Dovoljno je bilo otici u klub i kupiti godisnju kartu.brajla95 je napisao/la:a gdje si nasao sav ovaj info?Stole iz Bora je napisao/la:Godisnja karta za sjevernu tribinu nije 70 KM kako pise u Avazu nego 80 KM kao i prosle godine. Karte za utakmicu EL ce biti u prodaji od srijede. Dresovi su u prodaji i cijena im je 90 KM ali se ne preporucuju za one koji imaju imalo povecan stomak ... Polo majice ce biti u prodaji ove sedmice, cini mi se od srijede, ako sam dobro cuo Cviku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ja sad nešto kontam niko nije najavio prenos...muamer10 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti direktan tv prijenos na bht ove tekme. Nazalost nisam u sarajevu ovu sedmicu i nema sanse da dodjem na kosevo.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- spielführer_21
- Kontakt:
može li se ove sezone preko "kupikartu" kupiti godišnja?
drugo pitanje: je li još ko otišao na posudbu osim Pehilja i Nikolića, računajući i prošlogodišnje juniore?
imao sam još pitanja ali se ne mogu sjetiti sad
drugo pitanje: je li još ko otišao na posudbu osim Pehilja i Nikolića, računajući i prošlogodišnje juniore?
imao sam još pitanja ali se ne mogu sjetiti sad

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- RK Gradacac
- Kontakt:
SUPER! Bit ce nam jos sladje da ih izbacimo... isto kao i SerifAlemC85 je napisao/la:najjača obavještajna služba na svijetu je izraelski mossad, najjači masonski pokret na svijetu je židovska masonerija, moć i novci ovoga svijeta su u njihovim rukama, šta hoćemo dalje, mi se ništa ne pitamo, nažalost, i puno sreće protiv izraelaca, trebat će vam..

010 ISN'T JUST A CODE
Ma bit će kao i prošli put, neće se znati do zadnjeg momenta dok ne puknu karte.Hawking je napisao/la:Ja sad nešto kontam niko nije najavio prenos...muamer10 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti direktan tv prijenos na bht ove tekme. Nazalost nisam u sarajevu ovu sedmicu i nema sanse da dodjem na kosevo.

Vala ne vidim da može bit iko iz Sarajeva da neće da ide, ja evo pet dana sabiram pare da dođem, rek'o sam da ću ić' makar se vratio praznog novčanika...voltron30 je napisao/la:Ma bit će kao i prošli put, neće se znati do zadnjeg momenta dok ne puknu karte.Hawking je napisao/la:Ja sad nešto kontam niko nije najavio prenos...muamer10 je napisao/la:Zna li neko da li ce biti direktan tv prijenos na bht ove tekme. Nazalost nisam u sarajevu ovu sedmicu i nema sanse da dodjem na kosevo.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Kako da dođem do majce,nisam iz Sarajeva i na dan prodaje neću biti tu.Na tekmi protiv Sheriffa došlo mi je da plačem jer nisam kupio taku majcu, jer su pregotivne.Ima li neko da je voljan da me preko pp kontaktira da se dog. oko kupovine i slanja.MOLIM VAS 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ništa još uvijek nije u prodaji od Macronove opreme, info nije tačna. U klub je dosad stiglo sam 50-tak dresova i to još na početku priprema u Sloveniji. Kad bude došao taj očekivani kontingent opreme, bit će objavljeno iz kluba.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110725048" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim - drugo ime za Želju !
taman za grupne fazerossoner je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110725048

treba nam jos igraca iz BiH
Koliko sam ja skonto,ovi ce da kupe neke naslonjace posebno i da buse i tako nesta da rade...licno me briga...ali moj me insekt
ne vara kad su nase gluposti u pitanju.

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
To bi bio vrhunac gluposti... al nevjerujem dok je cijena od pola miliona to ce biti stolice sa naslonjacima kakve vec postoje na ostalim tribinama.deyo je napisao/la:Koliko sam ja skonto,ovi ce da kupe neke naslonjace posebno i da buse i tako nesta da rade...licno me briga...ali moj me insektne vara kad su nase gluposti u pitanju.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/osim-pol ... cabi/61324" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda veca kjosevskisajo10 je napisao/la:
Koje ovaj frajer?
Dobra trening oprema 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da hoće samo ovaj Kvesić zaigrati prvu postavu...
A vjerovatno u posljednjih 30 minuta Višća će ući umjesto Bešlije...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja samo hocu stančeskog umjesto savića
frajer ima bolji protok lopte od ovog :S

To ti je isto da porediš Gatusa i Pirla.Plivadon je napisao/la:ja samo hocu stančeskog umjesto savićafrajer ima bolji protok lopte od ovog :S
FEDERER= KLOC
I ja mislim ali ako bude kakav gust rezultat, mozda udje neko drugi. Npr kao protiv Serifa, ono 1:0 se isplatilo braniti.Bianconeri1988 je napisao/la:Da hoće samo ovaj Kvesić zaigrati prvu postavu...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, drzgemboadislic, Orvel i 50 gostiju.