NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
napadač i nije tako neophodan ali stoper pod obavezno, a tanki smo i sa bekovima
-
- Kontakt:
Pravi napadac dolazi 100 % to je rekao trener,nakon odlaska Tosunovica.Bilo bi dobro da je brz jer tek tada bi dobro saradjivao sa Risticem.Jedan iskusan dobar stoper nam treba.Sto se tice bekova mislim da ce Omic igrati prvu postavu na desnom beku,a Husic na lijevom s tim da ga moze nadopunjavati Moranjka.seven je napisao/la:napadač i nije tako neophodan ali stoper pod obavezno, a tanki smo i sa bekovima
nisam zadovoljan bekovima i mislim da nam je to rak rana još od odlaska Babića i Brkovića bez obzira šta ko mislio ali Husić je po meni izgubljen slučaj , a o ovom novom nemam pojma ali ono što sam vidio ne uliva povjerenje, stoper treba još jedan i tako bi zatvorili nazad a naprijed šta se uradi uradi
u sredi je najveća gužva Hamzić, makedonac, Mujo, Šerif, Halilović, Mali i Đelmić, što bi moglo doprinijeti da se pokrpaju nedostaci bekova, opet kažem napad nije problem
u sredi je najveća gužva Hamzić, makedonac, Mujo, Šerif, Halilović, Mali i Đelmić, što bi moglo doprinijeti da se pokrpaju nedostaci bekova, opet kažem napad nije problem
-
- Kontakt:
Jovic igra formaciju 4-1-4-1.U takvoj formaciji u igri je dovoljan jedan pravi napadac ali tesko je ocekivati od jednog covjeka da sam iznese teret sezone u napadu.Slazem se sa tobom da nam skripi na bekovima, ali po meni je vaznije dovesti jednog kvalitetnog stopera,jer ipak on je kljucni igrac odbrane.Mislim da Kojic jos uvijek nije potpisao sa Zvijezdom i da je jos uvijek na probi,i da ga Jovic tu drzi dok ne nadje pravo rjesenje za tu poziciju.Trenutno od kvalitetnih stopera slobodan je Vedran Jese,spominje se da ce u Siroki,on bi nam bio idealno pojacanje.Da ne bude zabune, nisam cuo da ce Jese u Zvijezdu, naveo sam ga samo kao primjer igraca koji bi mogao ucvrstiti nasu odbranu.
a za kojeg si napadača čuo?Bosanski zmaj je napisao/la:Jovic igra formaciju 4-1-4-1.U takvoj formaciji u igri je dovoljan jedan pravi napadac ali tesko je ocekivati od jednog covjeka da sam iznese teret sezone u napadu.Slazem se sa tobom da nam skripi na bekovima, ali po meni je vaznije dovesti jednog kvalitetnog stopera,jer ipak on je kljucni igrac odbrane.Mislim da Kojic jos uvijek nije potpisao sa Zvijezdom i da je jos uvijek na probi,i da ga Jovic tu drzi dok ne nadje pravo rjesenje za tu poziciju.Trenutno od kvalitetnih stopera slobodan je Vedran Jese,spominje se da ce u Siroki,on bi nam bio idealno pojacanje.Da ne bude zabune, nisam cuo da ce Jese u Zvijezdu, naveo sam ga samo kao primjer igraca koji bi mogao ucvrstiti nasu odbranu.
juce na utakmici, prica jedan covjek kako su dosli semafor i reflektori???? ja nezzz koliko je to tacno, ali znam da se dugo pricalo kako je stigao semafor, ali izgleda da je to bila patka.... pa sad znali iko issta ili je tom opet provala....
-
- Kontakt:
Jovic je izjavio u novinama prije par dana kada je otisao Tosunovic, da ce mu naci zamjenu u napadu,a nije htio reci o kojem se igracu radi.Vjerovatno ce doci pred kraj prelaznog roka,jer bolji igraci traze angazmane u inostranstvu.Mislim da bi mogao dovesti nekog iz Srbije,jer su svi bolji iz BiH uglavnom nasli klubove.seven je napisao/la:a za kojeg si napadača čuo?Bosanski zmaj je napisao/la:Jovic igra formaciju 4-1-4-1.U takvoj formaciji u igri je dovoljan jedan pravi napadac ali tesko je ocekivati od jednog covjeka da sam iznese teret sezone u napadu.Slazem se sa tobom da nam skripi na bekovima, ali po meni je vaznije dovesti jednog kvalitetnog stopera,jer ipak on je kljucni igrac odbrane.Mislim da Kojic jos uvijek nije potpisao sa Zvijezdom i da je jos uvijek na probi,i da ga Jovic tu drzi dok ne nadje pravo rjesenje za tu poziciju.Trenutno od kvalitetnih stopera slobodan je Vedran Jese,spominje se da ce u Siroki,on bi nam bio idealno pojacanje.Da ne bude zabune, nisam cuo da ce Jese u Zvijezdu, naveo sam ga samo kao primjer igraca koji bi mogao ucvrstiti nasu odbranu.
ma kakav semafor i reflektori (/pa nisu reflektori igla pa da se ne vide kad stignu, valjda bi to svako vidio) stigo je samo dio plastičnjaka za pomoćno (koje je inače skinuto sa nekog NJemačkog terena)emir_dj je napisao/la:juce na utakmici, prica jedan covjek kako su dosli semafor i reflektori???? ja nezzz koliko je to tacno, ali znam da se dugo pricalo kako je stigao semafor, ali izgleda da je to bila patka.... pa sad znali iko issta ili je tom opet provala....
Bosanski zmaj je napisao/la:Jovic je izjavio u novinama prije par dana kada je otisao Tosunovic, da ce mu naci zamjenu u napadu,a nije htio reci o kojem se igracu radi.Vjerovatno ce doci pred kraj prelaznog roka,jer bolji igraci traze angazmane u inostranstvu.Mislim da bi mogao dovesti nekog iz Srbije,jer su svi bolji iz BiH uglavnom nasli klubove.seven je napisao/la:a za kojeg si napadača čuo?Bosanski zmaj je napisao/la:Jovic igra formaciju 4-1-4-1.U takvoj formaciji u igri je dovoljan jedan pravi napadac ali tesko je ocekivati od jednog covjeka da sam iznese teret sezone u napadu.Slazem se sa tobom da nam skripi na bekovima, ali po meni je vaznije dovesti jednog kvalitetnog stopera,jer ipak on je kljucni igrac odbrane.Mislim da Kojic jos uvijek nije potpisao sa Zvijezdom i da je jos uvijek na probi,i da ga Jovic tu drzi dok ne nadje pravo rjesenje za tu poziciju.Trenutno od kvalitetnih stopera slobodan je Vedran Jese,spominje se da ce u Siroki,on bi nam bio idealno pojacanje.Da ne bude zabune, nisam cuo da ce Jese u Zvijezdu, naveo sam ga samo kao primjer igraca koji bi mogao ucvrstiti nasu odbranu.
ta zamjena je trebala biti ovaj Đurić što je otišao u Olimpik ali i on je više polunapadač ili što neko reče polušpic
e pa tako je i taj pricao, kao fol nasli su tamo nesto polovno u njemackoj... pa kao skidaju.... znam i ja sa nisu iigla.... kad planiraju stolice postavljat...
-
- Kontakt:
Ma dobar je i LJUBISA VUKELJA, trenutno je bez kluba,zadnju polusezonu igrao u Poljskoj.Iako i on nije klasicni napadac,dobro bi nam dosao,ako vec nemamo neko pravo rjesenje za napadaca.
možda su i našli reflektore i semafor ali nisu sigurno stigli, stolice će biti kad na tribinu premažu (ili šta već) epoksidnom masom i kad se to jedno 7 dana osuši, u petak je bilo dosta aktivno na ovim poslovima (bilo jedno 10 ljudi) ali kako je ova kiša ne znam kako ide danas.emir_dj je napisao/la:e pa tako je i taj pricao, kao fol nasli su tamo nesto polovno u njemackoj... pa kao skidaju.... znam i ja sa nisu iigla.... kad planiraju stolice postavljat...
ako neće biti neko kao Alen Škoro, ne treba ni Vukelja ne treba gomilati prosječne igrače, bolje nekog mladog pa za koju godinu da bude top igračBosanski zmaj je napisao/la:Ma dobar je i LJUBISA VUKELJA, trenutno je bez kluba,zadnju polusezonu igrao u Poljskoj.Iako i on nije klasicni napadac,dobro bi nam dosao,ako vec nemamo neko pravo rjesenje za napadaca.
-
- Kontakt:
Vukelja je dobar igrac za nase lige,po kvalitetu tu je negdje sa Djuricem kojeg smo htjeli dovesti.Pa gdje da nadjemo igraca kao sto je Skoro????
danas se neradi...nema nikog na stadionu,samo da napomenem sto se prica za semafore i ostalo to su lovacke price trenutno se nezna dali ce se asvaltirat i ovaj drugi parking jer nema se dovoljno novca.seven je napisao/la:možda su i našli reflektore i semafor ali nisu sigurno stigli, stolice će biti kad na tribinu premažu (ili šta već) epoksidnom masom i kad se to jedno 7 dana osuši, u petak je bilo dosta aktivno na ovim poslovima (bilo jedno 10 ljudi) ali kako je ova kiša ne znam kako ide danas.emir_dj je napisao/la:e pa tako je i taj pricao, kao fol nasli su tamo nesto polovno u njemackoj... pa kao skidaju.... znam i ja sa nisu iigla.... kad planiraju stolice postavljat...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, kako se Jović igra sa vašim živcima
Pa jestel gledali njegove pripremne utakmice? Pa tip uigrava sve moguće varijante sa što više različitih igrača. A ono što sam vidio u drugom poluvremenu
Od dva izrazita špica on gura Mesija u napad a te špiceve povlači nazad. Očito se vidi da Jović želi svakog igrača da isproba na više mjesta, ali da je pitao nas juče igrao bi svih 90 minuta sa prvom postavom i zabio što više golova.
Ah da, pa nisam ni vidio niti jedne minute juče prvu postavu zajedno na terenu

Pa jestel gledali njegove pripremne utakmice? Pa tip uigrava sve moguće varijante sa što više različitih igrača. A ono što sam vidio u drugom poluvremenu

Dragon Town
za prijateljsku utakmicu mlade reprezentacije koja se igra 10 avgusta pozvan je husic
a za kadesku reprezentaciju pozvani su Zoran Perić, Samir Isanović
a za kadesku reprezentaciju pozvani su Zoran Perić, Samir Isanović
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ima li sutra neka tekma? zna li neko?
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
Protiv Kozare, mislim u 18helemental je napisao/la:Ima li sutra neka tekma? zna li neko?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
znal tko gdje se igra?necko_gradacac je napisao/la:Protiv Kozare, mislim u 18helemental je napisao/la:Ima li sutra neka tekma? zna li neko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.