Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jul 2011, 16:18

Ma tu je negdje blizu 180 :mrgreen:
slika
bibotelli :lol: :lol: :lol: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2011, 16:19

Ma nije ni blizu. Godišnje zaradi oko 3 miliona Eura, dakle nekih 60k sedmično. Also, dosta više Balotelijevih slika. Svaku sljedeću brišem, samo da znate.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2011, 16:22

Monolog je napisao/la:Ma nije ni blizu. Godišnje zaradi oko 3 miliona Eura, dakle nekih 60k sedmično. Also, dosta više Balotelijevih slika. Svaku sljedeću brišem, samo da znate.
Dzeko sedmicno zaradi 125 k funit, godisnje 5.5 mil. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 jul 2011, 16:25

Navodno je sudac nešto svirao prije onog zato je i napravio ono i žalio se Manciniju što ga je izvadio. :?
...što je više lome to je volim jače...

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 25 jul 2011, 16:35

jacky09 je napisao/la:Navodno je sudac nešto svirao prije onog zato je i napravio ono i žalio se Manciniju što ga je izvadio. :?
Neka on ode malo kod psihijatra, pozali se covjeku da cuje zvukove kojih nema, valjda mu kakve lijekove prepise, a i to bi dosta stvari kod njega pojasnilo :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 17:09

Sexmachineboy je napisao/la: Mancini pravi trener? :roll:

Misliš da je Balotelija briga za tim što ga je izveo? On bi to opet uradio, budi siguran, jer je prijateljska a njeg zaboli qrac sviđalo se to tebi, meni ili nekome drugom. ;)

Ne moze svaki idiot trenirat Man. City, dakle radi se o respektabilnom treneru ocigledno.
Balotellija nije briga za nista ali definitivno ce nekima prekipiti pa ga ce se kutarisati NAPOKON.
Ocito je da ga zaboli neka stvar, a zbog toga i ne postujem ovakve likove-frikove.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 25 jul 2011, 20:24

Zavrsi i turneja po Americi.Pocetak je priprema bio pa zbog toga se nije ni ocekivala neka extra igra a osim toga sanse su dobili i neki igraci koji su inace u drugom planu.Sto se tice onog sinoc sto je Super Mario uradio.Ja ne mislim da se zezao vec da je zaista cuo neki zvuk i pomislio da je sudija nes svirao.Jer da je htio izvesti onakav potez vjerujem da bi to mnogo bolje uradio nego sto smo vidili.A ne onako opusteno da to izvodi.Ipak Mancini je procijenio da je to bilo drugacije i izveo ga sto je njegovo apsolutno pravo.Nakon povratka u Evropu ocekujem da se klub ukljuci aktivno u potragu za pojacanjima.Nadam se Nasriju i Agueru.Sto se tice Teveza ako bude u formi a trebao bi bit jer je igrao na Copa Americi moguce je da konkurise u utakmici protiv Man Uniteda na Wembleyu.Ne bi bilo lose da prije nego sto ode ako uopste ode iz kluba uzme jos jedan trofej.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 25 jul 2011, 20:38

Titova-Juga je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la: Mancini pravi trener? :roll:

Misliš da je Balotelija briga za tim što ga je izveo? On bi to opet uradio, budi siguran, jer je prijateljska a njeg zaboli qrac sviđalo se to tebi, meni ili nekome drugom. ;)

Ne moze svaki idiot trenirat Man. City, dakle radi se o respektabilnom treneru ocigledno.
Balotellija nije briga za nista ali definitivno ce nekima prekipiti pa ga ce se kutarisati NAPOKON.
Ocito je da ga zaboli neka stvar, a zbog toga i ne postujem ovakve likove-frikove.
Vidjećeš sljedeču tekmu kako je pravi trener, da jest ne bi mu ekipa onako igrala i onako mu se igrači ponašali. Siguran sam da će Bali opet dati šansu u sljedečoj tekmi.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jul 2011, 21:13

U redu je seksipilni
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 jul 2011, 12:04

Izgleda da je dolazak Aguera samo pitanje dana. Treb'o bi sutra doputovati u Manchester i potpisati ugovor, a visina odštete bi bila 40 miliona funti. Također, spremni su mu ponuditi sedmičnu platu u iznosu od 250k funti. :shock:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 26 jul 2011, 12:41

Ovaj Tevez na kraju neće uopće niti otići iz Citya, živi bili pa vidjeli. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 26 jul 2011, 13:02

Balotelli ponovo u modi. :mrgreen: Također, načuo sam da je Aguero blizu City-a i da je pitanje vremena kada će potpisati za Građane. Sada, ukoliko i Tevez napusti klub, šteta neće biti velika (iako je Carlos doprinijeo klunu u velikoj mjeri).

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 jul 2011, 13:10

Tevez i Aguero u napadu, Dzeko i Baloteli visak. :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 jul 2011, 13:11

jacky09 je napisao/la:Ovaj Tevez na kraju neće uopće niti otići iz Citya, živi bili pa vidjeli. :lol:
I ja isto mislim. Nece niko uzeti igraca koji ce za godinu dana kukati i plakati kako mu fali Argentina. :roll:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 jul 2011, 16:33

Johnyx95 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ovaj Tevez na kraju neće uopće niti otići iz Citya, živi bili pa vidjeli. :lol:
I ja isto mislim. Nece niko uzeti igraca koji ce za godinu dana kukati i plakati kako mu fali Argentina. :roll:
A kad (ili ako) ode u Argentinu ili Brazil neće tamo izdržat 6 mjeseci eto ti njega nazad u Evropu. Taj ako ne ode u Corinthians neće nigdje. A City će dovest Aguera, neovisno o ovom zvonaru Crkve Notre-Dame, ostane Balotelli kao zamjena i Džeko kao igrač za kupove. E moj Edine, kud ćeš bolan za parom, pa što nisi otišao u Bayern ili forsirao odlazak u neki italijanski klub.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 26 jul 2011, 16:39

Bosco je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:
A kad (ili ako) ode u Argentinu ili Brazil neće tamo izdržat 6 mjeseci eto ti njega nazad u Evropu. Taj ako ne ode u Corinthians neće nigdje. A City će dovest Aguera, neovisno o ovom zvonaru Crkve Notre-Dame, ostane Balotelli kao zamjena i Džeko kao igrač za kupove. E moj Edine, kud ćeš bolan za parom, pa što nisi otišao u Bayern ili forsirao odlazak u neki italijanski klub.
jeb. dosadilo mu cekat u wolsburgu.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 26 jul 2011, 16:59

slika

:mrgreen:

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 26 jul 2011, 19:22

[youtube][/youtube] :mrgreen:
HZ87

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jul 2011, 21:50

Man City have £35m bid accepted for Sergio Aguero. Not official yet

Uskoro official
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 27 jul 2011, 12:56

Ne mogu da vjerujem da ce dati toliki novac za Aguera. Jest dobar igrac, ali ne vrijedi toliko! Uostalom, vidjece se..
Izdržati, to je temelj vrline!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 3 gosta.