Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Ma brate, ne shvata njih niko ozbiljno i ti njihovi postovi bili su u pocetku smijesni ali su za mjesec postali u najmanju ruku zalosni. Ti volis je li kada na njihovoj temi ljudi pisu kako su posteno izgubili i onda on dodje pise neke nebuloze koje ne bi dijete od 3 godine sastavilo? Ja ne.Rooney88 je napisao/la:Ne znam sto vama to smeta?Neka glumi ko sta hoce. Ja Paju licno smatram zanimljivim likom, njegovim postovima uvijek se dobro nasmijem i nevjerujem da ga neko shvata ozbiljno.
Taj koji Paju, CBH i slicne shvata ozbiljno taj ima problema a ne ostali ukljucujuci i doticne...
Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Guber, kraljguber90 je napisao/la:To je ravno izjavi, kada ti budes imao pamet i postovi ce ti biti smisleni, i jedno i drugo su nemoguce stvari, niti se Tevez vraca u Citiy, niti pamet u tvoju glavukimbo je napisao/la:kada se Tevez vrati da bude sam napadac bit ce ovo super opet.
Pomijesao si brate. Ja ne volim spam i tako te nepotrebne gluposti ali od Paje i CBH-a to mozes ocekivati tako da sam vec navikao na njihove nebuloze i postale su mi zanimljive, bar se dobro nasmijem. Daleko od toga da uzivam u njima.A_d_0 je napisao/la:Ma brate, ne shvata njih niko ozbiljno i ti njihovi postovi bili su u pocetku smijesni ali su za mjesec postali u najmanju ruku zalosni. Ti volis je li kada na njihovoj temi ljudi pisu kako su posteno izgubili i onda on dodje pise neke nebuloze koje ne bi dijete od 3 godine sastavilo? Ja ne.Rooney88 je napisao/la:Ne znam sto vama to smeta?Neka glumi ko sta hoce. Ja Paju licno smatram zanimljivim likom, njegovim postovima uvijek se dobro nasmijem i nevjerujem da ga neko shvata ozbiljno.
Taj koji Paju, CBH i slicne shvata ozbiljno taj ima problema a ne ostali ukljucujuci i doticne...
To ti pričamEdin TM87 je napisao/la:Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Kakav god da je argument ipak je argumentStivi_Dzi je napisao/la:
To ti pričam
A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?Edin TM87 je napisao/la:Paja uvijek ima neke argumente za svoje tvrdnje ma kakvi oni biliPapastathopoulos je napisao/la:a jest taj pajito zreo, ne znamo sta cemo od njegove zrelosti....dovoljno je kad kaze da je arsenal najveci klub na svijetu, da skontam da je neko dijete...Stivi_Dzi je napisao/la:Paja je meni car, covjek napise ozbiljan i kvalitetan post al se brate nasmijesOvaj celzijevac mi i nije nesto, djetinjasto se ponasa tak da ga i ne shvatam ozbiljno
Ipak ta ide za BarcelonuCartman je napisao/la: A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?
Cartman je napisao/la: A ona "Ko voli Real Madrid, voli i fekalije"?
Kod: Označi sve
Oko reala?!Matematika!
Real Madrid= vrsta fekalija
Iz ovoga slijedi da ko voli Madrid, voli i fekalije.
Takoder je zanimljiva cinjenica da ja nisam cuo za Muskarca koji navija za Real.
Ako ima kakav, nek me ispravi.
don_burza je napisao/la:The Prodigy je napisao/la:Da bi portal živio moraju biti banneri, pa ne mogu da vjerujem da vam i ovo smeta
Danas kad sam kupovo dezodorans iz inata nisam htio uzeti ovaj uzeo sam axe
Ma jok bola, ovaj i ostali portali zive od ljubaviDylan Dog je napisao/la:don_burza je napisao/la:The Prodigy je napisao/la:Da bi portal živio moraju biti banneri, pa ne mogu da vjerujem da vam i ovo smeta
Danas kad sam kupovo dezodorans iz inata nisam htio uzeti ovaj uzeo sam axe
Twinky je napisao/la:Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji![]()
Virtu4l je napisao/la:Twinky je napisao/la:Ekskluzivno...Kenny Dalglish je dodao mireta na facebook, pucali su tu lajkovi na slike i klipove...cini se kao da ce ipak doci do tog transfera...Evo cak mu je i na zid zalijepio pjesmu od dine merlina- hajde nocas mi dodji![]()
HareVlogerr je napisao/la:trudne sveLudLo 4 je napisao/la:Moze na pp odgovor.
Sta je sa podgrupom Le sorelle azzurre ?
Od jednog tipa na forumu,nije bitno,nije kriv on, već Česi.jedan od isjecaka sa njihovih stranica fudbalskoga tima...
We start with Sarajevo at home because both ceded Bosnian team - Railroad and FK. These matches are always hard. It will be a prestigious duel with Jiri Pliska, who worked in our league and at Sparta.
Vjerujte oni nas mnogo respektuju nesmijemo tu da padnemo mozda jeste pametno krenuti sa suljicem...!
Ipak dati go tamo to je neprocijenjivo?.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, L-Train i 37 gostiju.