Jao poslije onakvog duela ubacisea Chlichy-a nazad , nisu normalni majke mi .... covjek imao ondje maltene potres mozga ..
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije se jos ulogirao izgleda
Jao poslije onakvog duela ubacisea Chlichy-a nazad , nisu normalni majke mi .... covjek imao ondje maltene potres mozga ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj što je @Edin- postavio ne štopa. Barem ne štopa kod mene. Ostali su mi opasno štopali.Sexmachineboy je napisao/la:Daj neki dobar link svi štopaju..![]()
Ili ako neko gleda na spocastu, to bi bilo najbolje da kaže koji kanal.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
Jest ovaj Silva sebican u pm 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Sexmachineboy
- Kontakt:
I meni svi ovi ostali štopaju, ovaj nisam ni vidio odmah. Sad ću probati.Monolog je napisao/la:Ovaj što je @Edin- postavio ne štopa. Barem ne štopa kod mene. Ostali su mi opasno štopali.Sexmachineboy je napisao/la:Daj neki dobar link svi štopaju..![]()
Ili ako neko gleda na spocastu, to bi bilo najbolje da kaže koji kanal.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Ponos Torina
- Kontakt:
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 48bac38a06
oni streanivu svi koce evo jedan odlican uzivajte
oni streanivu svi koce evo jedan odlican uzivajte
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Fkt, izgleda kao da mu ne daju loptu. Sve oko njega. Svaki centrasut treba u "kazan" da ide, a svi znamo kakav je tu nas "Big ED" !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koja penalčina. Jbt, u ovih 20+ minuta su se mogla povrijediti oba beka City-ja.
Što se tiče Džeke, izgleda da će se on dobro slagati sa Clichy-jem. Barem se tako meni čini. Helem, par puta su ga pokušali uposliti dubinskim loptama i(li) centaršutevima, al' to je bilo neprecizno. Silva i Richards najprimjećeniji kod City-ja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon Toure-a, sad Richardsu stradalo koljeno
Gadno ..
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj penal je bio u stilu Alena Škore.Monolog je napisao/la:Koja penalčina. Jbt, u ovih 20+ minuta su se mogla povrijediti oba beka City-ja.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jedini koji mi ne trza do sada.
http://www.usagoals.com/live/13412-la-g ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.usagoals.com/live/13412-la-g ... tv/gratis/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
De nisam gledao prvo poluvreme tek sam sad unisao. Daj neko mi resume od Dzeke i utakmice.
Koja bomba Dzeke
..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jace Edine. Traljavo je to!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sreca neudari jace mogo je mrezu probit

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Al ista prica ko iz prosle sezone,sta uradi sam dobro i jest ovi skoti nedaju lopte pogotova silva konj!
jel to go?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
hahahahaha umiremmmm ....
odma Manchini ga mijenja hahaha
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 24 jul 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.