NK Široki Brijeg
- florin cernat
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
iako je off topic zna li itko ovu podskupinu s kim bi hajduk mogao zapast ili gdje se mogu vidjeti te podskupine??? mene vise od znatizelje privlaci jer nisam bas neki optimist ali eto...
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
Moguci protivnici Hajdukaflorin cernat je napisao/la:iako je off topic zna li itko ovu podskupinu s kim bi hajduk mogao zapast ili gdje se mogu vidjeti te podskupine??? mene vise od znatizelje privlaci jer nisam bas neki optimist ali eto...
Lille (FRA),
Odense (DEN),
Braga (POR),
Aberdeen (SCO)
Žilina (SVK)
Sry na OFF

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- florin cernat
- Kontakt:
auu dobro skroz samo ne lille sorry na off topicu!!!!miky_hz je napisao/la:Moguci protivnici Hajdukaflorin cernat je napisao/la:iako je off topic zna li itko ovu podskupinu s kim bi hajduk mogao zapast ili gdje se mogu vidjeti te podskupine??? mene vise od znatizelje privlaci jer nisam bas neki optimist ali eto...
Lille (FRA),
Odense (DEN),
Braga (POR),
Aberdeen (SCO)
Žilina (SVK)
Sry na OFF
- florin cernat
- Kontakt:
http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 47068.html evo ovdje imaju sve podskupine, ali AKO siroki prođe ovi petrovac je izgubio 2:1 od ciprana i oni imaju sanse da prodju mogli bi zapasti s njima to bi bilo onda extra!!!
Vještacflorin cernat je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 47068.html evo ovdje imaju sve podskupine, ali AKO siroki prođe ovi petrovac je izgubio 2:1 od ciprana i oni imaju sanse da prodju mogli bi zapasti s njima to bi bilo onda extra!!!

I ko se nad'o ale...
anorthosis/ fk. petrovac
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- florin cernat
- Kontakt:
kao sto sam zelio heheheh petrovac-ciprani
Potpisujem ili je niko drugi nego vidovita DžemilaSova je napisao/la:Vještacflorin cernat je napisao/la:http://www.uefa.com/competitions/uefacu ... 47068.html evo ovdje imaju sve podskupine, ali AKO siroki prođe ovi petrovac je izgubio 2:1 od ciprana i oni imaju sanse da prodju mogli bi zapasti s njima to bi bilo onda extra!!!

zdrijeb je odlican za nas ove godine...amo d prođemo Sturm..Petrovac se može proći a i anarthosis nije kao prošle godine...prizeljkivao sam Bilbao, barem atraktivan..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
odican zdrijeb za sve BiH klubove osim Zrinjskog, iako je veoma atraktivan protivnik..
Koliko sam optimističan da će Široko proći Šturma toliki sam pesimista što se Anarthosisa tiče. Dosta jači od Šturma.
Ja bih bio presretan da koji god naš klub završi u grupnoj fazi Evropske lige...A zamislite da svi prođu...haha...Imali bismo više predstavnika,nego Talijani,Nijemci itd...
- florin cernat
- Kontakt:
ja sam prezadovoljan široki je dobio najlakse protivnike sto je mogao, ovi ciprani su prvu dobili 2:1 sto daje velike sanse petrovcu, hajduk mi je dobio žilinu najvjerojatnije ma EXTRA odlicno pre pre pre prezadovoljan sam!!!!
Što reče neko, jel ostao neko u toj slovačkoj ligi da se nije kvalifikovao za Evropu ove godine...florin cernat je napisao/la: hajduk mi je dobio žilinu najvjerojatnije
I ko se nad'o ale...
po čemu..nije to vise onaj anarthosis koji je igrao Ligu prvaka...tu su oni negdjeRz88 je napisao/la:Koliko sam optimističan da će Široko proći Šturma toliki sam pesimista što se Anarthosisa tiče. Dosta jači od Šturma.
trener barbaric jos jednom dokazao svoju kvalitet i strucnost. bez njega i sa katalinicem siroki bi vec u prvom kolu bio van takmicenja. cak bi se moglo reci bh kopija feliksa magata
pa dobro ostaje ako Bog da da vidimo.
- el-fighter
- Kontakt:
Dakle ako prođete Sturma mogući protivnici su Anorthosis i Petrovac, ekipe sa kojima se možete ravnopravno nositi. No nebi trebali da se zamarate mogućim protivnicima, nego treba da se skoncentrišete na uzvrat protiv Sturma. SRETNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Kao prvo da se osvrnem na clanove foruma koji daju podršku mom tj našem klubu a u stvari ne navijaju na njega i zahvalim se na tomu ali isto tako ovim sero... koji navijaju za Sturm i koji su se radovali na 2-0 "mogu samo da nam puš... oni što nas nevole" a bilo je takvih i na stadionu u dresaovima Želje i BiH te zastavama BiH u ruci uz pjesmu gazi ustaše (ne izdvajam napamet jer su bili 30m od mene naravno razdvojeni kavezom ) ,ali ustvari tko ih jeb...e . Evo ja upravo stigao iz Graza , dojmovi : drugo poluvrijeme najboljih 45 min.koje je Široki ikada odigrao, atmosfera na stadionu vrhunska , 9000 ljudi, 100-150 škripara u kavezu + 200 navijača Širokog po ostatku stadiona. Sve prošlo bez ikakvih problema osim ovih par idiota koje sam već prije spomenuo .Kombi s mojom ekipom nakon otriježnjenja stigao u mirnu luku(Široki) svi živi i zdravi .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Orvel, TheTruth34 i 28 gostiju.