Oj hahahaha.Vjecna Robija je napisao/la:Majke mi google translate hahah.Ne znam engleski![]()
Ocam mog i meni posla neki video.Kao oces vidjeti reko hocu ,ja udjem i cim sam vidio da je nesto mutno izadjem i napisem very nice

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Oj hahahaha.Vjecna Robija je napisao/la:Majke mi google translate hahah.Ne znam engleski![]()
Ocam mog i meni posla neki video.Kao oces vidjeti reko hocu ,ja udjem i cim sam vidio da je nesto mutno izadjem i napisem very nice
ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
ma znam i ja to ja samo kazem sta govore. a i ne posalje mi nikakav link za otvorit, samo dodje poruka hi.how are you? lol... svasta...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
fine picka ti materinatrust me, it works
nece vise slati, a ne razumijem kako neki padaju na te folove, haker salje, kako ce taj tkz haker slati kad je taj tvoj prijatelj online
Ne dodze svima video nije ni meni dosao probajte se dopisivati pa vam onda sigurno posalje taj link bude kao IP Adresa neceg i pise kao da ste vi u Videu klikajte vi i nevjerujte pa kad morate form racunar pitacu vasvm22 je napisao/la:ma znam i ja to ja samo kazem sta govore. a i ne posalje mi nikakav link za otvorit, samo dodje poruka hi.how are you? lol... svasta...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne razumijem, dobijam i ja ti poruka, ali sta ces otvoriti, pita te fino covjek kako si, ti mu laganini raspali kao i javm22 je napisao/la:Dolaze li ikom ovakve poruke na chatu ? meni to stalno dolazi. Kazu da to ko neki haker salje i da se ne smije otvorit. lol
fine picka ti materinatrust me, it works
nece vise slati, a ne razumijem kako neki padaju na te folove, haker salje, kako ce taj tkz haker slati kad je taj tvoj prijatelj online
I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .
ni meni nijeBarca u srcu je napisao/la:I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .
I meni je dosla poruka samo ja nisam izbris'o osobu nego blokir'oOmerbavarac je napisao/la:Meni sinoc doslo, ali ne preko chata nego u privatnoj poruci.![]()
I ja da se obezbijedim, izbrisem doticnu osobu.
bolje tom hakeru da je meni ne saljemajestic24 je napisao/la:ni meni nijeBarca u srcu je napisao/la:I meni ne dolazi.Sir Matt je napisao/la:Nije valjda da sam jedini kome to sranje nije došlo u inbox ?! Biće da ne smije .![]()
![]()
Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Samo nemojte reć krpom xD
Ha' te Allah i Bog, evo upravo mi to i drugarica rekla, prsti mi otpadoše a tek stigo do 10.4.2011Melo15 je napisao/la:Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Ima neka skripta , potrazi malo...Melo15 je napisao/la:Jedino objave jednu po jednuBoateng_27 je napisao/la:Znal neko kako očistit zid na FB znači da nema ništa na njemu ... ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.