RK Bosna
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: RK Bosna
Zelim vam puno srece u borbi za cetvrto mjesto,jer prva tri su rezervisana za Borac,Metalurg i Zagreb 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
High je napisao/la:@ kanarinac
Upravo tako,Bosna i jeste imala jaču ekipu tada.Znao je Demirović šta radi,čovjek napravio ekipu za svaki respekt.Tada se i Vardar ogulio u Skenderiji sa 15-16 golova prednosti,poslije toga savladan Hamburg sa dva-tri gola prednosti.Ni ja ne podržavam ovog ''Smalovića'' kao što je ovaj napisao.Koliko-toliko se pariralo ekipama u grupnoj fazi LP,poslije toga Kup pobjednika kupova i odlična sezona za klub.Uostalom,tad je i posjećenost Skenderije bila daleko,daleko bolja.
Kratko pamćenje, kažu ljudi....Nije g. Demirović baš "napravio" tu ekipu....
Bosnu je, ako ćemo pošteno, započeo 'stvarati' Abas Arslanagić...i od, do tad solidnog, Tahirovića ubrzo napravio svjetskog golmana...i ne samo njega. Demirović je samo nastavio, korektno, od prethodnika svojih i onda došao do izražaja trenerski limit kad se ekipa "rasprodala"........
Bosno moja poharana....
Armagedon je mnogo duhovit decko. 
Zdrav humor, nema sta.

Zdrav humor, nema sta.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hvala drugar.Armageddon2012 je napisao/la:Zelim vam puno srece u borbi za cetvrto mjesto,jer prva tri su rezervisana za Borac,Metalurg i Zagreb
A i tvoje 'želje' će biti dovoljne za uigravanje za Ligu prvaka...

Bosno moja poharana....
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ima li final four u ovoj novoj ligi?
Ako ima,mozda se i mi i vi plasiramo.Ako nema,onda yebiga,borite se za cetvrto mjesto
Ako ima,mozda se i mi i vi plasiramo.Ako nema,onda yebiga,borite se za cetvrto mjesto

"SEHA liga" je formirana zbog KVALITETA takmičenja da pomogne jačim klubovima u konkurentnosti za evropska takmičenja i ništa više. Plasman je više pitanje prestiža (i nešto love) i pokušaj da se publika vrati u dvorane....Armageddon2012 je napisao/la:Ima li final four u ovoj novoj ligi?
U LP i ostala evropska takmičenja se "ide" preko državnih prvenstava, a tu će Bosna, Borac i Izviđač igrati tek u "Ligi 6" - kad se završi prvi dio prvenstva (u kojem neće nastupati) onda tri prvoplasirana igraju sa Bosnom, Borcem i Izviđačem za konačan plasman i prvaka države... Kup ostaje po istom sistemu....
Bosno moja poharana....
- Armageddon2012
- Kontakt:
Opet ti ne odgovori,znas li ima li final four u ovoj Seha ligi ili nema?
Ovo oko prvenstva BiH i prohodnosti za evrokupove mi je jasno potpuno.
hoce li biti kakvih zvucnih pojacanja ove sezone za rk bosnu, zna li neko nesto ?
Armageddon2012 je napisao/la:Opet ti ne odgovori,znas li ima li final four u ovoj Seha ligi ili nema?
"Nakon 22 kola o prvaku će odlučivati "Final Four"." (citirano....)
Ukucaj, drugar, SEHA liga na Google i sve ćeš naći što te zanima...

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 26 jul 2011, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
Stvarno neshvatam ove ljude ovdje na forumu.....
Ostavite irfana vise na miru covjek radi svoj posao.....
pisete kako nema Bosanaca reci te mi koji bi to igrali
za Bosnu a da hoce raditi.... nema ih vjeruj te mi.....
A to nesto Borac sto dovodi rezultat ce pokazati nedo bog
da im se zakasni plata bit ce Hirosima u Banja luci....
Ma ne samo plata - kad započne "tiha" borba za poziciju: "ko je glavni".....eto belaja, jer Marka nema autoritet ni za Pucarevića, Garića..... Bez zlobe, ako ovaj sastav Borca ostane do proljeća - svaka čast!matrix1982 je napisao/la:Stvarno neshvatam ove ljude ovdje na forumu.....
A ovi dušebrižnici za bh.igrače - k'o papagaji...valjda bi najviše voljeli i Bosnu svesti na nivo Konjuha, Krivaje, Gračanice.....bez uvrede za te časne klubove...ali tu ima najviše 'bosanaca'...

Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 26 jul 2011, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
Tako dodje najbolji pivot u nasoj ligi kako
kazu Ferhatbegovic i odradi dva dana treninga
i izadje na koljenima poslije treninga i kaze
jos hvala nemogu ja ovo izdrzati......
kazu Ferhatbegovic i odradi dva dana treninga
i izadje na koljenima poslije treninga i kaze
jos hvala nemogu ja ovo izdrzati......
Pa naravno da jesu! Nemam ja nista protiv ove ekipe. Ovo sam vise napisao da bi kanarinac vidio da nisu sve hrvatiTrigger je napisao/la:Jesu li Visočani Bosanci!?adn_sah je napisao/la:od ove sezone hrvati i visocani. Dolazit ce visocani na utakmice nista se vi Sarajlije ne brinitekanarinac je napisao/la:ja nezz sta ova bosna radi samo dovodi neke hrvate koji nemogu igrat za zagreb eto ih u bosnu iz nekih prosjecnih kubova ovaj smalovic mi je najmrzi trener poslije radje neka pogledaju kako se borac pojacaje imena za koaj se zna da su dobri a ovo sve nes beze ove igrace sto dovodi iz hrvatske puna ih je bosna mada pametni su hrvati od bosne prave klub za hrvatsku reprezentaciju da imaju uz borac jos jedan klub iz kojeg ce moz da skautiraju igrace a nase bosance ko **** sve ih rastejra kako ne skontate da nijednog vise bosanca nema u postavi a dok su bili bosanci bilo je i publike eto odg zasto nema navijaca a i srce su ostavljali oni igraci a ovi samo par ima koji igraju srcem

pozdrav za druga Triggera
- Armageddon2012
- Kontakt:
Vidi,Trigg,to je jedan od mogucih scenarija,ali previdjas da postoji i drugi,mnogo izvjesniji,pa sam tu ja da ti ga prezentujem....Trigger je napisao/la:Ma ne samo plata - kad započne "tiha" borba za poziciju: "ko je glavni".....eto belaja, jer Marka nema autoritet ni za Pucarevića, Garića..... Bez zlobe, ako ovaj sastav Borca ostane do proljeća - svaka čast!matrix1982 je napisao/la:Stvarno neshvatam ove ljude ovdje na forumu.....
A ovi dušebrižnici za bh.igrače - k'o papagaji...valjda bi najviše voljeli i Bosnu svesti na nivo Konjuha, Krivaje, Gračanice.....bez uvrede za te časne klubove...ali tu ima najviše 'bosanaca'...

Kombinacija para na silu,bez tradicije i navijaca je gubitna kombinacija,sto je najtransparentnije pokazao slucaj Igokea!
Ali,kombinacija para sa tradicijom,genima i navijacima,je jedna ubitacna kombinacija,koja ce po meni donijeti dugogodisnju dominaciju RK Borac,ne samo u BH okvirima. Kao sto mi malo neprirodno djeluje ova nasa dominacija u fudbalu,nista na svijetu nema prirodnije nego da RK Borac bude perjanica rukometa u ovoj drzavi. Pa pogledajte koliko je samo kod vas bilo igraca iz banjalucke skole rukometa u ovim kokuznim vremenima za Borac.koja su,Bogu hvala,iza nas,nadam se zauvijek.A onakvu emociju kakva je vidjena na utakmici RK Borac-Bosna prije tri mjeseca ili u onim evropskim utakmicama,ja na fudbalu jos nikad nisam vidio,ni blizu,za ovih 10 godina otkad idem na fudbal. Disanje sa ekipom,prezivljavanje svakog napada i odbrane,reakcije i starog i mladog su nesto sto se na fudbalu ne moze vidjeti. Prvaci smo,a nijednom nismo napunili stadion od 7300 mjesta! Cak ni u Evropi. Problem su Zvezda i Partizan koji su vise u srcima vecine,ali u rukometu toga nikad nije bilo,stariji mi kazu da u rukometu nikad u Banjaluci nisu postojali Zvezda i Partizan,a i dan danas je tako,svi uz Borac!
Izvinjavam se sto pisem o Borcu na temi RK Bosna,ali osjetio sam se prozvanim ovim postovima o Borcu gore. Necu vise.
-
- Kontakt:
To ti spominjes emocije u utakmici kada smo Vas pobjedili
i mislis na ono onakvo nacionalisticko navijanje.....
Svaka cast aplauz
i mislis na ono onakvo nacionalisticko navijanje.....
Svaka cast aplauz

matrix1982, jesi ti to bio na utakmici pa znas kakvo je navijanje bilo, ili si cuo ovde od kojekakvih poslovnih ljudi? 

Naravno da je bilo, ali niko ne spominje provaokacije igraca Bosne, prije, za vrijeme i nakon utakmice, to inace nije tacno znam

Drugar - predjimo na temu RK Borac - tamo sam ti napisao opširnije....Armageddon2012 je napisao/la:....Vidi,Trigg,to je jedan od mogucih scenarija,ali previdjas da postoji i drugi,mnogo izvjesniji,pa sam tu ja da ti ga prezentujem....![]()
....Izvinjavam se sto pisem o Borcu na temi RK Bosna,ali osjetio sam se prozvanim ovim postovima o Borcu gore. Necu vise.
Pozz
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
i ja bi provocirao kada bi citavu utakmicu
bio vredjan zato sto sam druge vjere a
jos bi me stid bilo ko navijaca da nekoga
vredjam a i ja ima, u timu svom igraca druge
nacije kao sto ste vi imali trojicu Katolika
(Karacic, Sabljic, Prskalo) ili dvojicu Bosnjaka
(Halilbegovic, Melic)...... receno FUJ
bio vredjan zato sto sam druge vjere a
jos bi me stid bilo ko navijaca da nekoga
vredjam a i ja ima, u timu svom igraca druge
nacije kao sto ste vi imali trojicu Katolika
(Karacic, Sabljic, Prskalo) ili dvojicu Bosnjaka
(Halilbegovic, Melic)...... receno FUJ
- Armageddon2012
- Kontakt:
Nema nista tamo,izgleda da su ti sefovi obrisali postDrugar - predjimo na temu RK Borac - tamo sam ti napisao opširnije....
Pozz

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 26 jul 2011, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.