta usporavao a i prije je,samo sto je jednom dubinskom loptom znao uposliti napadaca..
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jul 2011, 21:59

------Ibra ------Cassano---
----------Robinho------
---Seedrof------Princ---
---------Van Bommel----

ja ocekujem da ovako krene kakav Gattuso ne treba on igrati neka udje s klupe ;)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 26 jul 2011, 09:42

Neka priča ko šta hoće i nabraja napadače neke ali naš je Ibra ušao u konkurenciju za najboljeg igrača na svijetu : Messi,Xavi,Iniesta,Ronaldo i Ibra ;) potvrdjeno od strane UEFE ... znamo da nece biti ni medju top 3 ali to je dokaz da je on Univerzalni fudbaler, jedini pravi napadač koji je ušao u konkurenciju za najboljeg od Ševčenka koji je bio zadnji napadač ...

Ibra > Svi napadači svijeta 8-)
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jul 2011, 16:02

Eh nocas ce da bude interesantno. Jaki oni, mi jbg jaci al eto bice interesantno. :D

Sastav:Abbiati,Abate,Mexes,Nesta,Zambro,Bommel,Princ,Seedorf,Robinho,Cassano,Tata.

Ovako najavljuju nadam se dobroj utakmici.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 26 jul 2011, 16:11

A_d_0 je napisao/la:Eh nocas ce da bude interesantno. Jaki oni, mi jbg jaci al eto bice interesantno. :D

Sastav:Abbiati,Abate,Mexes,Nesta,Zambro,Bommel,Princ,Seedorf,Robinho,Cassano,Tata.

Milan (4-3-1-2): C. Abbiati; I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo; G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson; K-P Boateng; Z. Ibrahimovic, A. Cassano. All.: Massimiliano Allegri
znači milan prima najmanje jedan a vrlo moguće i više golova jer daniele je u prvih 11 :roll:
ma nije uopšte bitan rezultat nek se oni uigravaju i nek max vidi na koga može računati, šteta samo što je mali faraon ozljeđen volio bi ga vidjeti na djelu.
a i taiwa treba pratiti, očekujem da bude veliko pojačanje, a kažu nema pravo nastupa u pekingu u superkupu zbog kartona koje je skupio u francuskoj :shock: pa koja je to logika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 16:12

BONERA :?: :!: WTF :? :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jul 2011, 16:15

tony-mortale je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Eh nocas ce da bude interesantno. Jaki oni, mi jbg jaci al eto bice interesantno. :D

Milan (4-3-1-2): C. Abbiati; I. Abate, A. Nesta, D. Bonera, T. Taiwo; G. Gattuso, M. Van Bommel, U. Emanuelson; K-P Boateng; Z. Ibrahimovic, A. Cassano. All.: Massimiliano Allegri
znači milan prima najmanje jedan a vrlo moguće i više golova jer daniele je u prvih 11 :roll:
ma nije uopšte bitan rezultat nek se oni uigravaju i nek max vidi na koga može računati, šteta samo što je mali faraon ozljeđen volio bi ga vidjeti na djelu.
a i taiwa treba pratiti, očekujem da bude veliko pojačanje, a kažu nema pravo nastupa u pekingu u superkupu zbog kartona koje je skupio u francuskoj :shock: pa koja je to logika
Cim nas slatki bonera igra treba bit ubjedjen da ce utakmica biti sa dosta golova. Ne mozemo mi dat koliko on moze puta kiksat.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 jul 2011, 16:21

A taman sam kontao igrati cistu dvojku na nas :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jul 2011, 18:41

prema nekim medijima aquilani je na korak od fiorentine što bi značilo da će montolivo u milan iako nisu baš isti tip igrača, nadovno je liverpool dozvolio transfer. večeras milan bayern, mediji već špekuliraju da će ćelo usput probati dovesti švajnija samo od tog nema ništa preskup je obzirom da bayern ima para na bacanje a vala meni lično i nije nešto posebno.

usput berlusconi je danas uplatio 564.2 m eura odštete kao pravi gentleman, bez pogovora, prava sitnica za njega reklo bi se 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 jul 2011, 18:45

Ma kakav Schweinsteinger nista od tog nema. Montolivo skoro siguran, jos Ganso i dosta. Od Fabregasa nema nista svjesni smo toga.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 jul 2011, 19:20

Jel' mozda Balotelli mister X? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 26 jul 2011, 20:38

de ljudi nabacajte kakvih linkova za utakmicu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 26 jul 2011, 20:48

valjda radi pokoji link?

http://atdhe.ws/
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 26 jul 2011, 20:48

Kako je lijep dres :o :oops:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 26 jul 2011, 20:50

imal kakva dobar link

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 jul 2011, 20:55

Ibrahimovic frizura :lol: :lol:
Rutinski pogodak
Visca el Barça ! Mes que un club !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2011, 20:56

A Ibrahimovica :lol: :lol:

slika

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jul 2011, 20:57

Pazi Tite zurke i bradice ,kako mu mangupski stoji slika naravno pogodak kako samo on zna i niko vise . 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: betton i 6 gostiju.