Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Il' kazi da se zajebavas il' da ti se smijemo. Molim te, svi znamo kako mijenjas pricu 'depend on wind'
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Srusio si me, svaka cast! Nastavicemo na nasem forumu (sada).Nail for Real je napisao/la:Il' kazi da se zajebavas il' da ti se smijemo. Molim te, svi znamo kako mijenjas pricu 'depend on wind'.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
Tamo se ne mogu zajebavat' sto je trebalo da bude cilj. Tebi je crnogorsko tlo udarilo u glavu
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican link za zainteresovane.
Odlican link za zainteresovane.
- anonymousHD
- Kontakt:
stvarno neverovatno kako igramo. callejon i ozil za 0-2 nakon samo 15'.
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Jel sad jos uvijek "neverovatno"?anonymousHD je napisao/la:stvarno neverovatno kako igramo. callejon i ozil za 0-2 nakon samo 15'.
pa sta se desilo,nakon 11 minuta 0:2,a na kraju izgleda jedva dobismo utakmicu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bilo je posle užas, ali hajde opraštam im.KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Jel sad jos uvijek "neverovatno"?anonymousHD je napisao/la:stvarno neverovatno kako igramo. callejon i ozil za 0-2 nakon samo 15'.

- Bane Madridista
- Kontakt:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Imam nakav predosjećaj da će Banega završit u Realu.Dovedemo svakog igrača koji ima sliku u Realovom dresu 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
NA kraju će Neymar doci..
sada ili za 6 mjeseci ne znam..
ali oko transfera je sve jasno,sada je Real blizu dogovora sa Santosom dok je sve ostalo(između igrača) davno dogovoreno..
a Santos se kofrči jer za njih i za sve Brazilce Mundialito(svjetsko prvenstvo za timove) je važnije od same CL..
i za sada je to još u zraku,ali eto sada prema zadnjim informacijama Real ce do kraja sedmice pokušati da dovede Neymara vec ove godine,jer ne žali remetiti ekipu kasnije,kada pripreme budu u punom zamahu..
a ako ne uspije,slučaj Neymar ostaje na ledu ali vjerovatno samo do Januaru.
sada ili za 6 mjeseci ne znam..
ali oko transfera je sve jasno,sada je Real blizu dogovora sa Santosom dok je sve ostalo(između igrača) davno dogovoreno..
a Santos se kofrči jer za njih i za sve Brazilce Mundialito(svjetsko prvenstvo za timove) je važnije od same CL..
i za sada je to još u zraku,ali eto sada prema zadnjim informacijama Real ce do kraja sedmice pokušati da dovede Neymara vec ove godine,jer ne žali remetiti ekipu kasnije,kada pripreme budu u punom zamahu..
a ako ne uspije,slučaj Neymar ostaje na ledu ali vjerovatno samo do Januaru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jedva cekam sezonu, imam arene, znaci svaku tekmu Reala gledam, a kad ja gledam Real ne gubi, evo tituleeee!! Jel 30. augusta pocinje sezona?
Kako sam se zazelio tekmi Reala, samo ne budel' Kaka igr'o necu ni gledat', a onda cemo gubit, zato Mou, poslusaj moj savjet!
Kako sam se zazelio tekmi Reala, samo ne budel' Kaka igr'o necu ni gledat', a onda cemo gubit, zato Mou, poslusaj moj savjet!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
[youtube][/youtube]

Kako bi se u Vrapčićima proveli,baš ko' navijači Sarajeva onda u kupumandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
11. avgusta na ESB sa barcelonom prva utakmica,18 uzvrat
a 21. na ESB protiv Athletik B. počinje sezona..
i još nešto prvi El Clasiko se igra 1.Decembra i to na ESB,zadnje 3 sezone se je prvi igrao na Novom kampu
a za Kaku se slažem,napokon zdrav i proci ce sve pripreme abg zdravlja pa da vidim nešto od ovoga.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a 21. na ESB protiv Athletik B. počinje sezona..
i još nešto prvi El Clasiko se igra 1.Decembra i to na ESB,zadnje 3 sezone se je prvi igrao na Novom kampu

a za Kaku se slažem,napokon zdrav i proci ce sve pripreme abg zdravlja pa da vidim nešto od ovoga.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Uglavnom titulu osvaja ekipa koja je domaćin prvog El Clasica tako je bilo zadnjih godina 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
ek0 je napisao/la:Recept za titulu je uknjiziti sve bodove protiv svih "malih" klubova. Ne dozvoliti da nam bodove otimaju ekipe koje na kraju odu u sekundu.

jedino rijesenje je da sve real pobjedi , a da barsa kiksa negdje
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- raul-zakon
- Kontakt:
jel ima neko link za ovu utakmicu danas sa Herthom?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.