Sexmachineboy je napisao/la:Ma Baloteli je kralj, pričajte vi šta hoćete.![]()
Ako hocu humor, ukucat cu Mr.Bean na youtube-u i bila...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Sexmachineboy je napisao/la:Ma Baloteli je kralj, pričajte vi šta hoćete.![]()
Ako ti se Balo ne sviđa, fino ne obraćaj pažnju na njega i gotovo. Odavno njega niko ne shvata ozbiljno, tako da ne znam šta si drugo mogao očekivati.Titova-Juga je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Ma Baloteli je kralj, pričajte vi šta hoćete.![]()
Sexmachineboy je napisao/la:Ako ti se Balo ne sviđa, fino ne obraćaj pažnju na njega i gotovo. Odavno njega niko ne shvata ozbiljno, tako da ne znam šta si drugo mogao očekivati.Titova-Juga je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Ma Baloteli je kralj, pričajte vi šta hoćete.![]()
Potez je bio baš dobro zamišljen, ali nije on Edin.
Sexmachineboy je napisao/la:Ma on je mislio glumiti facu, ali mu nije uspjelo.![]()
Mada meni potez ne smeta nimalo, znam da je porfesionalac, ali od njega smo svašta naučili vidjeti. U PL-u bi ovo zabio sigurno, nije zabranjeno ovo na prijateljskim.
Mancini pravi trener?Titova-Juga je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Ma on je mislio glumiti facu, ali mu nije uspjelo.![]()
Mada meni potez ne smeta nimalo, znam da je porfesionalac, ali od njega smo svašta naučili vidjeti. U PL-u bi ovo zabio sigurno, nije zabranjeno ovo na prijateljskim.
Mancinijev potez (jednog pravog pro trenera) sugerira na to sta je dozvoljeno a sta ne
ko kad svi fudbal shvataju preozbiljnoTitova-Juga je napisao/la:On je bola profesionalni nogometas i tako treba da se ponasa bilo prijateljska ili sluzbena utakmica.
imali gdje kupiti ovu kapu, koja legendahodža je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Daj hodža lakše taman promjenio avatar
P.S.Ova druga mi se više đasvi
Monolog je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Daj hodža lakše taman promjenio avatar
P.S.Ova druga mi se više đasviOstavi ga tako vodoravnog.