FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 24 jul 2011, 18:19

kako stojimo sa koeficijentom sada tj koliko smo ga podigli ovim prolazom orebra ????

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 24 jul 2011, 18:25

FCS-FCS je napisao/la:kako stojimo sa koeficijentom sada tj koliko smo ga podigli ovim prolazom orebra ????
najbolji u BIH 4.183

Zeljo i Zrinjski 3.683

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 24 jul 2011, 21:16

santos je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:kako stojimo sa koeficijentom sada tj koliko smo ga podigli ovim prolazom orebra ????
najbolji u BIH 4.183

Zeljo i Zrinjski 3.683
ovo je pravo dobro..jos da je kako proci spartu

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 24 jul 2011, 22:59

s obzirom da vi koristite gradski stadion znate li ista u vezi stolica hoce li se mijenjat ima li ista od toga?

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jul 2011, 23:17

jug-onostalgicar je napisao/la:s obzirom da vi koristite gradski stadion znate li ista u vezi stolica hoce li se mijenjat ima li ista od toga?
Hoce nekad, ali za ove tekme sto slijede zapad ce biti zatvoren... opet ne kontam vas sto prizivate zapad, pa i jednim i drugim za ovakve protivnike Makabi i Sparta je dovoljan istok , sjever i jug, evo ruku u vatru da se ni to nece popuniti u naredne dvije utakmice ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 24 jul 2011, 23:23

A nece se popuniti zato sto dosta raje i onih koji dodju na utakmicu samo da je gledaju nece da se guraju na istoku a nece ni da idu iza gola "jer "nevide dobro"...
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 24 jul 2011, 23:23

Dirk je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:s obzirom da vi koristite gradski stadion znate li ista u vezi stolica hoce li se mijenjat ima li ista od toga?
Hoce nekad, ali za ove tekme sto slijede zapad ce biti zatvoren... opet ne kontam vas sto prizivate zapad, pa i jednim i drugim za ovakve protivnike Makabi i Sparta je dovoljan istok , sjever i jug, evo ruku u vatru da se ni to nece popuniti u naredne dvije utakmice ... ;)
ma hoce pasa moj vjeruj mi u oba susreta na kosevu (maccabi i sparta) stadion ce bit krcat mislim ove tri tirbine sto su u prodaji raja se nalozila ko nikad, a i u proslim tekmama su bile gotovo pune do kraja npr jug nije mogao vise da se popuni istok jest malo tako da bice puno :)
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 25 jul 2011, 00:21

rada91 je napisao/la:Evo malo zanimljivosti o utakmicama

Sparta Prague
Liverpool - Sparta Prague 1 - 0
Sparta Prague - Liverpool 0 - 0
Sparta Prague - CSKA Moscow 1 - 1
Palermo - Sparta Prague 2 - 2
Lausanne Sports - Sparta Prague 1 - 3
Sparta Prague - Lausanne Sports 3 - 3

FK Sarajevo
2 - 1 CFR Cluj-Napoca - FK Sarajevo
1 - 1 FK Sarajevo - CFR Cluj-Napoca
2 - 1 FK Sarajevo - Helsingborgs IF
2 - 1 Helsingborgs IF - FK Sarajevo
1 - 1 FC Spartak Trnava - FK Sarajevo
1 - 0 FK Sarajevo - FC Spartak Trnava

Sparta prague - FK Sarajevo
1/ 1.31 X/ 4.50 2/ 8.0

Ovo je jedan od njihovih bolji igraca igra na poziciji lijevog bocnog izuzetno dobro sutira :)
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sparta-Grupna faza

Sarajevo-Kvalifikacije za europa ligu

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 jul 2011, 01:35

" onclick="window.open(this.href);return false;
:D malca
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 jul 2011, 04:42

Uvjeren sam da Sparta nije uopce kvalitetnija ekipa od Sarajeva.
Prosle sezone u manje-vise istome sastavu ih je unakazila Zilina :oops: za ulazak u ligu prvaka.
U grupi evropa lige prosli su dalje zahvaljujuci tome sto je Palermo igrao Sa rezervnim sastavom,jos su tu u grupi bili Cska koji je takodje prosao dalje te onaj svicarski drugoligas sto je izbacio Borca,a to potenciranje da su namucili Liverpoola,bah,jest da je Liverpool uvijek Liverpool,ali oni su prosle sezone bili najlosiji u zadnjih par godina,nije da im je bilo stalo do evropa lige,plus su igrali u kombinovanome sastavu u evropa ligi,Gerrard,Suarez,Caroll,niko od njih nije nastupao protiv njih tako da ..
[youtube]ttp://www.youtube.com/watch?v=edR-87sP3HU[/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2011, 08:09

Dylan Dog je napisao/la:Uvjeren sam da Sparta nije uopce kvalitetnija ekipa od Sarajeva.
Prosle sezone u manje-vise istome sastavu ih je unakazila Zilina :oops: za ulazak u ligu prvaka.
U grupi evropa lige prosli su dalje zahvaljujuci tome sto je Palermo igrao Sa rezervnim sastavom,
Na ovakve postove se naježim, od glave do pete. Znači, po tebi je Sarajevo favorit u ovom dvomeču?

Pastore, Miccoli, Maccarone, Liverani, Cassani, Balzaretti... ovo je rezervni sastav Palerma, jel?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 25 jul 2011, 08:44

Virtu4l je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Uvjeren sam da Sparta nije uopce kvalitetnija ekipa od Sarajeva.
U grupi evropa lige prosli su dalje zahvaljujuci tome sto je Palermo igrao Sa rezervnim sastavom,
Na ovakve postove se naježim, od glave do pete. Znači, po tebi je Sarajevo favorit u ovom dvomeču?

Pastore, Miccoli, Maccarone, Liverani, Cassani, Balzaretti... ovo je rezervni sastav Palerma, jel?

A najezis li se od postova u kojim pise da zeljeznicar ima istu ekipu kao partizan prosle sezone :?
sparta je bila velesila,ali "bila" tako da nevidim razlog zasto bi ih morali previse respektovati

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 jul 2011, 09:50

Kakvi god bili i Sparta i Makabi,apsolutni su favoriti.I FCS i zeljo se jedino mogu nadati da bi vanserijskom igrom i sa ogromnim dozom sreće mogli proći dalje. Zato malo opreza i realnosti u očekivanjima , nije naodmet...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jul 2011, 10:16

.... Ljudi moji. Hajd malo da ohladimo glave. Bolje je malo smirenije uči u ovaj dvomeč. Sparta kako god je jača od Sarajeva, to je tako, htjeli neki priznat ili ne, al je ona i finansijski i igrački kvalitetnija i bolja. Sarajevo samo može srcem ovo proći al nebi bilo prvi put da momci ostave srce i dušu na terenu i da naprave dobar rezultat. Ja se nadam da će Sarajevo izgubiti 2:1 i da onda na Koševu možemo svašta da uradimo ;) ....
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 jul 2011, 10:46

FCS-FCS je napisao/la:Kakvi god bili i Sparta i Makabi,apsolutni su favoriti.I FCS i zeljo se jedino mogu nadati da bi vanserijskom igrom i sa ogromnim dozom sreće mogli proći dalje. Zato malo opreza i realnosti u očekivanjima , nije naodmet...
sparta je nosilac pa je samim tim i favorit, isto vazi i za zelju protiv makabia al srecom ne pobjedjuju uvjek nosioci :)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 jul 2011, 10:48

Svakakvih nebuloza čovjek može pročitati ovdje :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 jul 2011, 10:51

burek pita je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Kakvi god bili i Sparta i Makabi,apsolutni su favoriti.I FCS i zeljo se jedino mogu nadati da bi vanserijskom igrom i sa ogromnim dozom sreće mogli proći dalje. Zato malo opreza i realnosti u očekivanjima , nije naodmet...
sparta je nosilac pa je samim tim i favorit, isto vazi i za zelju protiv makabia al srecom ne pobjedjuju uvjek nosioci :)

Sad ispade ako Željo ne prođe to katastrofa.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 jul 2011, 10:54

babilonTM je napisao/la:
burek pita je napisao/la:

Sad ispade ako Željo ne prođe to katastrofa.
nije to katastrofa vec iznenadjenje isto ko kad bi sarajevo proslo spartu

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 25 jul 2011, 10:57

HAHAHA...Tipičan primjer kad čovjek ne vidi dalje od svog nosa. Pa čovječe Makabi je 3. ekipa u Izraelu, odmah poslije Hapoela(Hapoel-Željo 6:0) i Makabija Haifa(Makabi-Borac 7:4)...i ti meni kažeš da je iznenađenje ako Željo ne prođe...eh kamo sreće! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 25 jul 2011, 11:20

babilonTM je napisao/la:HAHAHA...Tipičan primjer kad čovjek ne vidi dalje od svog nosa. Pa čovječe Makabi je 3. ekipa u Izraelu, odmah poslije Hapoela(Hapoel-Željo 6:0) i Makabija Haifa(Makabi-Borac 7:4)...i ti meni kažeš da je iznenađenje ako Željo ne prođe...eh kamo sreće! ;)
i orebro je bio 2 il 3 ekipa u svedskoj pa smo im pokazali ko je nosilac a ko nenosilac, sve je do vas i do vaseg stava, ako ih potcjenite ili precjenite mozete ispasti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Pena, zagorski i 23 gosta.