Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
nigdje veze,ko da bih ja rekao vidi na sta svede ovaj fudbal Juventusova legenda Platini,, 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- JuveSissoko
- Kontakt:
a na sta ga je to Platini sveo?? je li mozda rekao da je inter nemoralan ili sta drugo u tom smislu.adointer je napisao/la:nigdje veze,ko da bih ja rekao vidi na sta svede ovaj fudbal Juventusova legenda Platini,,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
nego?Zlatnom Loptom Messija ponizio i Sneijdera i Inter,,al budala vidi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- JuveSissoko
- Kontakt:
adointer je napisao/la:nego?Zlatnom Loptom Messija ponizio i Sneijdera i Inter,,al budala vidi,,

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pustite momka vidite ga da jadan nije normalan...JuveSissoko je napisao/la:adointer je napisao/la:nego?Zlatnom Loptom Messija ponizio i Sneijdera i Inter,,al budala vidi,,znas li ti ko glasa za Zlatnu loptu i tako to?? e jbga sta ti sve neces izvalit
Dobro neko rece on ovdje radi 3 smjene i to bez pauza za jelo... Svaku vijest frajer komentarise pa cak i po temi Intera pise o raznim neobaveznim i slobodnim anketama u kojim glasa se ''buducem'' prvaku i gdje Juve vodi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
de ba svako ziv zna da je UEFA=UNICEF,,znaci Platini-Barça,,
a kako komentarisem neku bezveznu anketu kad je neko objavio na temi Intera tu stranicu da se dodje narod upisat,,udjem i skontam odmah da ju je neki juventino napravio
a kako komentarisem neku bezveznu anketu kad je neko objavio na temi Intera tu stranicu da se dodje narod upisat,,udjem i skontam odmah da ju je neki juventino napravio

- JuveSissoko
- Kontakt:
adointer je napisao/la:de ba svako ziv zna da je UEFA=UNICEF,,znaci Platini-Barça,,

p.s. znaci Platini malo Juve malo Barsa, sve po potrebi a sto su ovi iz UNICEF-a djubrad, sto ti je rec fudbalska mafija taj UNICEF

Večeras protiv Americe(kluba
) , valjda će to večeras bolje izgledati. Zna li neko mogući sastav ?

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
da ja ovo malo uljepsam , cudno da se nevidi cijeli slika

Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 25 jul 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
27.07 je utakmica..dzenan01 je napisao/la:Večeras protiv Americe(kluba) , valjda će to večeras bolje izgledati. Zna li neko mogući sastav ?

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad ja ne čitam komentare na facebooku. Ovaj lik pogriješiojasko_juve je napisao/la:27.07 je utakmica..dzenan01 je napisao/la:Večeras protiv Americe(kluba) , valjda će to večeras bolje izgledati. Zna li neko mogući sastav ?
![]()
![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- SoloJuve26
- Kontakt:
e raja gdje nam je to Sarajlija
evo jedna dobra pjesma o nasem Luca Tonia
" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se pravo svidjaa
evo jedna dobra pjesma o nasem Luca Tonia

" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se pravo svidjaa
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovu pjesmu smo furali čim je došao...sjećam se ja, čak sam je downloadovo na komp i slušao po čitav dan
A stadion je gotiva, samo takva! Fakat prelijepo izgleda...Iako prima "samo" 40 K meni se ne čini tako malim...

A stadion je gotiva, samo takva! Fakat prelijepo izgleda...Iako prima "samo" 40 K meni se ne čini tako malim...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ovu pjesmu smo furali čim je došao...sjećam se ja, čak sam je downloadovo na komp i slušao po čitav dan![]()
Ma ima da grmi na tom stadion uskoro aBd..

vidim jos se nije nista desilo oko nasi prodaja,, ode nam vrijeme a mi nista

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zaboravih ti reći, sarajlija ili se oženio ili se sprema za Praga...
Govorio je da će uskoro napustiti forum...
Ma ima još mjesec dana prelaznog roka...Lahko se igrača riješiti, znam da Amauri nešto sere, traži ga nekih 4-5 ekipa, a on samo želi u Parmu...
Nego o pojačanjima da prozborimo koju...Maloprije sam pročitao kako ovi sa Sportitalie kažu kako je sada prioritet Vučinić, a ne Rossi za kojeg je usput Atletico poslao ponudu, dok isto tako kažu da Conte želi odbrambenog igrača, Daily Mail piše kako smo zainteresovani za Alexa, dok Sky spominje Lugana...Po meni Lugano je bolja opcija...pravi lider uz Chiellinija bi bio...

Govorio je da će uskoro napustiti forum...
Ma ima još mjesec dana prelaznog roka...Lahko se igrača riješiti, znam da Amauri nešto sere, traži ga nekih 4-5 ekipa, a on samo želi u Parmu...
Nego o pojačanjima da prozborimo koju...Maloprije sam pročitao kako ovi sa Sportitalie kažu kako je sada prioritet Vučinić, a ne Rossi za kojeg je usput Atletico poslao ponudu, dok isto tako kažu da Conte želi odbrambenog igrača, Daily Mail piše kako smo zainteresovani za Alexa, dok Sky spominje Lugana...Po meni Lugano je bolja opcija...pravi lider uz Chiellinija bi bio...
Ž '21!
Lugano je beton.
Lugano bi bio odlično pojačanje, uz Chiellinija to bi bila prava odbrana, još zamjene Bonucci i Barzaglie, a da stvar bude još bolja njegova otkupna klauzula je 3,5 miliona eura, jeste da ima 30 godina, ali može on još 3-4 godine odigrati na vrhunskom nivou!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Rolando, Lugano och Rèver od ova tri bi mogo jedan doci kako prenosi Gds.
Novi dan nova desavanja. Nadam se da cemo napokon danas nekog prodati.
Evo Malaga izgleda dovela s.Cazorla iz Villareala, to znaci da ce sada biti jos teze dovesti G.Rossi?
Kako nas Moggi prenosi , on misli da ce Iaqinta u Napoli na posudu..
Ovaj Marotta stvarno nezna prodavati
Novi dan nova desavanja. Nadam se da cemo napokon danas nekog prodati.
Evo Malaga izgleda dovela s.Cazorla iz Villareala, to znaci da ce sada biti jos teze dovesti G.Rossi?

Kako nas Moggi prenosi , on misli da ce Iaqinta u Napoli na posudu..
Ovaj Marotta stvarno nezna prodavati

- JuveSissoko
- Kontakt:
vec ranije, prije dvije sedmice a i vise, A.Madrid je odbio ponudu Juventusa za Aguera 30 miliona plus Melo, a od City ce dobit zeljenih 45 miliona u kesu, nego IMG ta "kompanija" koja odradjuje transfer Aguera, njen glavni predstavnik za Italiju nije niko drugi do Alessio Secco
pa se pitate sto nema Aguera u Juventusu
hehe ma mi smo davno odlucili da se necemo nadmetati u novcu, ici na aukcije, jer je nama prece kupit solidnog napadaca i solidnog stopera nego skoro sav novac bacit na Aguera, prioriteti su takvi, iako mi navijaci volimo gledat zvijezde, takav pos'o jbga

hehe ma mi smo davno odlucili da se necemo nadmetati u novcu, ici na aukcije, jer je nama prece kupit solidnog napadaca i solidnog stopera nego skoro sav novac bacit na Aguera, prioriteti su takvi, iako mi navijaci volimo gledat zvijezde, takav pos'o jbga

Vučinićev agent je u Engleskoj kod Fergusona ( tako bar tvrde ovi sa SKY Italia ).Talijanskim klubovima ostaje borba , nažalost , za one igrače koje ne ganjaju Real, Barca, MCity , Chelsea i ManU.Surova i bolna istina...Bianconeri1988 je napisao/la:Nego o pojačanjima da prozborimo koju...Maloprije sam pročitao kako ovi sa Sportitalie kažu kako je sada prioritet Vučinić, a ne Rossi za kojeg je usput Atletico poslao ponudu, dok isto tako kažu da Conte želi odbrambenog igrača, Daily Mail piše kako smo zainteresovani za Alexa, dok Sky spominje Lugana...Po meni Lugano je bolja opcija...pravi lider uz Chiellinija bi bio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.