NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Odgodjena utakmica zvijezda sloboda zbog strajka igraca slobode !
Molim VAS može li neko ako bude išao danas na utakmicu u Tešanj(na turnir) da napiše detaljan izvještaj sa utakmice NK Zvijezda Gradačac - FK Sloga Doboj ? Ako može da napiše kompletne sastave i jedne i druge ekipe i ako može da postavi slike sa utakmice.Unaprijed hvala mu puno.Puno pozdrava od Markena.
Nogometni turnir Tešanj 2011
Autor : admin | 21.07.2011 | Kategorije: Sport | Komentari: 0 komentara| Čitanja: 63
U organizaciji nogometnog kluba TOŠK Tesanj 23 i 24.jula.2011 godine odigrat ce se nogometni turnir TEŠANJ 2011 gdje će uz domaćine gostovati prvaci Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke,Zvijezda iz Gradačca i Sloga iz Doboja.
Prva utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 16,30 sati gdje će igrati domaći TOŠK i Borac iz Banjaluke.
Otvaranje turnira je u 18,30 minuta
Druga utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 18,45 sati gdje će igrati Zvijezda iz Gradačca i Sloga iz Doboja.
Drugi dan turnira u nedjelju 24,jula.2011 godine u 16,30 sati će se odigrati utakmica za 3 i 4 mjesto a u 18,45 će se odigrati finalna utakmica.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu na turnir Tešanj 2011 godine.
Cijena ulaznice dnevne je 4 KM.Ekipa FK Željezničara odustala od nastupa na turniru u Tešnju.
Autor : admin | 21.07.2011 | Kategorije: Sport | Komentari: 0 komentara| Čitanja: 63
U organizaciji nogometnog kluba TOŠK Tesanj 23 i 24.jula.2011 godine odigrat ce se nogometni turnir TEŠANJ 2011 gdje će uz domaćine gostovati prvaci Bosne i Hercegovine Borac iz Banjaluke,Zvijezda iz Gradačca i Sloga iz Doboja.
Prva utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 16,30 sati gdje će igrati domaći TOŠK i Borac iz Banjaluke.
Druga utakmica se igra 23.jula.2011 godine u 18,45 sati gdje će igrati Zvijezda iz Gradačca i Sloga iz Doboja.
Drugi dan turnira u nedjelju 24,jula.2011 godine u 16,30 sati će se odigrati utakmica za 3 i 4 mjesto a u 18,45 će se odigrati finalna utakmica.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu na turnir Tešanj 2011 godine.
Cijena ulaznice dnevne je 4 KM.Ekipa FK Željezničara odustala od nastupa na turniru u Tešnju.
imal kakve novosti u vezi makedonca???
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
pa potpisao je na 36 mjeseci, e da i pristao je na sve Zvijezdine uslove ( to onako usput zbog pabiza)bondich je napisao/la:imal kakve novosti u vezi makedonca???
dobro je mislim da ce bit od velike koristiseven je napisao/la:pa potpisao je na 36 mjeseci, e da i pristao je na sve Zvijezdine uslove ( to onako usput zbog pabiza)bondich je napisao/la:imal kakve novosti u vezi makedonca???
Halo,bolan a sto zbog mene,,,,,Samo znam da je momak odlican i da nije bas JEFTIN nogometas I NEKA VAM BUDE OD KORISTIseven je napisao/la:pa potpisao je na 36 mjeseci, e da i pristao je na sve Zvijezdine uslove ( to onako usput zbog pabiza)bondich je napisao/la:imal kakve novosti u vezi makedonca???
pabizo je napisao/la:Halo,bolan a sto zbog mene,,,,,Samo znam da je momak odlican i da nije bas JEFTIN nogometas I NEKA VAM BUDE OD KORISTIseven je napisao/la:pa potpisao je na 36 mjeseci, e da i pristao je na sve Zvijezdine uslove ( to onako usput zbog pabiza)bondich je napisao/la:imal kakve novosti u vezi makedonca???
Hvala Pabizo znam da je od srca, ma ovo gore sam spomenuo samo zbog toga što si prije tvrdio da nije htio potpisati jer Zvijezda nudi kikiriki i da mu iz Tetova nude više, e pa sad je prihvatio kikiriki

dobar,dobar hocel bit jos kakvi novi imena??????????'Bosanski zmaj je napisao/la:? ПЕЕВ ! $ makedonav нова $ во " ?.
" onclick="window.open(this.href);return false;
samo da znaš da igraju koliko sam čuo juniori Zvijezdemarken je napisao/la:Molim VAS može li neko ako bude išao danas na utakmicu u Tešanj(na turnir) da napiše detaljan izvještaj sa utakmice NK Zvijezda Gradačac - FK Sloga Doboj ? Ako može da napiše kompletne sastave i jedne i druge ekipe i ako može da postavi slike sa utakmice.Unaprijed hvala mu puno.Puno pozdrava od Markena.

NK Zvijezda VS FK Granicar 5 : 0 strijelci dijelmic,halilovic,moranjkic,nezic i messi ja mislim da je messi dao
Čuj to? Gdje su igrali?dinooo je napisao/la:NK Zvijezda VS FK Granicar 5 : 0 strijelci dijelmic,halilovic,moranjkic,nezic i messi ja mislim da je messi dao
Inače, juniori Zvijezde na ovom turniru u Tešnju izgubili s 2:0 od Sloge iz Doboja.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
u brezovom polju sutra ipak ima utakmica prtiv slobode u pola 7MinistaR je napisao/la:Čuj to? Gdje su igrali?dinooo je napisao/la:NK Zvijezda VS FK Granicar 5 : 0 strijelci dijelmic,halilovic,moranjkic,nezic i messi ja mislim da je messi dao
Inače, juniori Zvijezde na ovom turniru u Tešnju izgubili s 2:0 od Sloge iz Doboja.
NK Zvijezda Gradačac
Memorijalno - revijalna utakmica - 90 godina F.K. "Graničar": 23.07.2011. god. - Subota
F.K. "Graničar" Brezovo Polje - N.K. "Zvijezda" Gradačac 0:5 (0:3)
-Golove za N.K. "Zvijezda" su postigli: Đelmić Ognjen (7), Halilović Emir (24), Moranjkić Jasmin (13), Muamer Nezić (3) i Nuhanović Samir (10)
-Žuti kartoni: (Graničar) - Damir Memišević (7), Semir Palamarević (14). (Zvijezda) Dragan Ristić (14).
-Crveni karton: Sinanović Mensur (4) - Graničar
-Ekipe su igrale u sastavima:
- F.K. "Graničar" : Arifović Edin (1), Hamidović Almir (3), Fazlić Mersed (17), Ubiparipović Saša (8), Sinanović Mensur (4), Bukeilović Ozren (15), Ubiparipović Goran (5), Palamarević Semir (14), Zahirović Elvir (6), Kukić Šemsudin (9), Zahirović Mustafa (10), Rašidović Ismar (16), Fazlić Jasmin (18), Hadžajlić Vedad (11), Memišević Damir (7), Sivac Damir (13), Husić Fejsal (2). Kapiten: Palamarević Semir (14)
- N.K. "Zvijezda": Smajić Raif (1), Omić Muhamed (23), Nezić Muamer (3), Labus Goran (12), Ristić Dragan (14), Husić Senad (8), Delić Armin (18), Đelmić Ognjen (7), Moranjkić Jasmin (13), Jusić Rusmir (15), Radulović Aleksandar (9) , Nuhanović Samir (10), Jakovljević Ivan (6), Peev Oliver (11), Mašić Eldin (21), Halilović Emir (24), Kojić Jovo (5), Hamzić Amir (20). Kapiten: Hamzić Amir (20)
Zahvaljujemo se ekipi N.K. "Zvijezda" Gradačac što su nam svojim dolaskom uveličali proslavu 90-og rođendana i želimo im puno sreće u prvenstvu!
F.K. "Graničar" Brezovo Polje - N.K. "Zvijezda" Gradačac 0:5 (0:3)
-Golove za N.K. "Zvijezda" su postigli: Đelmić Ognjen (7), Halilović Emir (24), Moranjkić Jasmin (13), Muamer Nezić (3) i Nuhanović Samir (10)
-Žuti kartoni: (Graničar) - Damir Memišević (7), Semir Palamarević (14). (Zvijezda) Dragan Ristić (14).
-Crveni karton: Sinanović Mensur (4) - Graničar
-Ekipe su igrale u sastavima:
- F.K. "Graničar" : Arifović Edin (1), Hamidović Almir (3), Fazlić Mersed (17), Ubiparipović Saša (8), Sinanović Mensur (4), Bukeilović Ozren (15), Ubiparipović Goran (5), Palamarević Semir (14), Zahirović Elvir (6), Kukić Šemsudin (9), Zahirović Mustafa (10), Rašidović Ismar (16), Fazlić Jasmin (18), Hadžajlić Vedad (11), Memišević Damir (7), Sivac Damir (13), Husić Fejsal (2). Kapiten: Palamarević Semir (14)
- N.K. "Zvijezda": Smajić Raif (1), Omić Muhamed (23), Nezić Muamer (3), Labus Goran (12), Ristić Dragan (14), Husić Senad (8), Delić Armin (18), Đelmić Ognjen (7), Moranjkić Jasmin (13), Jusić Rusmir (15), Radulović Aleksandar (9) , Nuhanović Samir (10), Jakovljević Ivan (6), Peev Oliver (11), Mašić Eldin (21), Halilović Emir (24), Kojić Jovo (5), Hamzić Amir (20). Kapiten: Hamzić Amir (20)
Zahvaljujemo se ekipi N.K. "Zvijezda" Gradačac što su nam svojim dolaskom uveličali proslavu 90-og rođendana i želimo im puno sreće u prvenstvu!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Dal ima danas utakmica sa Slobodom,u koliko i gdje

zvjezdas je napisao/la:Dal ima danas utakmica sa Slobodom,u koliko i gdje

Prema nezvaničnim info.danas na Banji u 18.00 Zvijezda-Sloboda
sad sam prico na messijem kaze da ima u pola 7 tekma protiv slobode na banjiemir_dj je napisao/la:![]()
![]()
zvjezdas je napisao/la:Dal ima danas utakmica sa Slobodom,u koliko i gdje![]()
![]()
jel tacno u pola 7,nemoj da bude ko prosli put u 6 ?dinooo je napisao/la:sad sam prico na messijem kaze da ima u pola 7 tekma protiv slobode na banjiemir_dj je napisao/la:![]()
![]()
zvjezdas je napisao/la:Dal ima danas utakmica sa Slobodom,u koliko i gdje![]()
![]()
prvo poluvrijeme zavrseno
ZVIJEZDA 1-1 SLOBODA 1-0 HUSIC 11min, 1-1 JOGUNCIC 28 min (11m)
ZVIJEZDA 1-1 SLOBODA 1-0 HUSIC 11min, 1-1 JOGUNCIC 28 min (11m)
zvijezda sloboda 3:3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.