Joj meni se tačno mrsko nakaniti otići kupiti godišnju po ovom vremenu...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ja bi volio da snijeg padne ne znaju oni igrati po snijegu,mnogi ga nisu nikad ni vidjeliElegant je napisao/la:Prijenos je obezbjedjen, steta sto ova kisurina pada mnogo ce raje da odustane.
valjda će prestati do tekmeElegant je napisao/la:Prijenos je obezbjedjen, steta sto ova kisurina pada mnogo ce raje da odustane.
k'o naš nešto boljiMaJaBa je napisao/la:
vidite kakva 2 gola je primio golman maccabija![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje ovaj 2 gol' istoa odbrana im je suplja,ali zato napad
sreca pa imamo bogija i nyemu
ni ovo nije bas najbolja intervencija
ima jos klipova al mi mrsko postavljat nadam se da je ovaj golman jos uvijek kod njih,ako ima neko info od kad je ovaj trenutni golman kod njih da vidim jel' to taj
ma dobar je karicChWilla je napisao/la:k'o naš nešto boljiMaJaBa je napisao/la:
vidite kakva 2 gola je primio golman maccabija![]()
ovdje ovaj 2 gol' istoa odbrana im je suplja,ali zato napad
sreca pa imamo bogija i nyemu
ni ovo nije bas najbolja intervencija
ima jos klipova al mi mrsko postavljat nadam se da je ovaj golman jos uvijek kod njih,ako ima neko info od kad je ovaj trenutni golman kod njih da vidim jel' to taj![]()
![]()
bez zajebancije, ja se karića najviše bojim. i glupo je, frajer nam je među najboljim igračima konstantno - ali bojim se i nyeme. što neko reče, on ide na lopte na koje niko drugi i ne pokušava. i najčešće ih i pokupi, al' zato što jako agresivno ide, zna i ispasti na jako nezgodnim mjestima. i zato imam utisak da bi možda na zadnjem veznom bio još bolji.
recimo kad bi se sin razmetni kerla vratio
u cetvrtak, prema dvije stranice, u toku utakmice ce padati kisa, i nek pada, boli me briga, da ćuskije padaju, ja ovo ne propustamnidi je napisao/la:valjda će prestati do tekmeElegant je napisao/la:Prijenos je obezbjedjen, steta sto ova kisurina pada mnogo ce raje da odustane.
pa covjek pustio kosu,proslo je vremenaBianconeri1988 je napisao/la:Ja mislim da njima ne brani više ovaj golman...Sad im brani neki što dugu kosu ima...
sta je tu je :/ u kolko se ne varam cini mi se da im je pogodak poklonjen protiv onog xazara,njihov igrac izbio loptu iz ruku golmana,znaci cesto su sudije njima naklonjeneAvanes je napisao/la:Ja na ovom prvom videu protiv Olympiacos-a vidim ono cega me je najvise strah na ovim utakmicama, a to je sudjenje. Prvo im se svira penal koji se uopste i ne mora suditi, a onda se protiv njih ne svira penal koji bi vidio i Neil Armstrong onako zavaljen u udobnoj fotelji na mjesecu grickajuci neke svemirske kospe.
Ne, sutra ce sunce i prekosutra do 20h, a onda potopi ****nidi je napisao/la:valjda će prestati do tekmeElegant je napisao/la:Prijenos je obezbjedjen, steta sto ova kisurina pada mnogo ce raje da odustane.
pa eto nije ni ovaj nista boljiBianconeri1988 je napisao/la:A ne fakat, pisao je neko ranije, brani im neki što je prošlu sezonu bio na posudbi negdje, pa se sad vratio...
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lokomotifa i 460 gostiju.