peh jednom, peh uvijek

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da me neko poslusaoharry_90 je napisao/la:Pao sam na japancima![]()
Danas bi Lokomotiva Zagreb mogla biti iznenadjenje,Varazdin igrao tekme evropske lige,putovanja moja ostaviti trag na igracima,zato ja igram 2,i na jednom X2.
lupen je napisao/la:Dodig-Ramos 1
Wohlen-Locarno 3+ ovaj ti prodje ko piksla
Mchale-Lučić 21+
Marino-Vandeweghe 1
Lu-Ginepri 2
Kvota:13,80
Odavno nisam brže prošao neki par,al me trenutno zeza ovaj DodikCitizen-X je napisao/la:lupen je napisao/la:Dodig-Ramos 1
Mchale-Lučić 21+
Marino-Vandeweghe 1
Lu-Ginepri 2
babilonTM je napisao/la:Hajde Elfsborg!
Otelul sa dva crvena i naravno primiše gadeno_TM87 je napisao/la: Petrolul - Otelul 2
Twente - Vaslui 1
Rangers - Malmo 1
RB Salzburg - Senice 1
Željezničar - Maccabi TA. 1X
Genk - Antwerpen 1
St.Johnstone - Rangers 2
Krasnodar - CSKA Moscow 2
Kvota 26.35 Uplata 1.35
Nemoj mislit da se hvalim il da nesto pametujem,al sam bio danas najsigurniji u ovu dvicu,uz ovaj listic sto sam pao na Serri,imao sam i dva singla,naravno Vinolas dvica i Razzano-Doi 2...lupen je napisao/la:Odavno nisam brže prošao neki par,al me trenutno zeza ovaj DodikCitizen-X je napisao/la:lupen je napisao/la:Dodig-Ramos 1
Mchale-Lučić 21+
Marino-Vandeweghe 1
Lu-Ginepri 2
Robin Ginepri-Yu Hsen Lulupen je napisao/la: Naravno da ne mislim se hvališ,cijenim tvoje prognoze,često ja od tebe prepišem koji par.Išao sam na domaći teren,kontam može ga uzeti,al očigledno da je Vinolas jači na zemlji.Šta misliš za ovog Gineprija?Ost'o mi on,Dokić i Srbija +5(vaterpolo) na zadnjem tiketu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.