Krstanovic je svoje javno rekao,za ostale mozemo sam nagadjati,cak ni Begovica ne mozes svrstati tu,jer on trenutno i nije u kadru.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U pravi si,sad mi i Mujdza naumpade,nije kockasti dres ni njemu bio mrzakharishp je napisao/la:Jel Mudonja bio strastveni Oranjeovac,dok nije skontao da fakat nema mjesta u A selekciji letecih Holandeza.
Ove sto ti nabroja ne mozes izgubiti da si jos toliki.Osim Seferovica ali taj fakat jos cestito ne zaigra nigdje sto se seniora tice.AYAN je napisao/la:Nije mi jasno šta je od jednom taj Kristanović postao, ako je dao dva gola nefćuju... Eno Branislav Krunić dade dva gola Maccabiju, pa niko o njemu ništa ne govori...I na znam koji će nam klinac taj Kristanović, pored Džeke, Muslimovića, Ibiševića, Zeca, Mahmutovića, Seferovića..?
Šta je sa Cocalićem, Torlakom... oni kao da ne postoje, a pojavi se neki Hrvatina koji BiH ne zarezuje ni 2% i Sušić ode sa njim da razgovara...
Sušić me je uvijek znao iznenaditi sa svojim nebuloznim potezima
Ma vala potrebniji nam je Alispahić od Kristanovića...harishp je napisao/la:Ove sto ti nabroja ne mozes izgubiti da si jos toliki.Osim Seferovica ali taj fakat jos cestito ne zaigra nigdje sto se seniora tice.AYAN je napisao/la:Nije mi jasno šta je od jednom taj Kristanović postao, ako je dao dva gola nefćuju... Eno Branislav Krunić dade dva gola Maccabiju, pa niko o njemu ništa ne govori...I na znam koji će nam klinac taj Kristanović, pored Džeke, Muslimovića, Ibiševića, Zeca, Mahmutovića, Seferovića..?
Šta je sa Cocalićem, Torlakom... oni kao da ne postoje, a pojavi se neki Hrvatina koji BiH ne zarezuje ni 2% i Sušić ode sa njim da razgovara...
Sušić me je uvijek znao iznenaditi sa svojim nebuloznim potezima
Da je kojim slucajem Pape rekao da nece da zove Krstanovica opet bi se isti najahali da kazu kako zbog njega olako gubimo ''mozda kvalitetne igrace.Kako god okrenes isto sranje,svi nesto iznenadjeni i uvredjeni.
mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru.![]()
Drago mi je sto ovog bjednika necu gledati u najdrazem dresu.
Ni pisac nije skontao sta je htio reci.Ko je s kim pricao ''direktno''.delija je napisao/la:mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru.![]()
Drago mi je sto ovog bjednika necu gledati u najdrazem dresu.![]()
Ima volje da rjesava probleme sa Krstanovicem i da ga zove na mobitel, a sa Papcom i Asmirom ide preko posrednika, novina, medija, tv, elektronskih i radio, pa cak i suigraca francuza.delija je napisao/la:mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru.![]()
Kao i ti.Papac je sam potvrdio da je bio licno u kontaktu sa Papetom i da je oba puta odbio ili da vam ljepse zvuci odlozio povratak u repku.mirzza je napisao/la:Ima volje da rjesava probleme sa Krstanovicem i da ga zove na mobitel, a sa Papcom i Asmirom ide preko posrednika, novina, medija, tv, elektronskih i radio, pa cak i suigraca francuza.delija je napisao/la:mirzza je napisao/la:Greska je bila i sto se trosio telefon na jada, pored toliko nasih napadaca. Sa nekim se moze pricati direktno a sa jednim Papcem NE. No to ide na dusu selektoru.![]()
Ocito selektor i dalje ima razlicite arsine.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Hansestadt, Miske01 i 49 gostiju.