nije ovo vedran kjosevski ovo je Goran Ikicsajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
ove godine izasao iz juniora Želje
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije ovo vedran kjosevski ovo je Goran Ikicsajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
Goran Ikic, 92 godiste iz Juniorasajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
ja kad sam ga gledao los je bio, jedino ako je bas napredovao u zadnje dvije godine, otkako je presao iz Olimpika u Zeljupatkica je napisao/la:Goran Ikic, 92 godiste iz Juniorasajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?![]()
Ps. Dobar je golman !
Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Plivadon je napisao/la:niđe veze,kakvog željo golmana ima
[youtube][/youtube]
znam ga uzivo...frajer je elastican a u isto vrijeme i cvrst ko beton...igrali smo jednom na terminu lopte...frajer gola nije primio...
ne zna je uhvatit nikako...ko da vruc krompir hvataFIFA/UEFA je napisao/la:zabrinjavaju me zadnje 2 slike![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-pol ... cabi/61324
Ima pravo jBenu facu,kad potjera zadnju liniju ima da odu direktno u napadsantos je napisao/la:Isti Buffon
A kakvi su ti bijeli uopste?Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
A ne znam sta bih ti rekao za bijele. Vala, nista specijalno. Moram preko zime na strogu dijetu da se probam do polusezone uvuci u XL a da se puno ne rasteze ..Seyo_TM je napisao/la:A kakvi su ti bijeli uopste?Stole iz Bora je napisao/la:Danas su bijeli i plavi dresovi bili u prodaji u plavom salonu a cijena je 90 KM. Ne treba nikakav info, svojim ocima sam vidio i usima cuo a razlog zbog kojeg nisam kupio je visak sala u predjelu stomaka. Dok sam ja kupovao kartu usao je jos jedan covjek i pitao koja je najveca velicina ali kad su mu pokazali kako izgleda XL i on je odustao zbog istog razloga. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje a ko nece ne mora, ne tangira me previse ..partibrejker1921 je napisao/la:Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
Sta ima veze za slauf, reci poslije tekme idem na bazen
ObjasnjenoAvanes je napisao/la:Treba im naplatiti karte po simbolicnoj cijeni od milju Eura![]()
Grad da hebenom Purivatri za jos hebeniji SFF 200.000, da se mogu ovi stranci i lokalni seljacici furati da su neki jet set. Festivalu koji ide silaznom putanjom u godini krize dati 200.000, a ne postaviti barem pola stolica na zapadu je idiotluk pa neka prica ko sta hoce.
Pa mogao si biciklom na ova gostovanja i rijesen problemStole iz Bora je napisao/la:A ne znam sta bih ti rekao za bijele. Vala, nista specijalno. Moram preko zime na strogu dijetu da se probam do polusezone uvuci u XL a da se puno ne rasteze ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.