Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Rush: Man Utd needed Dalglish to leave Liverpool to start winning again 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
koliko vidim ovdje vise vremena provodis nego mi svi zajedno tako da onoQUARESMA 18<<< je napisao/la:a sto te to zanima ?Torres_9 je napisao/la:kad npr celzi izgubi zanima me da li liverpulovi navijaci spamaju po njihovoj temi, posto je nikad nisam ni otvorio![]()
a oni ovdje vise nego mi prisutni
da li si siguran, od Chelsievih navijaca primjetio sam da trebevic jedino posjecuje ovu temu(ne racunajuci mene sad), i posta max do 2 posta, ne znam po cemu si to zakljucio, ili ste vi svi potajni navijaci Chelsea
naravno svi mi navijamo za chelsea, svi smo mi 2000 godiste i svi mi navijamo za abramovica
-
- Kontakt:
Iako sam siguran da ovo nije tacno, sada svima mora biti jasno da nemamo viska vezista.Sasha L.F.C. je napisao/la:Džerard propušta početak sezone(nova povreda)
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 46450.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvuci neverovatno
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, ma ja sam to pročit'o na mirrorfootbal.co.uk. Ako je istina, onda je Liverpool u teškoj situaciji, jer svi znamo koliko je značajan Steven za svoju ekipu. Henderson, Adam i Meireles će se sada dobro poklati
i pokazati ko će od njih biti uz Stevena kada se ovaj u potpunosti oporavi. Ne treba zaboraviti ni Aquamana ukoliko ga ne prodaju Fiorentini.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slavene, sretan rođendan, sve najbolje 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Slavene, sretan rođendan, sve najbolje
Neka je sretan...sve najjjj....

YNWA_______LIVERPOOL FC_________
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Liverpool boss Kenny Dalglish wants Wigan's Colombian star Hugo Rodallega but will have to pay £9million to get him.
Do bi trebalo znaciti da odlazin ngog to je super vijest
Italian media are so convinced Alberto Aquilani will join Fiorentina from Liverpool that they already have his shirt number picked.
Nakon ozljede Gerrarda ne znam bi li ga trebalo prodavati
Liverpool are reportedly ready to listen to offers for Maxi Rodriguez, Alberto Aquilani, Raul Meireles and Joe Cole.
I od ovih bilo bi dobro da odu Colu i Maxi i bilo bi nesto novca za jos pojacanja Meirales bi trebalo preuzeti igru Liverpool dok je Gerrard ozlijeden dok je Aquilani tu kao zamjena jer nam treba jos jedan veznjak zbog ozljede Gerrarda
Do bi trebalo znaciti da odlazin ngog to je super vijest
Italian media are so convinced Alberto Aquilani will join Fiorentina from Liverpool that they already have his shirt number picked.
Nakon ozljede Gerrarda ne znam bi li ga trebalo prodavati
Liverpool are reportedly ready to listen to offers for Maxi Rodriguez, Alberto Aquilani, Raul Meireles and Joe Cole.
I od ovih bilo bi dobro da odu Colu i Maxi i bilo bi nesto novca za jos pojacanja Meirales bi trebalo preuzeti igru Liverpool dok je Gerrard ozlijeden dok je Aquilani tu kao zamjena jer nam treba jos jedan veznjak zbog ozljede Gerrarda
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pozdrav raja,evo da i ja nešto napišem nakon dugo vremena.
Vidim u posljednjih nešto više od mjesec dana uveliko se radilo na pojačanjima,što je svakako odlično.
Doni,Adam,Henderson,Downing te sa povratkom Aquilania imamo itekako respektabilan tim.
Iako nije doveden lijevi bek možemo biti prezadovoljni sa pojačanjima iako kako vidim mnogi i nisu zadovoljni sa nekim transferima.
Nekima čak smeta što se troši mnogo novca(
),pa nek i LFC jednom odriješi kesu i nek troši kako i dolikuje jednom velikanu.
Ipak ima tu još igrača kojih bi se trebalo riješiti(Degen,Poulsen
,Shelvey(neka posudba),Jovanović(koliko vidim još uvijek igrač Liverpoola
i Cole).
Također vidim da je po običaju veliki broj igrača bio povezivan sa L'poolom i da je dosta njih bilo na "pragu" potpisivanja ugovora.
Eh sad pošto i nisam baš u toku i nisam pratio pripremne tekme,zanima me šta je sa pozicijom lijevog beka i hoće li biti još nekih pojačanja pošto vidim fina lova se potrošila ?

Vidim u posljednjih nešto više od mjesec dana uveliko se radilo na pojačanjima,što je svakako odlično.
Doni,Adam,Henderson,Downing te sa povratkom Aquilania imamo itekako respektabilan tim.
Iako nije doveden lijevi bek možemo biti prezadovoljni sa pojačanjima iako kako vidim mnogi i nisu zadovoljni sa nekim transferima.
Nekima čak smeta što se troši mnogo novca(

Ipak ima tu još igrača kojih bi se trebalo riješiti(Degen,Poulsen

Također vidim da je po običaju veliki broj igrača bio povezivan sa L'poolom i da je dosta njih bilo na "pragu" potpisivanja ugovora.
Eh sad pošto i nisam baš u toku i nisam pratio pripremne tekme,zanima me šta je sa pozicijom lijevog beka i hoće li biti još nekih pojačanja pošto vidim fina lova se potrošila ?

FK Pjetlovi
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Veceras Suarez postize Hat-trick 
EDIT: prvi stigao jos 2

EDIT: prvi stigao jos 2

Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 24 jul 2011, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Eto zbog cega smo dovodili sve te veznjake, znao je Kenny da ce biti povreda, znao je da ce Gerrard vise bit van terena nego na njemu, a zamislite u kakvim bi problemima bili da se Aquilani nije vratio. Ovako nece biti frke, tu su Adam, Aqua i Lucas. Tacno je da niko ne moze zamijenit Stivija al super je ovo kako smo se krpili prosle godine 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Dobija fino Suarez po nogama, ovi kao hijene krenu na njega kad on primi loptu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
-
- Kontakt:
Dajte linkove, nemoj da ste skrti. 
Evo nasao sam odlican,
http://www.youtube.com/user/CopaAmerica" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo nasao sam odlican,
http://www.youtube.com/user/CopaAmerica" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
po cemu si to zakljucio?Torres_9 je napisao/la:koliko vidim ovdje vise vremena provodis nego mi svi zajedno tako da onoQUARESMA 18<<< je napisao/la:a sto te to zanima ?Torres_9 je napisao/la:kad npr celzi izgubi zanima me da li liverpulovi navijaci spamaju po njihovoj temi, posto je nikad nisam ni otvorio![]()
a oni ovdje vise nego mi prisutni
da li si siguran, od Chelsievih navijaca primjetio sam da trebevic jedino posjecuje ovu temu(ne racunajuci mene sad), i posta max do 2 posta, ne znam po cemu si to zakljucio, ili ste vi svi potajni navijaci Chelsea
naravno svi mi navijamo za chelsea, svi smo mi 2000 godiste i svi mi navijamo za abramovica
u to i ne sumnjam
Nadam se odlasku Noge, a ako Aquilanija hendiepiranog utrpamo preko 10 miliona to je nabolji potez LFC u zadnjih 10 godina. Rodalega je zanimljiv igrac ne bi ga bilo lose imati kao zamjene za Luisa i Carrolla.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Imate na Areni Sport 1 meč.....
- King Kenny
- Kontakt:
@ QUARESMA 18
Drug,nemam ništa protiv tebe,ali ako se misliš prepucavati s ovim Torresom 9 onda koristi/te pp.
Stvarno nemam živaca da čitam vaša dječija prepucavanja koja nemaju veze s temom,uostalom lik te uopšte nije prozvao,ti si se sam javio.
Ko ne spama po temama nema potrebe da to govori jer mi ovdje svi vrlo dobro znamo ko je spamer,provokator i sl.
I nemoj molim te da me citiraš jer bi to bio još jedan off a ovoj temi je istih itekako dosta.
on:@Dirk Šta misliš o Forlanu u tandemu s Suletom,da je samo malo mlađi...jest da je bivši Scumovac ali njih dvojica sjajno funkcionišu
.
Drug,nemam ništa protiv tebe,ali ako se misliš prepucavati s ovim Torresom 9 onda koristi/te pp.
Stvarno nemam živaca da čitam vaša dječija prepucavanja koja nemaju veze s temom,uostalom lik te uopšte nije prozvao,ti si se sam javio.
Ko ne spama po temama nema potrebe da to govori jer mi ovdje svi vrlo dobro znamo ko je spamer,provokator i sl.
I nemoj molim te da me citiraš jer bi to bio još jedan off a ovoj temi je istih itekako dosta.
on:@Dirk Šta misliš o Forlanu u tandemu s Suletom,da je samo malo mlađi...jest da je bivši Scumovac ali njih dvojica sjajno funkcionišu

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Ma kakav Forlan on moze igrati samo u ekipi gdje je medju tri glavna igraca, kao u Urugvaju sve lopte idu njemu , u Atleticu takodjer vec u nekom vecem klubu on ne bi bio ni pola dobar kao u nabrojanim ekipama.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
- Kontakt:
Dirk, hajd mogu razumjeti da nekoga ne gotivis. Ali da ga nazivas letvom, debilom, hendikepom i slicno to necu nikada. E kolega kolega. 

Aquilanija ja gotivim, jer pratio sam Romu i znam kakve su planove imali sa njim, ali kazem da je hendikepiran jer njegove povrede ne vrijede ni 3 miliona a ne onako silan novac koji je Benitez dao za njega..ali nebitno mislim da je uspjeh da ga nekome dobro utalimo jer od njega mislim da nema nista.Jimmy from the hood je napisao/la:Dirk, hajd mogu razumjeti da nekoga ne gotivis. Ali da ga nazivas letvom, debilom, hendikepom i slicno to necu nikada. E kolega kolega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.