Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sir Matt
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.Sir Matt je napisao/la:Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
Giggs će definitvno u narednoj sezoni igrati samo u sredini, imamo sad Younga za krilo, na Obertana će se također vjerujem dosta računati... SAF najbolje zna sa čime raspolaže.
Mene još jedan transfer ne bi iznenadio, a ne bi me iznenedilo i da ovako ostane.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to. Jest samo United je poznat da zadnji dan nekoga dovede cesto se to desi. Puno su izgubili igraca u veznom redu: Scholes, Hargo, O'Shea i Gibson sto znaci da mora dovesti nekoga pa cak mozda i Rodwella.Sir Matt je napisao/la:Hebemmumajku jel teško zaključiti da klubovi u 95% slučajeva dovode pojačanja prije turneje . Rečeno je da će dovesti tri pojačanja - doveo ih je toliko . Na Giggsa će se računati kao zadnje veznog , Park ili Young u 451 sistemu mogu takođe uletit iza napadača .... Logika , inače moj dobar prijatelj .
Ferguson jedan dan kaze nece dovoditi, jedan hoce i nikad nisi siguran sta je istina.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ako dovedemo pojacanje u veznom, mislim da smo veliki favoriti za titulu. Ako ne, opet ce bit yebeno. Morat cemo zrtvovat klasicni stil Uniteda sa leprsavom igrom, bas kao i prosle sezone. Iako je se to dosta popravilo pred kraj, ali u gostima nismo odigrali ni 5 dobrih utakmica u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma mora se dovesti bas zbog toga sto kada igraju na strani totalno su bezidejni i duga je sezona povrede dolaze naravno da mora imati sirinu.Cartman je napisao/la:Ako dovedemo pojacanje u veznom, mislim da smo veliki favoriti za titulu. Ako ne, opet ce bit yebeno. Morat cemo zrtvovat klasicni stil Uniteda sa leprsavom igrom, bas kao i prosle sezone. Iako je se to dosta popravilo pred kraj, ali u gostima nismo odigrali ni 5 dobrih utakmica u ligi.
- Sir Matt
- Kontakt:
Pa kažem u 95% slučajeva . I odugovlačilo se utoliko jer je plava strana grada htjela maznut Bugara . Nebitno , ako sam ikad imam razloga vjerovati Fergusonovoj izjavi onda je to ova friško pročitana .Thunderstruck je napisao/la: Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.
Barca nije jaka ekipa , već daleko najjača pa nemojmo u kontekst Giggsovih mogućnosti uopšte pominjati tu utakmicu jer Xabi , Cesc , koneveć je znao prdnut u rosu protiv njih . Valjda smo svjesni snage Barcinog centralnog terceta ?! U Šipu je pokazao da protiv Chelsea itekako može igrati , zašto ne bi protiv Liverpoola mogao ili Arsenala , Citya ? Naravno da neće odigrati 50 utakmica u ovoj sezoni ali pri izostanku recimo Flekia tu je Giggs da pomogne ... Neću reći da nam nije potreban taj zadnji vezni , mlad , svježe krvi , kvalitetan , ali nije toliko nužno dovoditi igrača u vezu jer kako rekoh imamo igrače koji bi se dali iskoristiti na toj poziciji . Vjerovatno je Ferguson istog mišljenja pa je rekao to što je .....haxonja je napisao/la: Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to.
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Moja je poenta bila da Giggs protiv jakih ekipa koje igraju brz fudbal nema sanse, usporaje United i kraj price. Unitedu treba novu snagu u veznom redu jer Giggsu je 37 i hajd sad ti njega usporedi sa momcima od 20-27 mladji, jaci, brzi, agresivniji......itd. Hvala mu za sve al' on je trebao uraditi sto su Scholes, Cantona, Keane kada je na vrhuncu oprositi se.Sir Matt je napisao/la:Pa kažem u 95% slučajeva . I odugovlačilo se utoliko jer je plava strana grada htjela maznut Bugara . Nebitno , ako sam ikad imam razloga vjerovati Fergusonovoj izjavi onda je to ova friško pročitana .Thunderstruck je napisao/la: Ma ne mora to da znači. Pa u sezoni 2008/2009 kada smo doveli Berbatova, prije toga samo Rooney i Tevez bili napadači, transfer Bugarina realizovan u posljednjim sekundama 31.augusta.
Barca nije jaka ekipa , već daleko najjača pa nemojmo u kontekst Giggsovih mogućnosti uopšte pominjati tu utakmicu jer Xabi , Cesc , koneveć je znao prdnut u rosu protiv njih . Valjda smo svjesni snage Barcinog centralnog terceta ?! U Šipu je pokazao da protiv Chelsea itekako može igrati , zašto ne bi protiv Liverpoola mogao ili Arsenala , Citya ? Naravno da neće odigrati 50 utakmica u ovoj sezoni ali pri izostanku recimo Flekia tu je Giggs da pomogne ... Neću reći da nam nije potreban taj zadnji vezni , mlad , svježe krvi , kvalitetan , ali nije toliko nužno dovoditi igrača u vezu jer kako rekoh imamo igrače koji bi se dali iskoristiti na toj poziciji . Vjerovatno je Ferguson istog mišljenja pa je rekao to što je .....haxonja je napisao/la: Giggs star nema vise te snage, kolika god da je legenda nema snage protiv jakih ekipa puni tempo i do kraja. Protiv Barce najgori bio! Giggs treba da ulazi sa klupe u pojedinim momentima i to je to.
- red devil88
- Kontakt:
Ne znam kako se vama cini Cleverly ali meni je on totalno los ja do sad nisam ni jednu utakmicu gledao gdje on odigrao dobro niti sam vidio taj talenat i sve o cemu se ovdje prica mene to brine jer ako se ne dovede u sredini adekvatno pojacanje bice **** sl sezone prosle sezone smo se mucili u gostima. A ove sezone ne vjerujem da ce mo i imati toliko srece da drugi budu losiji od nas. Barem me raduje to sto je Obertan izgleda napredovao u tolikoj mjeri da ce biti koristan ove sezone. GGMU
Glory Glory Man United !!! 

Jednog igrača u sredini terena bi trebali dovesti do kraja prijelaznog roka, ako i ove godine čitav teret padne na Carricka i Fletchera te Andersona biti će kritično. Scholes se umirovio a Giggsu svaka čast ali je on više prestar za ovaj tempo Premier League.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- red devil88
- Kontakt:
Upravo tako moramo jednog igraca dovesti po meni je najbolje dovesti Rodwella jer momak vec ima iskustvo u Engleskoj i strasan je igrac. Jer ja vise ne vjerujem u ovaj vezni red koliko god ja gotivio Andersona od njeg nema nista majke mi sto jest jest!Ted Mosby je napisao/la:Jednog igrača u sredini terena bi trebali dovesti do kraja prijelaznog roka, ako i ove godine čitav teret padne na Carricka i Fletchera te Andersona biti će kritično. Scholes se umirovio a Giggsu svaka čast ali je on više prestar za ovaj tempo Premier League.

- Thunderstruck
- Kontakt:
Giggs jest prestar, ali nikako ne smijemo reći da se na njega ne može računati. Jednostavno je lahak igrač i još uvijek ima zavidnu brzinu, ako ste gledali ove pripremne utakmice mogli ste vidjeti da je u svakoj, koliko god igrao imao po nekoliko uklizavanja, u stilu zadnjeg veznog. Još uvijek u njemu ima svježine i puno može dati.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Giggs ce bit vazan i sljedece sezone, ali on ne moze bit standardan u svojim godinama. Fergie ce ga nastavit koristit pametno i kad zatreba. Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.Thunderstruck je napisao/la:Giggs jest prestar, ali nikako ne smijemo reći da se na njega ne može računati. Jednostavno je lahak igrač i još uvijek ima zavidnu brzinu, ako ste gledali ove pripremne utakmice mogli ste vidjeti da je u svakoj, koliko god igrao imao po nekoliko uklizavanja, u stilu zadnjeg veznog. Još uvijek u njemu ima svježine i puno može dati.
Smatraš li da je Scholes i u svojim poznim tridesetim igr'o na nivou igrača svjetske klase?

Ja mislim da nemate razloga za brigu, jer nije, al' opet ste pobjedjivali.Cartman je napisao/la:Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Scholes je po meni bio najbolji vezni igrac u Unitedu prosle sezone. Nema nijedan koji tako moze diktirat tempo i poslat tako precizne pasove. Carrick je postao picka koji ne moze dodat suigracu ako je dalje od 5 metara od njega. O pasovima Andersona ne treba trosit rijeci, jer to je cista katastrofa. Fletcher nije taj tip igraca. Ostaje jedino Giggs koji ne moze previse igrat. Scholes je bio vitalan za ekipu i prosle sezone. I Gibson je dobio oko 20 utakmica, ko ce to zakrpit?Arnelinho je napisao/la:Smatraš li da je Scholes i u svojim poznim tridesetim igr'o na nivou igrača svjetske klase?Ja mislim da nemate razloga za brigu, jer nije, al' opet ste pobjedjivali.Cartman je napisao/la:Scholes se mora zamjenit sa igracem svjetske klase, inace nam se crno pise.
Vezni se mora pojacat. To je godinama nasa najslabija karika, i to nas je kostalo u sezoni 09/10, i skoro nas je kostalo i prosle sezone.
Ja opet mislim da imate sasvim solidan kadar za borbu na svim frontovima.
Paul nije bio onaj kakvog smo ga znali prije cca 5-6 sezona, al' ste svejedno pobjedjivali. A mladih igrača,koji bi mogli odigrati na nj nivou imate-Anderson,Gibbson pa i iskusniji i stariji Carrick,a tu je i Fletcher.
Duo Fletcher-Carrick uopće nije loš, kad znamo da je ispred njih Rooney, koji će svaku,pa i blentavu loptu pokupit. Tu je i Berbatov, koji može svaki kvalitetan centaršut dobrih krila Valencije,Nanija i Younga ubacit u mrežu, a Chicharita ima ko hranit loptama-Rooney.

Paul nije bio onaj kakvog smo ga znali prije cca 5-6 sezona, al' ste svejedno pobjedjivali. A mladih igrača,koji bi mogli odigrati na nj nivou imate-Anderson,Gibbson pa i iskusniji i stariji Carrick,a tu je i Fletcher.
Duo Fletcher-Carrick uopće nije loš, kad znamo da je ispred njih Rooney, koji će svaku,pa i blentavu loptu pokupit. Tu je i Berbatov, koji može svaki kvalitetan centaršut dobrih krila Valencije,Nanija i Younga ubacit u mrežu, a Chicharita ima ko hranit loptama-Rooney.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- red devil88
- Kontakt:
United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
Manchester United linked with a shock move for Newcastle's Joey Barton
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;

Dovedu li ovog lika ( a necered devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- red devil88
- Kontakt:
Sto ja bi bas volio on je bas Bad Boy kao sto je i Roy Kean bio takav nam treba samo mali je problem sto je on cesto u zatvoru heheMartex je napisao/la:Dovedu li ovog lika ( a necered devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;) . ja pojedem fudbalsku loptu

Izvor smijesan, a druga stvar sta ce jedan Barton Fergiu problem samo!red devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
Samo sto je Roy Keane izmislio fudbal za njegared devil88 je napisao/la:Sto ja bi bas volio on je bas Bad Boy kao sto je i Roy Kean bio takav nam treba samo mali je problem sto je on cesto u zatvoru heheMartex je napisao/la:Dovedu li ovog lika ( a necered devil88 je napisao/la:United identify midfield enforcer as next summer signing - reports
http://www.givemefootball.com/premier-l ... t-summer-s" onclick="window.open(this.href);return false;) . ja pojedem fudbalsku loptu

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.