ja izašao 7. minuta prije kraja bilo 1-3, tko je dao dva posljednja gola za Zvijezdu?bondich je napisao/la:zvijezda sloboda 3:3
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ristić i Mašić. Uglavnom dobra utakmica.sony_91 je napisao/la:ja izašao 7. minuta prije kraja bilo 1-3, tko je dao dva posljednja gola za Zvijezdu?bondich je napisao/la:zvijezda sloboda 3:3
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
tako je ona 9. u drugom dijelu susreta, mislim da on nije za Zvijezdehusein veličanstveni je napisao/la:Ristić i Mašić. Uglavnom dobra utakmica.sony_91 je napisao/la:ja izašao 7. minuta prije kraja bilo 1-3, tko je dao dva posljednja gola za Zvijezdu?bondich je napisao/la:zvijezda sloboda 3:3
-
- Kontakt:
ko ja zabio za Slobodu osim Jogeta
za nas ce bit veliki plus ako budemo na sredini tabele
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ONA 9 JE JE NEKI SLOBODAN IZ NEKE DUBICE
TAKO JE BAR MENI REKAO
ZVIJEZDA JE DOBRO TRCALA, BAR JE NATRCALA SLOBODU... ALI ZAR NIJE SRAMOTNO GUITI 3-1 OS RASTIMENE EKIPE KOJA NEMA NI ZA KIFLE...
NEZZZ KAKO SU OSTALI VIDJELI UTAKMICU, ALI ONAJ MAKEDONAC BI MOGAO BITI OD KORISTI... NISAM SIGURAN KO JE IGRAGO DANSA DESNOG BEKA... UGLAVNOM BROJ 3, DANAS JE ISPADAO NENORMALNO, I JA BI GA MOGAO PROCI....
SLEDECA UTAKMICA JE PROTIV KOZARE ZA 3 ILI 4 DANA NA BANJI, A POSLJE TOGA IGRA SE SA MODRICOM... TO MI JE REKAO MAŠIĆ....

ZVIJEZDA JE DOBRO TRCALA, BAR JE NATRCALA SLOBODU... ALI ZAR NIJE SRAMOTNO GUITI 3-1 OS RASTIMENE EKIPE KOJA NEMA NI ZA KIFLE...
NEZZZ KAKO SU OSTALI VIDJELI UTAKMICU, ALI ONAJ MAKEDONAC BI MOGAO BITI OD KORISTI... NISAM SIGURAN KO JE IGRAGO DANSA DESNOG BEKA... UGLAVNOM BROJ 3, DANAS JE ISPADAO NENORMALNO, I JA BI GA MOGAO PROCI....
SLEDECA UTAKMICA JE PROTIV KOZARE ZA 3 ILI 4 DANA NA BANJI, A POSLJE TOGA IGRA SE SA MODRICOM... TO MI JE REKAO MAŠIĆ....
ma kakva te sredina tabele nadje,momci su dobro odigrali kakvo je vrijeme bilo,jest da ima gresaka ali da se to srediti ...bondich je napisao/la:za nas ce bit veliki plus ako budemo na sredini tabele
Radulović Aleksandar je broj 9emir_dj je napisao/la:ONA 9 JE JE NEKI SLOBODAN IZ NEKE DUBICE![]()
![]()
![]()
![]()
TAKO JE BAR MENI REKAO
![]()
![]()
![]()
ko je danas bio onaj igrac sa brojem 16 ?
gubit 3:1 od ekipe koja jos ne trenira nego samo odigravaju utakmice...zalosnoFCL7 je napisao/la:ma kakva te sredina tabele nadje,momci su dobro odigrali kakvo je vrijeme bilo,jest da ima gresaka ali da se to srediti ...bondich je napisao/la:za nas ce bit veliki plus ako budemo na sredini tabele
Bijelo-crvena polja zvijezdina
DANAS SA BROJOM 9 JE BIO TAJ SLOBODAN... MOZDA GRIJESIM... PRICAO SAM SA MOMKOM SA TRIBINE I ONDA JE ON USAO U DRUGOM POLUVREMENU...I CINI MI SE DA JE OBUKAO DRES SA BROJEM 9
u slobode igrala ekipa od prosle sezone,a u zvijezde mjesan sastav,to se jos uigrava ,jbg pun nam stadion trenerabondich je napisao/la:gubit 3:1 od ekipe koja jos ne trenira nego samo odigravaju utakmice...zalosnoFCL7 je napisao/la:ma kakva te sredina tabele nadje,momci su dobro odigrali kakvo je vrijeme bilo,jest da ima gresaka ali da se to srediti ...bondich je napisao/la:za nas ce bit veliki plus ako budemo na sredini tabele
NIJE PUNA TRIBINA TRENERA, NEGO GOVORIMO REALNO... JBG JE OSTALA GOTOVO BEZ POLA EKIPE... PA NAM UVALE 3 KOMADA...
pise ti gore u sastavu protiv granicara da je radulovic aleksandar ...emir_dj je napisao/la:DANAS SA BROJOM 9 JE BIO TAJ SLOBODAN... MOZDA GRIJESIM... PRICAO SAM SA MOMKOM SA TRIBINE I ONDA JE ON USAO U DRUGOM POLUVREMENU...I CINI MI SE DA JE OBUKAO DRES SA BROJEM 9
momak iz dubice momak ima 19 godina al igra jbttFCL7 je napisao/la:ko je danas bio onaj igrac sa brojem 16 ?
emir_dj je napisao/la:ONA 9 JE JE NEKI SLOBODAN IZ NEKE DUBICE![]()
![]()
![]()
![]()
TAKO JE BAR MENI REKAO
![]()
![]()
![]()
Broj 3 je Nezić.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
dali netko od vas zna tko je onaj momak sa brojem 16 sto je igro u drugome poluvremenu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
taj momak je iz dubice igro je polu spica ja mislimnedžad je napisao/la:dali netko od vas zna tko je onaj momak sa brojem 16 sto je igro u drugome poluvremenu
jos uvijek nemamo pravog napadaca sve veznjaci i poluspicevi... ristic ne moze sam u napadu prespor je...
Nije da se hvalim ali ja sam iz Gradačca...
-
- Kontakt:
To bi nam mogao biti najveci problem u prvenstvu.Imati u rosteru igraca za slijedecu sezonu samo jednog napadaca je suludo.Jovic je rekao poslije dolaska Omica da to nije posljednje Zvijezdino pojacanje i da ce doci jos 2 ili 3 igraca.Prvi od njih je Oliver Peev,cekamo jos jednog ili dvojicu pravih pojacanja.Sigurno ce to biti jedan napadac i mozda jos jedan stoper.Najjaci dio tima nam je vezni red i tu smo dobro pokriveni, pa mislim da nece biti dolaska veznih igraca.elemental je napisao/la:jos uvijek nemamo pravog napadaca sve veznjaci i poluspicevi... ristic ne moze sam u napadu prespor je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.