FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 24 jul 2011, 18:26

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ni slucajno dozvoliti da nam jos jedan Stojicev igrac uleti u klubu(osim ako nije Lekovic :lol:,mada moze i Luka proci kada se oporavi ;) ),to bi bila jos jedna u nizu katastrofalnih odluka,ionako mi i sada Kaludjerovica pravimo da bi Rad mogao opasno da zaradi na njemu.
Znaci poenta je da nam ne trebaju samo Radovi igraci nego uopste Stojicevi kojih ima koliko hoces,kako u zemlji tako i u inostranstvu.
Bitno je da ne dolaze direktno iz Rada,zbog klauzula u ugovoru koje su blago receno ocajne a na sta nasa uprava naseda samo tako. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jul 2011, 00:26

Za ono sto sam uspio da vidim vs Spanaca, Causic mi se pravo svidio! Vidi se da je tehnicki dobro potkovan, da ima neki shmekerski stil igre i da je dobro gradjen...Ima neki spoj veoma dobrih tehnicko-fizickih sposobnosti.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2011, 00:31

marconato je napisao/la:Za ono sto sam uspio da vidim vs Spanaca, Causic mi se pravo svidio! Vidi se da je tehnicki dobro potkovan, da ima neki shmekerski stil igre i da je dobro gradjen...Ima neki spoj veoma dobrih tehnicko-fizickih sposobnosti.
Nije ono njegov pravi potencijal.Juce sam rekao da sam nasu tekmu gledao u kombinaciji sa Hajduk-Barca te da nisam video sve stvari ali koliko sam uspeo da primetim Causic je juce igrao levo krilo,sto je jos jedna od nelogicnosti Govedarice jer je momak klasicni play sa mogucnosti da igra na poziciji centralnog veznjaka(Cava Dimitrijevic),a tek onda da ga saljemo na krilo,tu bi ulogu mnogo bolje odradio jos jedan biser nase skole Jankovic koji je takodje klasicni play.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jul 2011, 00:37

Ma znam sta 'pricas'...Nego, interesuje me sto nikako ne forsiraju ovog Ozegovica ?! Lik je stariji od Micka i Fice, a nesto njega najmanje forsiraju...cak sam negdje procitao da bi cak mogao i otici ?!

edit: utripovao sam da je decko '92 godiste... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2011, 00:47

marconato je napisao/la:Ma znam sta 'pricas'...Nego, interesuje me sto nikako ne forsiraju ovog Ozegovica ?! Lik je stariji od Micka i Fice, a nesto njega najmanje forsiraju...cak sam negdje procitao da bi cak mogao i otici ?!

edit: utripovao sam da je decko '92 godiste... ;)
O Ozegovicu ne znam sta da mislim jednostavno.Voleo bih da je tu na pripremama da oseti treninge,ali opet mislim da nam nije preterano potreban ove sezone.Nema sumnje da je veliki talenat,momak je rekao da ostaje ima neki dogovor sa Robijem koji nije pusten u javnost i zbog toga ja verujem da ce on da uleti u prvi tim.Ima odlicne predispozicije da uspe i trenutno je jedan od najtalentovanih napadaca Srbije.
Sa druge strane Micko je vec pa formiran igrac,ima u njemu jos talenta za napredovanja,ali je od ostalih "Sopocana" odmakao,cak mi ni Nakata pored njega ne deluje kao igrac dostojan prvog tima,dok je mali Fico tu samo da bi osetio vec sada kako je raditi sa najstarim jer se radi o verovatno najtalentovanijem igracu koga je Srbija izbacila u poslednjih ko zna koliko godina.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jul 2011, 00:53

Da da, kaze onaj trener sto su mu 'kroz ruke' prosli Jugovic, Stankovic, Vidic...da se u poslednjih 20 god ovakav talenat nije pojavio... ;)

Ma to je formula za uspjeh! Forsirati nase klince, da polako stasaju uz Kovacevica ili Evandra, pa ih posle, kad ostave traga u Zvezdi, prodati za masne pare, a ne ko Cosica, Milanovica, Djuricica...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jul 2011, 17:59

Fudbaleri Crvene zvezde će danas održati poslednji trening pred sutrašnji polazak u Letoniju na prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za LE saVentspilsom.

Čarter let kojim će crveno-bela ekspedicija krenuti put Letonije je u utorak popodne. Nakon sletanja u Rigi, naše igrače očekuje put autobusom od oko 180 kilometara do Ventspilsa.

Očekuje se da šef stručnog štaba Robert prosinečki verovatno danas saopšti imena fudbalera na koje će računati za utakmicu koja se igra u četvrtak od 18 sati.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 jul 2011, 20:25

devilovski, kakav je ovaj ventspils, kvota od 2 mi djeluje super na vas :roll:

p.s. za kafu se jos nisi javio, al neka neka :D
nema potpisa

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 25 jul 2011, 22:34

Od sutra se može rezervisat karte za utakmicu u Beogradu, naravno članovi Zvezde imaju prednost i po jednoj kartici moguće je rezervisati 4 karte.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 00:03

Admir_Sa je napisao/la:devilovski, kakav je ovaj ventspils, kvota od 2 mi djeluje super na vas :roll:

p.s. za kafu se jos nisi javio, al neka neka :D
Ma kvota 2 je ekstra,cini mi se da su nas malo podcenili,odnosno precenili Ventspils bas kao Vaduz-Vosa kada je ista kvota na 2 bila.Mada ja po obicaju igram 1x i tu ce kvota oko 1.8 biti. ;)

Za kafu jbg nemam vremena,kad je sunce 'ajmo vani sta cemo u kuci,kada je ovako kisa ne ide mi se nigde i tako,pokusacemo nesta smisliti ali ne verujem da cu stici brzo idem nazad. :(

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jul 2011, 13:22

Na Ventspils idemo bez prva i jedina 4 stopera...veselo :D

Vilotić ostao u Beogradu

Na put u Letoniju na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ventspilsa kreću golmani Bajković i Vesić, odbrambeni igrači Mikić, Stojković, Tošić, Reljić, Mijailović, Ignjatijević, vezisti Evandro, Dimitrijević, Kadu, Vešović, Janković, Savio, Jeremić, Kovačević i napadači Mezenga, Borha, Kaluđerović i Lazović. Na spisku, dakle, nema Adija i Vilotića koji su počeli da plaćaju danak disciplinskim prekršajima.

- Ne bih sada pričao o Adiju i Vilotiću. Spisak putnika sve govori. Videćemo šta će biti u budućnosti - kratak je bio Prosinečki.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2011, 13:53

To se zove napraviti festu od utakmice. :lol:
Dakle vec mogu naslutiti sastav:

-----------Bajkovic---------------

---Mikic---Micko---Tosic---Reljic---

-----------Kovacevic------------

------Dimitrijevic-----------------

--lazovic-----------Evandro---------Borja----

----------Kaludjerovic---------------------

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jul 2011, 18:28

Je l' bilo grobara na ovoj uakmici :mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jul 2011, 19:09

Jeste, samo su zaboravili zvucnike... :D ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jul 2011, 20:13

marconato je napisao/la:Jeste, samo su zaboravili zvucnike... :D ;)

:mrgreen: :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jul 2011, 00:49

alan_kardec je napisao/la:
marconato je napisao/la:Jeste, samo su zaboravili zvucnike... :D ;)

:mrgreen: :mrgreen:
Dolaze oni uvek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Svrate odgledaju ekipu od preko puta kako postavlja navijacke standarde i odu posle :mrgreen: :mrgreen:

Inace u ovom kvartu iza severne tribine koji se vidi na klipu,pa i jos malo gore ,tu je glavni brat,nas brat Kolega :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2011, 01:05

Upravo to samo sto niko ne zna odavde tacno gde ja zivim,ja sam njima rekao od Autokomande pa do kraljevske palate. :lol:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 jul 2011, 01:07

Pa ti si izgleda blizu "fudbalski to je hram"... :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jul 2011, 15:43

Devil je napisao/la:Upravo to samo sto niko ne zna odavde tacno gde ja zivim,ja sam njima rekao od Autokomande pa do kraljevske palate. :lol:
:mrgreen: :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jul 2011, 15:48

Kazu da Zvezda dovodi nekog Crnogorca,Luku Ćulafića(16) :?: A videh i da je Robi odbio HNS ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.