Forum
Re: Forum
I meni smeta ova reklama garniera prevelika je i stvarno se lose uklapa u dizajn dosad je sve bilo mocno znam da se tako mora zaraditi i odrazati portal ali .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Prvo,nisam se tebi obratio nego adminu.Edin TM87 je napisao/la: Mozes, pisi po sportskim temama i o sportu, a ne tvoje gluposti na podforumu "diskusije", gdje imas vise od pola svojih postova, a na chatu trecinu.
Drugo,sta ti meni imas govoriti gdje ja da pisem,MATERE TI ? Vidis da te ne gotivim i hajmo odma na njega,ne ide ti to dijete drago,ne ide

Vidim pratis moje postove,hvala ali ne treba vjeruj.Dobro znam sta pisem i gdje pisem.Kao sto @tmac kaze za razliku od tebe nisam nikog uvrijedio

Trece,KAD NA OVOM FORUMU PRIJE REGISTRACIJE BUDE PISALO DA JA NE SMIJEM IMATI VISE POSTOVA NA TEMI CHAT ILI NEKOJ DRUGOJ "SPAMERSKOJ" NEGO NA TEMAMA O SPORTU,ONDA MI SE JAVI !
Ja i ti smo zavrsili davno,a ja radi tvojih gluposti nemam namjeru da ulazim u vece rasprave

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Vjecna Robija, stvarno si dosadan na ovoj temi. Ja uvijek mislim neko nešto korisno napisao, kad ono opet ti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato sto je ovo SPORTSKI FORUM SPORT i pricat ce se o sportu, ja pisem o messiju, messi je SPORTAS, a ti pricas ba kako si se napio po chatu, koga ba briga za to, pojma nemas o sportu, sjeti se bolan kako sam te der'o na conkvistador.rs, pa nisi znao kako se Karembu zoveVjecna Robija je napisao/la:Prvo,nisam se tebi obratio nego adminu.Edin TM87 je napisao/la: Mozes, pisi po sportskim temama i o sportu, a ne tvoje gluposti na podforumu "diskusije", gdje imas vise od pola svojih postova, a na chatu trecinu.
Drugo,sta ti meni imas govoriti gdje ja da pisem,MATERE TI ? Vidis da te ne gotivim i hajmo odma na njega,ne ide ti to dijete drago,ne ideAko ti vec toliko smetam lagano me ignoriraj i to je to.
Vidim pratis moje postove,hvala ali ne treba vjeruj.Dobro znam sta pisem i gdje pisem.Kao sto @tmac kaze za razliku od tebe nisam nikog uvrijedio![]()
Trece,KAD NA OVOM FORUMU PRIJE REGISTRACIJE BUDE PISALO DA JA NE SMIJEM IMATI VISE POSTOVA NA TEMI CHAT ILI NEKOJ DRUGOJ "SPAMERSKOJ" NEGO NA TEMAMA O SPORTU,ONDA MI SE JAVI !
Ja i ti smo zavrsili davno,a ja radi tvojih gluposti nemam namjeru da ulazim u vece rasprave

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Edin TM87 je napisao/la:pa nisi znao kako se Karembu zove
To je onaj Džordž Karambu, jel? Što je oženio onu Slovačku manekenku

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ti na barcinoj temi ne pises ni o cemu..to ti je valjda jasno..Edin TM87 je napisao/la: Zato sto je ovo SPORTSKI FORUM SPORT i pricat ce se o sportu, ja pisem o messiju, messi je SPORTAS, a ti pricas ba kako si se napio po chatu, koga ba briga za to, pojma nemas o sportu, sjeti se bolan kako sam te der'o na conkvistador.rs, pa nisi znao kako se Karembu zove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti kad napises:
''lessi je narkoman'' ili kad se nadovezes na neku rijec od pajsera,nije nista vrijednije od njegovog posta na chatu..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Slazem se sa T-MACom,
ovaj lik je zesci provokator, i on dos'o da tuzaka nekoga
Evo da je neko drugi, pa hajd' ...

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Sve je ovo tacno,sportski je forum.Ali zasto ti pises na chatu,zasto tvoj haver pise na chatu ? Zasto si prije konstantno visio na chatu ? Moje djete drago molio si da se chat otvori a sad nesto pricas i balis ovdje.Najveci provokator.A o tom kvizu nemam sta raspravljati,dokazao si se sa svojim odgovorima.Ne bitno je to bitno je da si SRAMOTA !Edin TM87 je napisao/la: Zato sto je ovo SPORTSKI FORUM SPORT i pricat ce se o sportu, ja pisem o messiju, messi je SPORTAS, a ti pricas ba kako si se napio po chatu, koga ba briga za to, pojma nemas o sportu, sjeti se bolan kako sam te der'o na conkvistador.rs, pa nisi znao kako se Karembu zove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Vitual
Moram odgovoriti jer sam prozvan
Stocanine, ja vrlo rijetko provociram, k'o sto i vi provocirate na temama kluba koji su rivali vasem! A kad provociram, provociram o sportu u granicama normale, a on nek' ide na gamers.ba ili sta ja znam gdje, pa nek' pise gluposti...mandraX je napisao/la:Slazem se sa T-MACom,
Ovaj forum bi bio prejak i bez diskusija, al' ljuti se @legenda sto se zalazem da se ukine chat pa necu

Taj.Virtu4l je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:pa nisi znao kako se Karembu zove
To je onaj Džordž Karambu, jel? Što je oženio onu Slovačku manekenku

- legenda reala
- Kontakt:
Šta se javljaju ova dva manijaka ,inače poznata kao najveći provokatori ovdje
,a Emir im je nešta opasno stao na žulj pa ga prozivaju
PS ne kvarite mi ugled foruma ,sa ovim tužakanjima jeste čuli

PS ne kvarite mi ugled foruma ,sa ovim tužakanjima jeste čuli

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja molio da se otvori chatVjecna Robija je napisao/la:Sve je ovo tacno,sportski je forum.Ali zasto ti pises na chatu,zasto tvoj haver pise na chatu ? Zasto si prije konstantno visio na chatu ? Moje djete drago molio si da se chat otvori a sad nesto pricas i balis ovdje.Najveci provokator.A o tom kvizu nemam sta raspravljati,dokazao si se sa svojim odgovorima.Ne bitno je to bitno je da si SRAMOTA !Edin TM87 je napisao/la: Zato sto je ovo SPORTSKI FORUM SPORT i pricat ce se o sportu, ja pisem o messiju, messi je SPORTAS, a ti pricas ba kako si se napio po chatu, koga ba briga za to, pojma nemas o sportu, sjeti se bolan kako sam te der'o na conkvistador.rs, pa nisi znao kako se Karembu zove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Vitual
Moram odgovoriti jer sam prozvan

Ne mogu da vjerujem, ja sam molio admina na pp da zatvori chat, zbog tol'kog spama i hvala Bogu poslusao me, al' isti je opet otvoren i opet se spama, ja nikad ne pisem nista po chatu, osim kad me @legenda reala i @Virtu4l prozovu tamo! Sad necu vise nista napisat' na podforumu "Diskusije" osim na temi najsmjesniji postovi.
Otvorit' cemo temu "Najgluplji postovi"
Tu ces da budes glavna uloga, ti i tvoj idol...
Opet ovaj Stocanin, dosadan si sa pajom bolan, shvati to, ne fermam te ni 2%, cuj idol, pa ptice znaju da sam se malo zajebav'o prije sa terminima: Dominacija, poluklub, vodja itd... I isfuralo, nisam to uz'o usta 4-5 mjeseci...mandraX je napisao/la:Otvorit' cemo temu "Najgluplji postovi"
Edin TM87 je napisao/la: ne fermam te ni 2%

Necu moc' zaspat.

jesi li ti onaj sto je napisao na barcinoj temi da ces da provociras nakon sto barca ispadne od arsenala, pa makar i dobio 100 banova ??Edin TM87 je napisao/la:Opet ovaj Stocanin, dosadan si sa pajom bolan, shvati to, ne fermam te ni 2%, cuj idol, pa ptice znaju da sam se malo zajebav'o prije sa terminima: Dominacija, poluklub, vodja itd... I isfuralo, nisam to uz'o usta 4-5 mjeseci...mandraX je napisao/la:Otvorit' cemo temu "Najgluplji postovi"
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Jesam. Ipak je Arsenal ispao...jasmin256 je napisao/la:jesi li ti onaj sto je napisao na barcinoj temi da ces da provociras nakon sto barca ispadne od arsenala, pa makar i dobio 100 banova ??Edin TM87 je napisao/la:Opet ovaj Stocanin, dosadan si sa pajom bolan, shvati to, ne fermam te ni 2%, cuj idol, pa ptice znaju da sam se malo zajebav'o prije sa terminima: Dominacija, poluklub, vodja itd... I isfuralo, nisam to uz'o usta 4-5 mjeseci...mandraX je napisao/la:Otvorit' cemo temu "Najgluplji postovi"

ps necu da spamam vise ovde, misljenja sam da ce admin pobrisat sve ovo...
robija nabija postove, treba i ovu temu zatvorit

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 25 jul 2011, 00:40, ukupno mijenjano 2 puta.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati kakve ti gluposti pises.
Samo jedno,CHAT na ss.ba postoji ima preko 2 godine i ti nasao neka pravila uvodit.Uostalom provokator si nemam sta s tobom vise pricat.Ako imas sta pisi na pp
Samo jedno,CHAT na ss.ba postoji ima preko 2 godine i ti nasao neka pravila uvodit.Uostalom provokator si nemam sta s tobom vise pricat.Ako imas sta pisi na pp
najpametnije bi bilo banovati sve koji učestvuju u ovoj diskusiji. uključujući i mene što ponekad odgovaram na pitanja vrlih pitaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.