Ma , joj ako on dobra odigra na terenu i daje srce nek sutra uzme i kokaina sto se mene tice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nista neubicajno danas,samo se kod nas dize velika frka oko toga.SamoZeljo je napisao/la:Najbolji igrac holandske lige Teo Jansen i pije i pusi a nedavno potpisao za Ajax.
Svako u svoje slobodno vrijeme radi sta hoce.
Stole, svi koji imamo isti problem sa slaufom, sutra u 07:00 okupljanje u Vilsu kod Suade i idemo na pripreme za kupovinu dresova... Jogging, jogging, jogging, jogging across Alipasino polje...Seyo_TM je napisao/la:A kakvi su ti bijeli uopste?Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Sta ima veze za slauf, reci poslije tekme idem na bazen
Koji je najmanji broj dresova ? Kupio bih djetetu ...Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
i poslije Stakića...KB-TM87 je napisao/la:Jest, odma poslije Nijeme, Ješea i AničićaSarajlijc@ je napisao/la:Ne trebate dizat veliku pompu zbog toga evo i Torlak se opija vazda pa je najjaci stoper lige
U cetvrtak mislim u periodu od 12:00 do 17:00TM OLOVO je napisao/la:u kolko sati udruzenje pocinje da radi???
mali ali tehnicarreptile je napisao/la:
Jel' on fakat ovako malen il su ostali po dva i po metra?
172 cmcala je napisao/la:mali ali tehnicarreptile je napisao/la:
Jel' on fakat ovako malen il su ostali po dva i po metra?
mislim od 9-17hMaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mozel mi neko rec do kad su u prodaje godisnje i od kolko do kolko se prodaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.