FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 25 jul 2011, 22:36

KB-TM87 je napisao/la:Čuj Suljić u U-21 :lol:
Pa prije ce Suljic zaigrati za U-21 , nego Torlak za vas :mrgreen:

Jeli vam sada pojedincima jasno zasto sjever ne zeli da se pljeska dusmanima :!:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 jul 2011, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 jul 2011, 22:37

neutralan__ je napisao/la:
kimbo je napisao/la:U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.
I meni je čudno što nije dobio poziv od Jagodića. :?
možda ga jagodić čuva za papeta da igra u paru za đžekom,ibišević nije u formi

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 25 jul 2011, 22:54

nidi je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
kimbo je napisao/la:U svakoj normalnoj drzavi onaj mali Suljic bi bio pozvan u repku poslije one partije protiv Orebra al eto vec je izgleda to mjesto bilo namijenjeno nekom drugom.Bilo kako bilo veoma ce biti uzbudljivo pratiti par ovih mladjih igraca koje imate, vjerujem da ce Plisek znati napraviti prave igrace od njih i prodati ih da valja.
I meni je čudno što nije dobio poziv od Jagodića. :?
možda ga jagodić čuva za papeta da igra u paru za đžekom,ibišević nije u formi
I sad ti ono kao pametan :oops: :oops:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 jul 2011, 23:07

Do sad 3 busa punatj krcata, ostaje jos sutra da se vidimo mislim da bi mogao da se napuni i 4 bus, to bi bilo negdje oko 230-240ljudi, privatni automobili i ako dodamo 100 Dynamovaca a doce ih toliko moglo bi biti blizu 400-500 ljudi...sjajnoooo 8-)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 jul 2011, 23:12

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la:Znam da boli što ga je stručnjak žvaljo proglasio netalentovanim, a on sada hara u dresu rivala . :lol:
samo mu je receno da se mora udebljati, jer je fkt mrsav, nije ga niko proglasio netalentovanim ;)
Momak ima perfektnu konstituciju za poziciju koju igra i za stil igre koji ima. Samo uz profesionalni trening raditi na zadrzavanju postojece mase i brzine uz rad na snazi i jos malo seniorske ekplozivnosti. Znaci dodaj malo snage i zilavosti bez napucavanja mase ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 26 jul 2011, 00:32

Sanse za prolazak su po mom misljenju - Sparta - Sarajevo 65% : 35%.
A sto se ukinuo ugovor sa Nike-om? Bas je dobar sponzor bio.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 jul 2011, 00:35

TEMA :arrow: FK SARAJEVO
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 jul 2011, 00:35

Dalix je napisao/la:Sanse za prolazak su po mom misljenju - Sparta - Sarajevo 65% : 35%.
A sto se ukinuo ugovor sa Nike-om? Bas je dobar sponzor bio.
Zato što nam je napravio više dugova nego profiti, a ni oni nisu bili zagrijni za produženje saradnje .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2011, 00:59

Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
nema potpisa

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jul 2011, 01:03

Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 26 jul 2011, 01:06

Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2011, 01:09

VanBasten je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Sto se Suljica tice ima nekog talenta, al brate jos on pure treba da jede i da napreduje. Mislim da on uopste nema shuta, tj jacine shuta. Svako vece nek ode na pomocni stadion, povede nekog klinju, 5 lopti i nek vjezba jacinu udarca
hmm, može vala svaku noć, ali tako mu udarac niša jači neće postati. Tako može samo usavršiti tehniku udarca, poboljšati snagu ni pod razno.
kako ce drugacije :roll:
nema potpisa

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 jul 2011, 01:09

Admir_Sa je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
da dobije prvo mase pa onda malo teretana i to je to
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jul 2011, 01:11

High je napisao/la:Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Pa on nam je jedini desni bek u ekipi, doduše kažu da onaj mali Džakovac može igrati desnog beka...Valjda se do kraja prelaznog iskopa kakav solidan bek.
Meni je bio šuhveli, i najviše sam se bojo propuha po nejgovoj strani naročito nakon utakmica s Slavijom, ali protiv Orebra, pogotov u revanšu, odigrao je sasvim dobro, da ne kažem odlično.
Možda ga vrijedi istrpit malo, ni prvi ni posljednji....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 jul 2011, 01:14

Admir_Sa je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
U teretani.
Bez jakog trbušnog zida, nema ni jakog udarca. To je osnova.

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 26 jul 2011, 01:16

Umro mi je dedo
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 26 jul 2011, 01:16

znal neko ocel ko prenositi sparta-sarajevo od nasih televizija

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 jul 2011, 01:17

rada91 je napisao/la:Umro mi je dedo
bašun sagosun
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 jul 2011, 01:17

Moze se i konstantnim udaranjem lopte poboljšati jacina udarca. Bash me zanima kakva bi jacina udarca bila ovih bildera sto idu u teretanu :roll:
nema potpisa

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 26 jul 2011, 01:18

VanBasten je napisao/la:
High je napisao/la:Ima vremena za njega,možda se malo i prepao protiv Orebra,pritisak sa tribina,momak nije navikao na malo ''jače'' utakmice.Dobro pa ga ona odbrana nije pojela.Sve u svemu,nije loše odradio posao,ali treba njemu još utakmica.Napravljen je onaj penal nad njim,imao dosta dobrih driblinga,probijao pored out linije,možemo biti zadovoljni.A sve nas raduje to što Plišek sam pravi ekipu,što nije bio slučaj sa njegovih prethodnikom.Imamo mlad sastav,više nego solidan,nisu ni previše uigrani.Jedino bi me usrećila vijest da neko zaigra umjesto Čomora,nesiguran mi je pravo.Po meni,krampa.
Pa on nam je jedini desni bek u ekipi, doduše kažu da onaj mali Džakovac može igrati desnog beka...Valjda se do kraja prelaznog iskopa kakav solidan bek.
Meni je bio šuhveli, i najviše sam se bojo propuha po nejgovoj strani naročito nakon utakmica s Slavijom, ali protiv Orebra, pogotov u revanšu, odigrao je sasvim dobro, da ne kažem odlično.
Možda ga vrijedi istrpit malo, ni prvi ni posljednji....
Željovac sam dolazim u miru :D znam Aketa licno pa da prokomentarisem :S ide momak u teretanu radi na sebi, bice taman za neko vrijeme, mada je ovako nekako opasan malehan krhak brz, lako izvlaci faul (ko modric XD) ima talenta, da nema ne bi mogo iz F.K. Butmira pravo u Sarajevo nikako... ako bi da ga vidite XD sjedi skoro svaki dan s Torlakom na Ilidži u Sky Lineu il u Tropicani :D fina ilidžanska raja... nismo mi papci s Ilidže ko sto se po gradu prica :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, johntravolta123, rimljanin90, Riziko, seha77, Vjecnobordo i 28 gostiju.