Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
[youtube][/youtube]

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
- Kontakt:
Upravo sam sad to htio staviti. hahahaha jao lika

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Kretencina !
Vadi ga Mancini odmah, pa nije ni on tolika budala.
Vadi ga Mancini odmah, pa nije ni on tolika budala.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
City isti kao i prosle godine. Fale dva prodorna igraca, npr. Nasri na jednoj i jos neko na drugoj strani.
Do Baline gluposti su bili beton, poslije toga jedno veliko nista. Znaci 20 minuta utakmice, 70 minuta patnje za oci.
Do Baline gluposti su bili beton, poslije toga jedno veliko nista. Znaci 20 minuta utakmice, 70 minuta patnje za oci.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuj kretencina, kao sto Goalgeter rece, covjek igra za raju, boli ga qrac parama i za timom, igra da se provede, a i onako je prijateljska utakmica, da je ligaska sigurno bi ga zabio 

Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Covjek zivi Bosanski sanLBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit

Ima 21 godinu,para da ne moze potrositi,poznaje Edina Dzeku

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Legenda...
Još da nije htio izać,bilo bi još bolje.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Kad porastem biću BalonjaDylan Dog je napisao/la:Covjek zivi Bosanski sanLBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit![]()
Ima 21 godinu,para da ne moze potrositi,poznaje Edina Dzeku

Arnelinho je napisao/la:Legenda...![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja ne vidim da ga neko mrzi? Ali da nekog moze iznervirati je druga stvar.LBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit

Balo je jedno veliko dijete.
Što bi se mi nervirali niko od nas nije ManciniSamoZeljo je napisao/la:Ja ne vidim da ga neko mrzi? Ali da nekog moze iznervirati je druga stvar.LBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit
Balo je jedno veliko dijete.

Ma kakvo god da je on dijete da je meni da budem ko on nekad 'ladim muda i primam milione.Usput i koju tekmu odigram iz ličnog zadovoljstva

Usput i **** pocesto,prepostavljamLBJ MVP je napisao/la:Što bi se mi nervirali niko od nas nije ManciniSamoZeljo je napisao/la:Ja ne vidim da ga neko mrzi? Ali da nekog moze iznervirati je druga stvar.LBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit
Balo je jedno veliko dijete.Niti Džeko ili neki drugi igrač da se naljuti
![]()
Ma kakvo god da je on dijete da je meni da budem ko on nekad 'ladim muda i primam milione.Usput i koju tekmu odigram iz ličnog zadovoljstva

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Zbog mojih životnih planova nadam se da dobro pretostavljašDylan Dog je napisao/la: Usput i **** pocesto,prepostavljam

On igra za tim i debelo ga placaju, ima preko milion maraka mjesecno. Ne ide bas da se neko onako zaj*baje za tolike pare!LBJ MVP je napisao/la:Što bi se mi nervirali niko od nas nije ManciniSamoZeljo je napisao/la:Ja ne vidim da ga neko mrzi? Ali da nekog moze iznervirati je druga stvar.LBJ MVP je napisao/la:Ma Balonja je kralj nije mi jasno kako ga neko može mrzit
Balo je jedno veliko dijete.Niti Džeko ili neki drugi igrač da se naljuti
![]()

Nije Mourinho lud sto ga je suspendovao iz prvog tima Intera. Mancini nece osvojiti ni blizu onog sto je Mourinho osvojio ako dopusti da ga jedan Balo ovako pljuje u jednoj javnoj utakmici! Ovo se i na treningu sankcionise.
Ovo sto je Balo uradio je pljuvanje cijelog tima a ponajvise trenera koji mu poslije toliko gluposti opet ukaze povjerenje. City jeste najbogatiji klub ali ako zele biti i najbolji, moraju se rijesiti ovakvih djecaka kao sto je Balo.
Meni je drag i simpatican i volio bi ga gledati jos dugo ali u FK Vrbanjusa, da Braci vadi zivce. Meni je prije svega zao mojih 70 minuta gledanja utakmice koja je licila na nista. Prvih 20 je bilo OK, City je licio na tim ali poslije onog je bila patnja.
Re: Edin Džeko
hahahah .... Balo najjaci ... kad sam sad pogledo snimka ismijao sam se ko nikad .... koja je ono budala majko mila ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ne znam kako može netko držat ovakve klaune kao Balotellija u ekipi i pritom ih još "masno" plaćati.. Stvarno nevjerovatno.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- miralem444
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
najljudi fudbaler u historiji ove igre....forza je napisao/la:hahahah .... Balo najjaci ... kad sam sad pogledo snimka ismijao sam se ko nikad .... koja je ono budala majko mila ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Titova-Juga
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:cuj kretencina, kao sto Goalgeter rece, covjek igra za raju, boli ga qrac parama i za timom, igra da se provede, a i onako je prijateljska utakmica, da je ligaska sigurno bi ga zabio
Aj zivota ti ne rise.
Covjek treba da je profesionalac pa cak i u ovakvim utakmicama.
A koliko OVAJ LUZER to nije dokazao je nebrojano puta do sada i u mnogo vaznijim utakmicama od ove.
Ko god brani ovog idiota nije dobar ni sekunde. Sreca pa ih se na prste moze ovakve nabrojat...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma Baloteli je kralj, pričajte vi šta hoćete.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.