CS sa petchom p48
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
AikidoDylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
cuo sam da su yebeni treninzi, a cilj svega je ustvari da te nauce da namlatis covjeka za 2-3 sekunde
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kung fuDylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Treniraj kung-fu. Al' treniraj duže od 3 mjeseca, jer za pola godine su tek lekcije o nestajanju.Dylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Puma,kakav aikado,nema toga kod nas,samo boks i kun-fu
Monoloze ne zafrkaji,jos od kako si na temi Bayerna napisao da ne zelis vidjeti ruske ekipe u ligi prvaka imam te na piku,potrazit cu te za 3 mjeseca
Monoloze ne zafrkaji,jos od kako si na temi Bayerna napisao da ne zelis vidjeti ruske ekipe u ligi prvaka imam te na piku,potrazit cu te za 3 mjeseca
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Gled'o sam ja trening Aikida,jbt ono nikada ne bih trenirao,kad sam gledao sta im trener radi ja se sjeb'o,hvata noz koji je bacen ostricom prema njemu.Puma je napisao/la:AikidoDylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
cuo sam da su yebeni treninzi, a cilj svega je ustvari da te nauce da namlatis covjeka za 2-3 sekunde
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj prika je u Njemačkoj trenir'o kung-fu. Prvih mjesec dana samo traženje nekog unutrašnjeg mira, jbt. Tek poslije su počeli sa nešto ozbiljnijim treninzima i borbenim vještinama.
Momak se zapit'o da nije pogriješio, te da slučajno nije doš'o na kurs za Zen-majstora il' tako nešto.
Btw, samo ti dođi, ima da te dočeka 1.90 m čistog čelika.
Btw, samo ti dođi, ima da te dočeka 1.90 m čistog čelika.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
It's not the size of the dog in fight, it's the size of the fight in the dog
Pogledaj mi profilnu na fejsu,sve ti je jasno sta mi je trenutna zanimacija,bolje da i ti ova 3 mjeseca utrosis u borilacke vjestine i teretanu da mi barem bude zanimljivo
Pogledaj mi profilnu na fejsu,sve ti je jasno sta mi je trenutna zanimacija,bolje da i ti ova 3 mjeseca utrosis u borilacke vjestine i teretanu da mi barem bude zanimljivo
Muay thai je po meni najjaca borilacka vjestina ,mada u danasnje vrijme ide prvo pistolj ,pa noz pa tek onda saka. Tako da djabe da si Bruce Lee.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pa meni je jedan lik koji trenira aikido reko da ih trener suta nogama
to valjda ima 5 levela ja mislim, i kako napredujes sve zayebanije ostrice i oruzja dolaze
i da, zastita za jaja su obavezna oprema
to valjda ima 5 levela ja mislim, i kako napredujes sve zayebanije ostrice i oruzja dolaze
i da, zastita za jaja su obavezna oprema
Call the coroner!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
RealOne player je najbolji. Instaliras, udjes na youtube i iznad svakog klipa ti pise download. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- legenda reala
- Kontakt:
Oj što se ismijah čitajući prethodne postove ,džaba vam ba te vještine kad vas ja ufatim i mlatim ko konje kad hoću
a ne treniram ništa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Vjecna Robija
- Kontakt:
pijaaaaaaaaaanac sam biooooooooooooooooooooooo
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Jah, ovih sisara na ovoj Copa America...relaxirajuce 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako ces samo 3 mjeseca trenirati onda ti je boks bolja opcija jer je najjednostavniji od borilacki sportova i puno ces spreminiji i bolji u tuci biti od boksa za 3 mjeseca nego li od kung fua.Dylan Dog je napisao/la:Ne znam sta da pocnem trenirati,dvoumim se izmedju boksa i kunf-fua,pitam se za 3 mjeseca treniranja s kojom bi vjezbom mogao bolje izudarati nekoga
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Kako se piše srce na poruci u mobitelu znam da je <3,ali kako ide ovaj < na mobu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gdje je legenda reala ?
Bem ti ovu kisu,pozelio sam sunce
Bem ti ovu kisu,pozelio sam sunce
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
(L) znam ja vecinu tih napametLBJ MVP je napisao/la:Kako se piše srce na poruci u mobitelu znam da je <3,ali kako ide ovaj < na mobu![]()
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 11 gostiju.